418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #391315 Véleményem szerint igen ritka szar helyre másztál el vele. -
Ez a Top of the Tree nekem gyanús. Mindig ilyen szar ágakat választ a WG... -
Megamax #391313 itt a youtube link hozzá https://www.youtube.com/watch?v=9FYbJOT1aRo -
Megamax #391312 Nem tudom kik voltak azok az idioták akik a Japán nehéz ágat választották , de hogy és soha tobbet nem veszem elo az is tuti (kivéve ha csinálnak valamit a gold ammoval). Ilyet sem láttam még http://wotreplays.com/site/3549554#stats -
yossarianHUN #391311 Most találkoztam egy Type 4 heavyvel, közelharcban célzás nélkül 560-at vert a Löwém orrába HE-vel. Nem broken, ááá. -
Sajnos ez a peccs teljesen szétvágta a játék eddigi koronakövét, a T10-et. -
jézus ereje,mintha fogalma sem lenne ennek a bagázsnak az egész játékkészítésről.most a totális arty átalakítás után eszükbe sem jutott,hogy a lőszerárakat csökkenteni,a helyeket meg növelni kéne...ha bukó a kör akkor -5..10k alapból,a találatonkénti átlagsebzés 7-es artykkal 270-280 közé esett...mikor a 380 hps leot nem lőttem direkt hitből garázsba azt hittem sírva fakadok,mindenesetre most lett 3 ingyen garázshelyem :D
mintha eszükbe se jutott volna,hogy hiába van a crew stunol,akkora bot 15 embernek minimum a kétharmada minden csatában,15s alatt észre sem veszik a tankot nem még rálőni...az buzis. -
sempike #391308 Ja, gondolom patch előtt is pont így toltad az amx1375-el:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt is tegyük hozzá hogy patch előtt vettem meg közvetlenül. 5db meccs volt benne és 90%-os legénység mikor jegeltem.
Két napja raktam vissza magát a játékot hogy ránézzek a változásokra. Hát meglepően jó irányba haladunk :) -
Pont mentem volna egy meccsbe erre behal... :D -
100 millió youtube streamer meg mittom én milyen celebek tolják ezt a hülyeséget, és semmi infó nem kerül ki erről a 8 órási Eu1 beszarásról hogy miért van? -
Menetrendszerint megdöglött az EU1 vagy csak engem tisztel meg azzal, hogy nem jó? :D -
Eu1 beszart -
Scheff #391303 Tándörbolt teszt! :)
-
Gyuszopapa #391302 Ugyanis a patch után olyan tierben is játszik amiben előtte soha. -
asolyom #391301 Érdekes, hogy nekem a patch előtt sem ment rosszul vele. -
Ismerős érzés. Eddig 4 év alatt egyik sem light-ozott, most meg mind ökörködik. -
sempike #391299 Az AMX1375 -öt közvetlenül az új patch előtt vettem meg. Iszonytató volt, hagytam is a fenébe.
A patch után egy vadállat lett. Próbáljátok ki, ha nekem nem hisztek:
amx1375, Ace, Radley, Pasucci:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #391298 faszom lightok, a sok hülye elkezdte tolni, valahogy mindig abba a csapatba kerülök, amlelyikben 20 másodperc alatt meghal mind a 4 kibaszott light, aztán ennyi volt (Y) -
Valaki árulja már el,hogy a jelenlegi arty rendszerrel hogy lehet megcsinálni az SPG6-os küldit (T55A)? Azt írja ,hogy 5 enemyt el kell kábítanom vagy láncolnom és a csapatnak sebeznie kell... csatajelentés alatt meg ott van hogy 1700 stun sebzés legalább 6 tankon, valamit nem jól értelmezek? -
asolyom #391296 Az első értékelhető menet a Revoval. Kellett hozzá az első 10 csata. Remélem, hogy lesz még jobb is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sand River-en állandóan beszopom spottolás közben, urambocsá az ellenségre figyelek, nem pedig a dunakavicsra
-
A cseh hanghoz már el is képzeltem egy kiskosztümös elvtársnőt, lol :)
Az angol szerintem fasza lett, de az amcsi... majdnem mintha időjárásjelentést mondana néha: We've destroyed one of our vehicles. -
Sir Charles #391293 Az új MM-ről nekem elég felemás a tapasztalatom. 3 tankot húzok most: tier 8 német heavy(VK10001), tier 8 orosz med(Obj 416) és tier 7 svéd TD( LKV 90B). A peccs óta kb 15-20 meccset nyomtam mindegyikkel.
