World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap játszottam vagy 2 órát,mert elnyomtam 2 órás free xp növelőt,de az elején is 120 körül mozgott meg a végén is.
Úgy döntöttem hagyom a picsába a svédeket,inkább free xp-met majd t9 lightra verem el.

Detto, induláskor 110-120, 20-25 csata után 60-70, döcög az egész, rángat, restart és megint OK. Mi a retek lehet ez ? Csak Zoom mod.
Én is azzal bénázok. Sniper nézetben nem látom a lövedéket, annyira íveli. Ahogy néztem az ágat, a 7-es lesz a vége. Annak még normális lövegkitérítései vannak. Fentebbiekkel én nemigen lennék jó.
Lehet azokat is kombinálni 1 ötössé, hátha lesz olyan, ami még nincs

Antimat
Ez az 5-ös svéd TD egy igen nagy rakás szar

cyka blyat

Lehet kezdeni valamit a fölösleges 5-ös szintű díszekkel?
Van két ötös csúcsdíszem, és értelem szerűen csak egy használható. A másik kidobott pénz, idő?

Megvan mind a négy svéd csaj, jó sokáig csak a vodkát fogják pusztítani a barakkban, mire értelmesen fel tudom használni őket. <#conf>

De, nálam is jelentkezik, de azt hittem egyedi eset. Nekem AMD vidkari van, de jónéhány mod is az Aslainból, így sejtésem sincs mi okozhatja. Az fps csak olyan 55 körülire esik le, de mégis szaggat a játék - főleg csata elején.

Jah de látod főleg T6 ellen voltál eredményes.

Nem én nem láttam stabilan 120 körül fut.

Ekkora csökkenést nem vettem észre, de meg megröccen most ott is ahol eddig soha.
HTS s3rg1nh00
eddig senki nem vette észre hogy 9.17 után drasztikus fps csökkenése lenne?mikor elkezdek játszani még nem,de kb.20 csata után 30-40 fps a max.amit ki bír magából préselni a gép,holott 100-120at kellene...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Tényleg nem ad semmit csak aranyat 3 szor vettem 10 dbot 😄
Inkább vettem volna meg a tdt...
Amúgy ezen kívül még melyik az op? a francia heavy?
Azért jó még az öreg a háznál. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Troll ma is az a páncél és kemény, pattogós a torony.
Pont most futottam bele ebbe a teleportáló mizériába én is.
Csak a mi oldalunkat érintette a gebasz. Artyval voltam és műhold nézetből néztem ahogy pirosak szépen blinkelgetnek végig a pályán.
Be is darálták a csapatunkat mert hogy közben te nem tudsz ám mozogni.
Úgy tudod elképzelni a legjobban, hogy mondjuk 2.4Ghz wifit használsz és az asszony elindítja a mikrót. Csak ebben az esetben az fps meg a ping is stabil és normális. Fura.

Emlékeztek még mikor Sandriver-en repültek a tankok <#taps> ? Még meg kell legyen vhol az én replay is róla.
joe662
Amikor az 3as szakasz szerint,a 2est repotolni kell,mert idióták<#hehe>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.18. 22:07:30

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
Most találtam ezt a wot rappet. 😄 A "derpity derpy derpy derp" rész a kedvencem 1:00-nál. <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.12.18. 21:43:22
Vicces volt. Haverokkal szakaszozunk és teleportáltak a tankok előző csatában, ping fps tökéletes volt. De a csatában mindenki panaszkodott meg a WG-t szidta. A kv-2 tankom meg tudott repülni is. 😄
joe662
Szerintem meg az intreneted<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

EU1 megint döglődik..
Ezután milyen tankok lehetnek még a kalendáriumban?
Kéne prémium is mert lejárt.
A franca heavyt meg lehet venni majd valamikor vagy volt már?
Olvass vissza pár évet és találsz,már ha elindul.<#mf2>
Szerintetek T9 scouthoz mennyi xp kell majd?

Erről sem látunk replayt...

Nem az volt a brutális a type 59-ben, ami volt, hanem a plussz 4-es MM....

