418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Figy a T49 arra van hogy szórakozz,kikapcsolódásnak és ökörködésnek.
    Rég meguntam volna a WoT-ot ha nincs T49 amivel el lehet hülyéskedni.
  • Plata
    Jah tényleg E100-at akartam kifejleszteni,csak hát nincs kedvem játszani vele.
    Pedig a tiger 2-ben csupa csajszi ül.
  • diegho™
    Mindezt megérteném, ha nem látnám az eredményedet vele. Én azt hittem top 1%-ban vagy vele abból, amiket írtál, aztán dehogyis, de mégis úgy beszélsz róla, mintha valami nagyon király tank lenne, amivel baromi jó köröket mész állandóan. Majdnem replay-t is kértem, mert nekem nagyon random a gép, de aztán felvilágosítottak, hogy ez inkább amolyan "szeretem a focit, csak zavar a labda"-féle szerelem a részedről. Nincs ezzel baj, de tényleg nagyon félreérthető az ajnározásod.
  • Sherman0070
    Valakinek nincs véletlen előre megfogalmazott kérelme?
  • Lokker
    a bétáért járó tankot is visszaadják? :D
  • yossarianHUN
    Elméletileg nincs időkorlát.
  • Sherman0070
    3 éve eladott SP-t is visszaadják?
  • yossarianHUN
    Lesz az több is, mivel nem azon az ágon van :)
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.02. 20:04:50
  • Plata
    Aha elővettem tiger 2-t.
    Minden második szökőévben megyek vele egy csatát,valszeg kétszáz év múlva a Maus meg is lesz.
  • MuldR
    Én múltkor hosszú idő után mentem egy kört az IS-3-al. Csata után adott be egy ilyen ablakot, hogy ha az IS-3-at élvezted az IS-6 -ot is fogod. 24 órára 20% kedvezmény.
    Mondjuk nem értem miért nem az IS-3A-t adta be.
    Szóval lehet valami német nagyvassal mentél előtte egy kört.
  • Angelus1991ster
    Nah, akkor pár tank turbósítva lesz :)
  • ROMOTO
    Igen, és lesz bónért vehető 1 csatás instrukció, aminek külön slotja lesz. A bónokat meg a ranked csata eredményei után kapsz, ranked meg csak tier 10 es járműnél van, egyenlőre...
  • Angelus1991ster
    Szóval lesz az eddig krediért megvehető sima örökre szóló felszerelés (pl. töltésgyorsító), és egy hatékonyabb örökre szóló csak újfajta WoT bankóval megvehető felszerelés (pl. töltésgyorsító) .
    Amit akár egy Skoda T 40-re is rátudok tenni, aminél az eddigi -10%-os töltésgyorsító helyett egy -12,5%-os töltésgyorsító lesz.
  • yossarianHUN
    Pont ezt lehet, erről van szó.
  • yossarianHUN
    Elméletileg bármelyiket vissza lehet.
  • Angelus1991ster
    Mekkora lenne ha a becserélősdi során leadott tankot később kreditért vissza lehetne igényelni? :D
  • Plata
    Háát én már vagy 20 darab t2-3 prémet eladtam,egyik másikat már megbántam de nem hiszem hogy 4-5 évvel ezelőtt eladottat vissza lehetne.
  • Sunsetjoy
    Kell nekik a gold, a pénz, ami a beváltásoknál befolyik nekik. :)
    Ha eladtál valamit, most visszaveheted, hogy becserélhesd, még akkor is, ha az eladástól számított időlimit (amíg visszaveheted) letelt.
    Én ezt vettem le a dologból, persze fel vannak sorolva a kizáró tényezők.
  • ROMOTO
    (2) féle instrukció
  • ROMOTO
    Szóval bónokért lehet venni fejlesztett felszerelést, örökre szól és 10 goldért levehető, minden tankra rá lehet tenni, ezen kívül féle instrukció lesz kapható ami csak az adott csatára szól, jármű és legénységi, egyszere csak egyet lehet használni, külön slot lesz hozzá.
  • asolyom
    Mennyire múltban? :-)
  • yossarianHUN
    Egyébként ha valaki nem hallotta volna: elméletileg még egy-két hétig megint vissza lehet cserélni eladott prémtankot kreditért.

Szóval elég zavaros a hír, amit kitettek, de azt szűrtem le belőle, hogy a prémtankcsereberélős eventből kifolyólag (hogy mi az összefüggés, ne kérdezzétek) most korlátozott ideig megint vissza lehet igényelni a múltban eladott prémeket. LINK
  • Plata
    Azt mondtátok elveszik róla a troll ágyút,de hála az égnek nem vették el.
  • asolyom
    Nem is tudom, hogy ki sírt, hogy elcseszik a kedvenc tankját.
