banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Van egyáltalán időlimit benne? Szerintem nincs, de nem tudom biztosan. Az első Frontlines csatám tartott vagy fél óráig, de a második is volt annyi. Az, hogy a játékosbázis nincs azon a szinten, csak jó, így könnyebb kikaparni a gesztenyét

De tényleg, baromi nagy a pálya, közel sincs olyan zsúfolt akció, mint randomban, inkább különálló, kisebb csetepaték szerte a térképen. Egy jó helyzetfelismerésű játékos egy gyors tankkal simán cikázhat a gócpontok között, és ide is, oda is kioszthat szép mennyiségű sebzést. Nincs az a folyamatos pörgés, mint randomban, csak ha direkt úgy játszol. Nekem tetszik, hogy adott esetben megpihenhet kicsit az ember, anélkül, hogy azonnal megrépázná három ellenséges tank.