PZIII, Su85B-kell kellett felvenni vele a harcot.
Már meg se lepődök a PISA teszt eredményén. <#banplz><#fogmosas>
Sztem valamit rosszul tudsz... aki kihúzza 5-ösre az egészet, az megkapja a 10-es szintet... prémet csak az kaphat aki veszi a dobozt... 7 napot, ha egyesével veszed (vagy pattont vagy csak goldot)... 30-at ha 15 ezerért (vagy a többi felsorolt tankot + goldot) ! 😄 szal... nem mind1 😊
Aki 5-ös szintűre fejleszti a karácsonyfáját 8-as prém tankokat kaphat, vagy 30 nap prémet, stb., ha jól sejtem. Nekem most lett meg az első, de nem is nagyon lehet gyorsan haladni, ha heti max 3 x teljesíthető a 4-es szintű dobozokat adó küldetés. De lehet csak annak jár a nagy jutalom, aki perkál 15 k lóvét dobozokért, nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.12.18. 19:24:20
ROMOTO

ROMOTO
nekem mindkét tank megvan, a T34 el 3k feletti csataszámom van, a scorpoin g vel 400, szvsz elég jól ismerem mindkét járgányt, az lehet hogy a T34 többet hozna ha ugyanannyit sebezne mint a scorp, de a T34 az életben nem fog tudni 4k sebzést összehozni, míg a scorppal előfordul, a két meccsben 4k felett sebeztem tegnap pl. <#ravasz1>
Elején még azthittem, hogy kemény missziókkal Ládákat nyerhetünk és azt kinyitva nyerhetünk low tier prémiumtankot, prémium napot vagy egyebeket.

Vicc bazmeg, hogy az L-60 játszhatóbb mint a Toldi. Tették volna le azt is tier 2-be. Akkor már inkább Mittengárdi 101-es szobázok, mint O-I Exp-ek ellen szopok.<#falbav>
Jó antikrisztuska várást annak a fasszopónak amelyik azt a töltésidőt baszta meg a Toldinak<#falbav>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.18. 18:26:38

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Pláne, hogy nem kapsz Pattont. NYERHETSZ. ESETLEG.
Ha a kicsi csomagokat veszed, vagy pattonkr-t, vagy 7 nap prémet nyerhetsz. De lehet, hogy semelyiket sem. Amit biztos megkapsz, 20x250 gold, meg dekoráció.

Esetleg némelyikben +250 vagy +500 goldot. Nagy szerencsével a prémnapok vagy a pattonkr.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem ezt mondtam?<#papakacsint>
Pont egyel lentebb írtam hogy szerintem a Type tulajok agyatlan balfékek voltak.
Jó mondjuk a legelső löwe-t még Kv2-vel lőttem,de ha vissza tekersz pár évet a fórumban talán még megtalálod azt a képet amit belinkeltem annak idején,már ha eddig megtartja a képeket.

Na, ez egy jó csata volt, pedig voltak pillanatok, amikor nem úgy nézett ki, hogy az lesz:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát ha te T-43-ban könnyen verted le a Type-okat, akkor elég értelmi fogyatékos ellenfelekkel hozhatott össze a jószerencse 😊
Type 59 jó volt,legtöbb type tulaj hót balfék volt,de már T6 td át lőtte őket,tudom mert sokszor kaptam T6 td ellen Type-ot,T43-al sem volt nehéz leverni,akkoriban épp azt húztam amikor kijött.

