418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Még hogy többet rotál a játék... minden 2. pályám vagy Stalingrad vagy buzi Kharkov... miért??? Nem úgy volt, hogy ezt javítják??
  • Still_I_Rise
    Elbújok a sarokba típusúak...
    Pont ma lamentáltam erről: a csapat szláv fele valamiért a csaták nagy részében bemegy a sarokba. Ott aztán a 4.-6. percben sgbe basszák őket.
    Sebzésük (általában legalább 5-7 játékosról van szó) 300- 500 HP.
    Top tankként a faszomért megy bújni?
    A másik véglet: várnak... várnak... aztán 12:2-nél befoglalnak.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 23:24:20
  • Plata
    Irtó szar ma,tényleg brutálisan sok a hülye.
    De néha kilehet fogni 1-2 mókás csatát.
  • Gyuszopapa
    Ezek 200 ezer csata alatt sem fognak megtanulni alapvető dolgokat.Ha látom hogy valaki nem igazán oda megy ahova kellene neki.Már tudom a választ taigetosz szökevény.Meg ez az elbújok a sarokba tipusúak,azt hiszik hogy ott majd nem találják meg.
  • Still_I_Rise
    Mai napom egy képben összefoglalva és a többi f@sz nincs is rajta.

De majd kim dzsong un megmagyarázza az egyesért.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 23:12:17
  • Solten
    Vegre van egy kis idom hogy nyugodtan tudjak jatszani, erre ez a nyomorek jatek tele van agyhalott emberi hulladekkal. Mert az x5-re repulnek mint legy a sz@rra.
  • Tono34
    Garázsnak van valami beállítása, hogy ne a hátsójukat mutassák a tankok?
  • Rammsch31n
    Arról nem is beszélve, hogy ha ezek f@sszopók normálisan teszik át az exp-et... már meglenne a Sheridan a garázsba.
  • Still_I_Rise
    De hát ki mondta, hogy a játék fejlesztése ezt majd megoldja?
    Leülhetsz, egyes!
    :)
  • joe662
    Jobban örülnék én is ha 14db közepesen értelmi fogyatékos pávián lenne a csapatomban,lehet jobb csatáim lennének
  • Still_I_Rise
    Ez a mai akció megint érdekes létformákat hozott elő a sötétből.
    A csapat harmada, ritkábban fele nem ér el sebzést. T6-T8 és T8-T10 szinten dettó.
    Csak randomban és csak egyedül tolom, a kedves vezető mindjárt ráizgul a statra.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 21:43:24
  • joe662
    Ügy hallottam,szuper tesztre visszarakták az artykokat,de egy kis pontosság nerfel együtt
  • Rammsch31n
    ...engem pl jobban felkúr a sok "kicsi" dmg... (ami nem is kicsi ha úgy nézem, ha light-tal rohangálok 60 km/h-al, és belém ver 300-600-at kb....) a korábbi lób@szók (m12, m43, m53, conqueror, crusader sp és brit társai) akkorákat basznak belém, hogy inkább oneshotolnának a francba... minthogy tönkre vágják a crew-t, meg a lánctalpot...+ még a dmg is... és kb meg is ölt... :DDDD ugyan ott van...ha nem rosszabb...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.06. 20:56:05
  • Still_I_Rise
    Szóltam, kb. 1 hónapja, hogy a nerf az erősen véleményes jelző.
  • Rammsch31n
    Kiugrok a boltba, hogy ne holnap kelljen... erre lehal a 2 szerver... :"D GG WG... remélem kompenzáljátok a prém napot... ja, úgysem... :D
    Lehet foglalkozni kéne az EU szerverrel, és a kapacitást is fejleszteni, nem csak a prém tankot kinyomni tonna számra, és a bevételből a f@szt verni... ;)
  • TiborTamas
    Nem értem, miért rakták át ilyenkorra a szerver restartot az EU1-en...
  • HTS s3rg1nh00
    igen,EU1 halott 2 meg busy
  • Thomasovics
    megint a szokásos este fél 9-es server is busy?
  • ilovearty
    Pár napja azt állítottam, hogy kiherélték az artykat. Elnézést kérek. Ez nem nerf volt hanem buffffffffffffff. Ma próbáltam egy barátomnál hogy mekkora szívás játszani az artykkal . Hát m12 10 lövésből 9 találat volt a legdurvább. És hogy nem sebez nagyot ? Pont elég az a 280 350 a bélába .Egyébként sem sebzett nagyobbat régebben sem.Folyamatosan kábítottam gyakorlatilag használhatatlanná téve. Gyorsabban töltenek, és pontosabbak mint régen, tehát összességében többet sebeznek... Olyan pontosak lettek mint a köcsög 6-os fv arty volt. Papír tankoknál elég lenne az is ha mellé csapódik mert akkor is megpusztulnak.
