banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Én mindig is átlagos játékosnak tartottam magam és mindig ezt írtam, ez b.ssza itt sokak csőrét. Az a baj, hogy ez az xvm olyan a fórumozóknak, mint az egyke gyerekek anyja. Nem baj, hogy megbuktál kisfiam a tanár a hülye... Nem baj, hogy 1500-at sebzel Tier10 tankokkal átlagban, zöld vagy, tehát jó vagy. Lóf.szt azt már bocsánat!
    Van aki ezt elfogadja, van aki nem és pont ezek azok, akiket az ego vezérel és csakazértis belekötnek mindenbe és mindenkibe, hogy bizonyítsák ők bizony jobbak, mint a másik. Amikor csináltam youtube-ra a videó sorozatot, akkor is a kommentek fele arról szólt, hogy én mekkora egoista gyökér vagyok, pedig soha nem becsültem le az ellenfelet, nem szidtam őket, nem anyáztam, nem vertem a mellem, hogy mekkora király vagyok, szimplán teljesen nyugodt hangnemben megmutattam, hogy ilyen egyszerű ez a játék és ezt bárki utánam tudja csinálni, ha akarja. Csoda, hogy leszedtem az összeset? Semmi értelme nincs ezeknek, hiszen nem akar belőlük tanulni senki.
    Itt már rég nem azok vannak jelen, akik jobbak akarnak lenni, hanem azok, akik azt akarják, hogy a többi ne legyen jobb náluk.
    Nem véletlenül ment el minden kicsit jobb játékos a fórumokról és szarik bele. Többen megpróbáltak már segíteni, de sosem kellett senkinek, mert mindenki meg van győződve róla, hogy ő szuper, csak a... és itt jön minden elmebeteg elmélet, a lényeg, hogy mindenki a saját hibáján kívül nem lesz jobb. Maradtak a goldspammer streamerek - tisztelet a kivételnek - ők legalább megmutatják a könnyebb utat.
    Persze, most erre azt fogod írni, hogy leszarjátok, csak játszotok... ha csak játszotok miért zavar a MM, az RNG, az Arty, a TD, az akármi? Hiszen csak játszotok nem? Nem érdekel a stat, nem érdekel a nyerés, hiszen a játék az játék, de a sírás folyamatosan megy, hogy nem lehet nyerni, nem lehet csinálni semmit, mert szarok a csapattársak stb... ez egy elég komoly 22-es csapdájának tűnik nekem, amiből csak mindenki saját maga tud kimászni, ha akar.
    Ja és ez a fő probléma velem, leírom az igazságot, van aki elfogadja, van aki nem, attól még ez marad az igazság.