  • HTS s3rg1nh00
    mostanában úgy vettem észre az lett a meta,hogy az autoloader heavyk med oldalra mennek,kivéve ha kevés és/vagy lassan töltő heavy az ellenfél+a saját csapatban van segítség amitől 1 tárból jó eséllyel meg tudják nyerni az egész oldalt.
  • Sherman0070
    Ez a ranked csata milyen lesz? Tier X? mert akkor most veszek vagy 3 tizest.
  • Angelus1991ster
    Nem azt írták, hogy új felszerelések lesznek vehetők a ranked battle wot-os bankóival? Ezek csak a meglévőek erősítése csak.
    Sebaj, remélem ezek az """új""" felszerelések használhatóak lesznek t3-5-8-as tankokon is.
  • Plata
    Szerintem most az új T49 még jobb mint régen volt.
    [spoiler][/spoiler]
  • Plata
    Na hogy basszák meg.
  • ROMOTO
    A bónokat csak ranked csatával lehet szerezni sajnos.
  • Plata
    Jobbak mint a simák,T49-re tuti veszek.
  • ROMOTO
    Az új bónokkal vehető cuccok, a % értékeket nézzétek a képeken a piktogrammoknál
    http://wot-news.com/main/postmsg/236359/44417/3/bony-v-919
  • Plata
    Mert jókat lehet vele ökörködni,először is elég mozgékony és gyors,ezért nagy nyílt pályákon lehet vele ökörködni,vagyis rallyzni,aztán ott van az ágyúja ami nagyon fasza.Én szeretek vele trollkodni,szeretek vele randalírozni ha olyan a pálya,szeretek vele 400-500 méterről sniperkedni ha olyan kedvem van,szeretek vele az ellenség közé bemenni és baszogatni őket ha olyan kedvem van.Még a vereség is elviselhető vele mert lehet vele ökörködni,na és persze egy igazi aranyos kis cuki tankocska.Szeretni valóan cuki kis tank ami igazán sok oldalú.
  • diegho™
    Mit szeretsz annyira a T49-ben? Oké most a kis löveggel elég jó lett, de korábban baromi random volt a gép, én éppen emiatt tettem le.
  • Plata
    Kár hogy ugyanabbók a tankból 2 nem lehet a garázsban.
    T49-ből tartanék kettőt,egyik troll ágyúval másik sima ágyúval másfajta fejlesztésű legénységgel.
  • Plata
    Kranvagen szemből rohadt jó.
    De oldalba esetleg hátba kapod akkor könnyen vége.Td vagy heavy tankkal is könnyű préda ha az oldala látszik.
    De T49 troll ágyúja oldalról vagy hátulról piszkosul viszi.
  • bekescsaba
    Az itt felsorolt 3 tankból ( a két svéd, és a cseh) a mostani meta állása szerint a cseh viszi a pálmát. Eszméletlen, hogy 4 mp alatt kiüríti a tárat, és középtávra, meg azon túl is pontos, nem úgy mint a batchat. Egy nagy gondja van, az alacson burst damage. 1280 átlag.

Nekem a kedvenc 10-es tankom. Nem tudom, jelent-e neked valamit az, hogy 6000 sebzésre, és 3 killre is csak 1 osztály jár.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.05.02. 17:15:18
  • TiborTamas
    A Kranvagn-el is a napokban kezdtem el játszani. Egyértelműen a legnagyobb fegyvere a gun depression és a hulldown-ban szemből gyakorlatilag beüthetetlen torony, viszont ezért cserébe nagyon sok mindent fel kell áldoznia. Az ágyú a 4 lőszerhez képest 30 sec alatt tölt és 3 másodpercenként üríti a tárat, mellé lassan is szűkül és elég gyenge az átütése. Mozgékonysága valahol az 50B és a T57 között van félúton, én inkább lassú medként próbálom használni és általában a medjeinket követem vele, mert a jobban páncélozott tankok ellen ez a löveg nem sokat ér. Ezt a taktikát alkalmazva viszont egész jól használható szerintem, és tényleg nagyon jó vele tornyozni, tier 10 TD-k is simán pattognak róla. Hogy megéri-e kifejleszteni? Még nem tudom, mit gondoljak, ahhoz többet kellene hozzá még mennem vele. Egyelőre nincs vele problémám, de nincs az a wow faktor sem, mint a TD-nél. :D
  • suba53
    Nekem még csak a nyolcas van meg, a kis ágyúval, de azzal simán tudok harcolni siege mód nélkül is.
    Feljebb már el sem lehet sütni az ágyút, ha nem vagy siege módban? Fura.
  • Sherman0070
    Ez de jó érzés. :D