banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Mivel ma még akciós a festés + az emblémák, ezért gondoltam megpróbálnám kimaxolni a lightos átalakítással szerezhető goldot és kreditet. A festések eddig is rajta voltak már korábbról az összes 7/8-as light-on, viszont emblémákra és feliratokra is beruháznék egy kis extra gold fejében. :D Beléptem a teszt szerverre, és azt írta, hogy 1800 aranyat kaptam a festések után, illetve 2 476 510 kreditet az LTTB és a Bulldog garázsban léte miatt + a 2 új tier 8-as tankot 2 garázyhellyel (HWK, BC 12t).

Mivel egy 8-as light-ra a végleges festés 200 arany (egy színben), és nekem mindegyik le van festve mindhárom színben, ezért ha jól számolom, akkor viszont 2400 aranyat kellett volna kapnom, mivel 4 db 8-as tank is szintet lép (RU, T49, T54 ltwt, 13 90). Most akkor ez hogy van?

További probléma még, hogy azt írták, mindegyik szintet lépő tankról lekerül a festés és kapjuk utána a kompenzációt. Ehhez képest csak a 8-asról 9-esre váltott tankoknál van ez így a teszten, és az LTTB-n + a Bulldogon rajta maradt a festés és nem járt utánuk kompenzáció... ("Emblems and camo bought with Gold and mounted on vehicles that move up a Tier will be removed.") Ez megint csak WTF!?

Kérdés: Akinek vannak mondjuk emblémák feltéve valamelyik 8-as (vagy akár 7-es) light-ra, amelyik szintet lép, meg tudná mondani mennyi kompenzációt kapott utánuk? Ugyanez a kérdés a feliratokra is vonatkozik, de azok után pl. nem is írják, hogy járna kompenzáció...