  • joe662
    Nagy is a kísértés néha,mikor felhúz 1-2 tank
    Természetesen a Ru-t 400 sebzéssel,elsőként elhalálozva sikerült 5x-ni
  • Rammsch31n
    btw... te jó isten mennyi free exped van. :DDD
  • Rammsch31n
    nekem a laptop túl laggolós koliban, hogy én az RNG-re hajlamos troll gunnal menjek rajta... majd a sheridanen vizsgaidőszak után... xDDD
  • joe662
    Én ot b@sztam el,hogy nem váltottam He-re,mert totál kész voltam,zakatolt a fejem az adrenalintól.És a roncsok között próbáltam besznájpolni a kupakjátSajnos még mindig elidegeskedem,a végjátékokat,ezért rengetegszer el is bukom.Ez van
    Ez is mekkora pedomasina, saját tierben. Tegnap mentem egy kört a nagy ágyúval,de nem jön be,hiába vertem a Bc12be 940et,a SkorpioG meg 850-t kapott,de a 7 lövésből 3 ment be,full beszűkülés mellett
    Itt meg lelopták a T25/2-t,de attól még egy nyomorék ászt adhatott volna
  • Rammsch31n
    én most csináltam hasonlót a másik oldalról... amx 13-90-el cappelek... maradtunk vagy 4-en mikor elkezdem... a cap körben a kilőtt grille mögé elbújtam + a ház mellé highwayen... :D meghal mindenki körülöttem... páran visszaérnek, de már későn... így az utolsó tized másodpercben becappeltem 100-ra... + 3-at belelőttem az m103-ba, és csak úgy vette el a képet.... és mivel ők voltak vagy 8-an még, kaptam egy kolobanovot is... a csillagok együttállása velem volt... de ha 1 másodperccel később van, vesztünk és meghalok. :DDD + kellett a 2 fedezék is... na hát ilyen se lesz többet... :D + full lemming volt a csapat, mindenki ment a városba... persze, hogy kiszoptunk volna mint állat. :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.06. 14:44:44
  • joe662
    Egyedül maradtam 4 ellen.Mire leharcoltam őket,addigra a bot Sp befoglalt,alig kaptam agyvérzést.
    Mondjuk hozzátartozik,hogy a csata elején láncra mentem a küldi miatt

Lehet be is fejezem mára,ha már erre adott 14k véennyócat
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.06. 14:24:20
  • Sherman0070
    Netek is szar a teszt szerver? Nem lehet normál mm-et keresni.
  • Myke28
    Jó ez a teszt szerver ,tegnap indítottam 1 csatát azóta bentragadt és nem tudok mit csinálni.Grat WG again....
  • Rammsch31n
    Fárasztó? Nem kell játszani vele...
  • asolyom
    Kész, feladtam! Ötből öt cumi a Jumboval, ma ezt a tankot nem lehet leszorozni. Minden egyes meccsen kb. az ellenfélnél 5-7 zöld játékos, nálunk legalább ennyi bot szerű piros, persze zöld egy se. Most már csak ezt kéne valahogy végre megoldani, hogy a "personal rating" (ha már van ilyen a játékban!!!) alapján lenne valami jobban kiegyensúlyozott MM, mert ez így hosszú távon fárasztó.
  • R3nton
    Borzalmas, nem igen emlékszem rosszabb 8as tankra. Vége felé járok, de már többször gondoltam rá, hogy visszarakom az alap ágyút. Kibaszott szar az egész tank. 8-asba még nem is lenne rossz a páncél ha nem lenne rajta kb 8 weakspopt, amik egyenként akkorák, mint maga a tank. Mozgékonyság nem rossz. A top ágyú brutál szar, arty szűkülés, átütés a többi 8as TDhez képest szar, de nem ez a baja. Lassan tölt és nagyon lassan szűkül, picit megmozgatod és óriási a bloom, használhatatlan tank, én gyűlölöm. :) Sok sikert hozzá :D
  • Megamax
    Klantars meg a Tiger P vel szenved, de mire kihuzta ra a nagy motrot addigra mar azt mondja kezdi megkedvelni.Most hogy ujrahasznalhatok a javittók meg a tobbi igy nem kell dupla szerelokeszlettel rohangalnom a Type 5 el. Igazi elmeny ha nem kell sérült loszerrekesszel vegigjatszanom egy meccset. Es ez az arty "nerf" is jot tett a szuperheavy tankoknak.
  • Plata
    Több mint 1500 sebzést pattintottam tigrissel,m103 löwe nem lőttek be,geci t10 arty meg oneshotolt.Rohadt conqueror gc telibe lőtt.Nekem is kikéne fejleszteni mert kurva jó helyre be lőtt.
    Jah tegnap rám is rám írt egy tag,de nem azért hogy anyázzon,hanem gratulált a jól sikerült kigyújtáshoz.Tigrist le akartam tegnap duplázni,nem nagyon jött össze,mindig t10-be kerültem,az egyik csatába vaktában seggbe lőttem az egyik ellenséges top heavyt oszt kigyulladt és leégett.Erre rám írt és gratulált a mázlista kigyújtáshoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.06. 10:21:16
  • Megamax
    Heavy tankal, nemar nem hiszem el.
    Tegnap elegem lett a sok goldos kocsogbol es telepakoltam a Type 5 troll agyujat gold loszerrel. Voltak am anyazasok a csaták utann de szó se róla nagyol élveztem a bosszút. Ennyiszer meg nem hallottam hogy "ez közel volt" . Tisztára mint egy pancelozott arty.
  • Pongyi
    Hali. 9.19 teszt szervert már nem lehet letölteni?
  • Plata
    Azt ne mond.
    Az este 6-6 light 3-3 arty felállás volt malinovkán.Három light leált bokorban spotolni.T92 közéjük vágott és két amx 13-90 faszán kihalt.A harmadik megúszta stunnal.Azt nem láttam full hp-sak voltak-e.Én heavyvel voltam.
  • Rammsch31n
    ...ingyen prémium nap, 5xöző, hétvége? :DDD készüljetek fel a pokolra! :D
  • Sherman0070
    Ranked battles csak 10-esekről fog szólni. Ott nem lesz ennek semmi hatása.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.05. 21:46:35
  • Lokker
    Az új mm miatt érezhetően erősebbek lettek. A ru 251 nagy kedvenc lett a lézerpontosságú ágyújával. Főleg a táras francia lightokkal lehet alázni most és még az arty se tud vánsotolni.
  • Lokker
    Ja, azt hittem az csak akkor van ott ha már elit a tank. Amúgy szép eredmény.
  • Sherman0070
    Light meta? 9.18 Common Test 1-en vagyunk??? :D