A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Úgy emlékszem van,12 vagy 15 percről indul a játék,és minden elfoglalt bázis +2 perccel megtoldja a csataidőt.
Szerintem is jó lesz ez a mód,csak félek,hogy ezt is a fogyatékosok fogják tönkre vágni.
Itt ugyan nehezebb lesz a dolguk,mert ha elfoglaltak egy bázist és nem takarodnak el akkor szétbombázzák őket
Talán nem lesz az mint anno a rampage-módnál,hogy összegyűltek a javítópontnál azt onnan gépészkedett a sok egysejtű.
Meg ahogy elnéztem itt is,ahogy anno a másiknál,ahányszor kilötték a tankodat annyi javitást fizetsz
így irdatlan mínuszokat lehet csinálni,ha nem sok a sebzés.
Tegnap néztem Qukibébit, 16k sebzésre,12 kill-re,kapott 236k kreditet,de a nettó 17k lett
Pedig aztán igencsak érdekes ellenfeleket kapott,nem igazán lőttek rá,sokszor mint ha ott se lett volna,csak lőtte oket azt semmi reakció