A két tier 8-al szinte csak tier 8-9-10 meccsen vagyok, szerintem ha összesen 3-szor voltam a két tankkal top tier.
Viszont a tier 7 TD-vel szinte csak top tier vagyok, van is vagy 1500-2000 avg. DMG- vele. -
yossarianHUN #391292 Nekem bejönnek. A németek nagyon hörögnek, hogy a fritz csaj szinkronja borzalom, de amíg nem beszélem anyanyelvi szinten, addig zavarja a fenét. -
Myke28 #391291 Tuti WG alkalmazottakkal vették fel :) ,az amerikai hang ua mint a hajósban az update video szinkron :))
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.05.01. 15:10:01 -
Angelus1991ster #391290 Remélem ez a változtatás a hangmódokat nem cseszi szét. -
Lokker #391289 a kínai baromi vicces :D -
Nemár- -
yossarianHUN #391287 Az a különbség, hogy a Type-ról tudni lehetett, hogy elcseszett koncepció lesz, és az is lett. Az, hogy kevés van belőlük, nem változtat ezen.
Egyébként ha meg elhanyagolhatóval fognak több bónuszt adni, akkor minek vacakolni érte. Valszleg úgysem ez fogja a mód fő vonzerejét adni. -
Lokker #391286 "kötvényammo statpadder noob"? -
yossarianHUN #391285 -
Angelus1991ster #391284 " újfajta felszerelésekre" : remélem valami plusz lőszeres felszerelés is lesz ezek között. -
Lokker #391283 WG értelmezésben elhanyagolható különbség lesz a credites és "kötvényes" item között, cserébe ha csak átlagos játékos az ilettő jó sokat kell majd "farmolnia" rá.
Szeretek jó előre siránkozni, mint ti a type5 miatt. :D -
yossarianHUN #391282 Egyébként a 9.19-ben jönnek a női legénységhangok.
Érdekesség a ranked móddal kapcsolatban:
Szezonokra lesz osztva, minden szezon végén kap az ember egy bizonyos mennyiségű új ingame valutát, azaz bonds-ot (valszleg kötvény lesz a neve a magyar kliensben), feltéve persze, hogy részt vett az adott szezonban. A kapott bondok mennyisége az adott szezonban elért helyezéstől függ. Ezt aztán újfajta felszerelésekre lehet majd költeni, amiket csak bonds-ért lehet venni, és a sima, kreditért vehető felszerelésnél nagyobb bónuszt adnak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.01. 14:38:57 -
Ugyanígy gondolom én is.Az esettek döntő többségében top tier ,de ha meg néhanapján nem az akkor sem olyan frusztráló mint annak előtte,hogy egyetlen vagyok a saját tieremböl.Az elmúlt pár napban jó sok csatát lenyomtunk szakaszban,mindenféle prém tankokkal többségében,és egy idő után már csak röhögtünk hogy megint top.ok vagyunk 
Meg is egyeztünk abban,ha ezt egy bizonyos papa
most látná kitérne a hitéből
Az artyk meg úgy vettem észre fogynak,egyre többször vannak olyan csaták amiben egyáltalán nincsenek,1 kezemen meg tudnám számolni,hogy a pecs óta hányszor volt 3-3 arty a csatákban.Pedig elég sokat megyek a 2 Skorpióval,ami ugye nagy kedvenc nekik,mert elég csak mellé szellenteni azt ugrott a fél hp, Jo esetben.Talán ha egy csata volt amiben kiidegelt a 2 db M12,mert mindenáron engem akartak.
Úgyhogy eddig nekem is bejön ez a peccs.
-
yossarianHUN #391280 Csatlakozom. Ruinbergen már kétszer borultam fel az egyik ilyen mókamiki bokorsziklának köszönhetően
-
A wg msotmár igazán megszüntethetné a bokrok mögé kis sziklákat rakok eljárását, kurva idegesítő az új fizikával karöltve...
-
WR104 #391278 Addig amig nem erzed magad eleg jonak probalj alacsony tierben jatszani (tier 5-ig). Azokkal siman lehet alap accal is farmolni plusz elvezetesebb neked is ha csak par jo jatekos van csapatonkent. Fejleszd ki azokat az agakat amikkel kesobb nagyobb tierben is jatszani akarsz es huzd ki a legenyseget bennuk 3 skillig es csak utana lepj tovabb. -
Nekem nagyon tetszik ez a tank,ritka ami ilyen jó arányokkal rendelkezik :) -
Aki magától nem tudja 10k csata után se mit, hogy csináljon az ne játsszon multiplayer játékokkal.
+ Annyi rossz játékos van... Egy meccsbe jó ha jut 1-1 jó.