A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #390207 Szerintem meg pont hogy azért nincs létjogosultsága a Tier 10 lightok-nak, amiért már a tier 8-aknak sem volt. Egyszerűen túl erősek (értsd túl nagy tűzerővel rendelkeznek) már a tier 7-8 lightok is. Az egész azért van, mert 100 emberből 1 ha szereti azt a fajta játékot, amit a light tankokkal "kellene" játszani vagyis hogy beülsz egy bokorba és spottolsz, és hát valljuk be, elég unalmas is ez. Erre találta ki a WG azt, hogy na bevezetjük tier 6-7-8-ba a lightokat és medeket meghazudtoló tűzerejű kis gépeket prezentáltak a népnek, amik gyorsabbak mindenkinél és messzebbre is látnak és még a camójuk is jobb mindennél.
Volt olyan, hogy SPIC-vel tier 9 meccsen top gun-t lőttem meg high calibert 3000 sebzéssel, vagy ma pont láttam, hogy egy Bulldog egy tárból kifilézett egy tier 7 medet meg egy tier 5 light tankot közelharcban, a Plata féle T49-ről meg nem is beszélek inkább.
Na most ezt fejelték meg azzal ,hogy a tier 10 lightokat is kitalálták, utána meg csodálkoznak, hogy 4-5000 dmg-es köröket mennek a játékosok ezekkel a kis dögökkel.
Ennek a egész light tankosztálynak akkor lenne értelme, ha az összes másmilyen tank ,TD, arty látótávját maxolnák mondjuk 400 méteren és csak a lightok mennének e fölé, cserébe a lightok is annyi Hp-t kapnának mint az artyk vagy kicsivel többet. Akkor nyilván mindenki a camóra ,meg a látótávra gyúrna, nem a tűzerőre.
Félreértés ne essék, én is imádok a light tankokkal játszani, nekem is ott a Bulldog a garázsban meg a Ru 251.
Csak az látszik, hogy a WG mennyire nem gondolkodik, mielőtt cselekszik.
Mit gondoltak, ha egy tier 8 light tankkal egy jobb játékos tier 10-ben is 2-3-akár 4000 DMG-t is tud lőni, akkor ennek a tanknak a felturbózott változatával mi fog tudni csinálni??
Aztán persze lenerfelik a használhatatlanságig vagy legalábbis addig, amíg értelmetlenné válik a tank.
Grat WG!