A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #390198 M41-el a legjobb kör az volt mikor három bat-el harcoltam a saját bázisukon,végül már az ellenséges csapatból könyörögtek hogy lőjem már ki a harmadik balfaszt is. 
Jah az is igaz hogy valamelyik arty mondta ezt,ugyanis westfielden berobogtam a bázisra és spotoltam az artykat,akik behisztiztek hogy ki lettek lőve,mikor jött a bat platoon hogy elkapjon és már kettőt kilőttem,akkor visítva követelték hogy a harmadikat is öljem meg.De kilőtték ha jól emlékszem,keress vissza a fórumon pár évet,pontosan nem tudom mikor jött ki az m41 de az után volt nem sokkal,még fotót is raktam be annak idején,de régi képek már nincsenek meg.
Tavaly újra lett rakva a winfos,és csak azok a képek vannak meg amiket nem felejtettem el kimenteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 21:06:25