Megéri venni 20 db iylen random dekorációs ládát? 6000 ft lesz belőle egy patton meg gold.
De ezután már nem lesz ilyen op tank a kalendárban.
Amúgy meg van már német tdm a JT 8.8 csak lassú
Wargaming, az szargaming.<#nevetes1>

Csináljanak legendát. Legyen az a Type 59 Gold. Ideális tank a gazdag geciknek.
De igazad van, csak a rosszat látom. :'(
"Kell a Type 59 paraszt? Hisz ingyen is beszerezheted! Csak nem prémium és t9-es"

Ki hitte volna, hogy ez is a WG hibája <#nevetes1>
Egy rakás. A mostani Type 59 gyakorlatilag egy T-34-2, valamivel jobb páncélzattal, valamivel rosszabb mozgékonysággal. Azt is utáltam.
Ha meglenne a régi gépem mutatnék screenshotot arról hogyan lövök ki sluggerrel 2 type-ot.
Nem volt rossz gép de nem is volt op.
Csak ugye T6 tankok közé is bekerült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.18. 15:54:15

Sunsetjoy
Én inkább úgy mondanám, hogy mementója annak, hogy milyen zsírkirály balance-osztályuk volt/van. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

McFrost
Melyik 8-as med jobb most nála szumma? Egyik sem....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sajnos kell egy fabrikált mítosz a játékba. Ez is tipikus wg-s faszság.

Mikor megjelent. 120 mm-es frontja volt, és a mostaninál jóval ütősebb mozgékonysága. Plusz akkoriban még nem voltak ilyen elmebajos power creepelt gépek high tierben, mint most, úgyhogy sok tank, amivel találkozott, át se tudta lőni a frontját. Sokunknak vannak még screenshotjai abból az időszakból, oldalanként 10-12 Type volt heteken keresztül. Vicces volt. Azóta több körben nerfelték, és a konkurencia is erősebb lett, de a misztikum a mai napig ott van körülötte, pedig már közel sem olyan penge, mint anno volt.
Azért azt nem mondanám, hogy a Scorpion G fos*a a pénzt. Ennyi sebzéssel a T34 minden esetben többet fog keresni, mert élen harcol, ha nem 10-be megy. De egy SP is sokkal többet hozna ezért. E-25 -öt az idén talán egyszer vettem elő, mert nem is tudok vele normálisan játszani. 😊 Inkább ezt vegyétek. Ezzel bármék hülye össze lő 3 k-t. 😊
Ennyire OP volt ez a Type 59?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
Nagyon jó tank, ha tudod kezelni a papír, gyors tornyos TD-ket.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Hogy mi<#fejvakaras>
Ja hogy a Skorpió!Az tényleg k.. a jö,ahogy előttem irták<#email>,annyira,hogy már a 2.at veszem<#hehe>

Azóta nyúzott a fiam amióta megvettem a sajátomra,én meg ugye jó apuka lévén<#love11>

Szóval maga a tank szerintem nagyon jó,igaz 0 páncél,de ez megszokható.Cserébe rettentő mobilis,bárhová oda lehet érni vele,és le is lehet lépni ha muszáj.Az ágyú amilyen jó,olyan hektikus is,sajnos/Fuu Rng/Goldot ugyan hivatalból viszek párat,de 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor kellett használni,szépen viszi a tízeseket is az alap lőszer.
A kamoja,hát nem egy E25 sajna,sokszor észrevesznek,pedig egy majd 6 skilles brigád ul benne+csigaszem+háló.Ez mondjuk talán annak is köszönhető,hogy próbálok minél közelebbről gépészkedni,De egy szimpatikus bokorból,renderelési távolságba,büntetlenül lehet lövöldözni<#hehe>
És nem utolsó sorban,fossa a pénzt
Összességében nekem tetszik,nagyon.Nem bántam meg hogy megvettem.

.

Gondolom valami orosz med golddal....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ezt hogyan?

Néha komoly kétségeim vannak, hogy értem ezt a játékot egyáltalán....

3000 dmg,1000 spot dmg,1 gyilok,prém nélkül 64k,ebből nekem 51k volt a tiszta.Az alfa 490,az 500-as csomagok csak úgy repkednek.😊
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.12.18. 12:36:19

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sheltem
Köszi mindenkinek, nagyon vacilálok rajta. Az E25 volt még ami érdekelt de rájöttem nem az én stílusom. Viszont a T34 mellé klassz lenne még ez a Scorpion G.
Kinézetre is rohadtul bejön(bár tudom ez sokaknál nem szempont annyira).
Creditet termeli kb úgy mint a T34?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"