World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy svéd tier 2-es mellett még egy + garázshely is szerezhető, na még 4 női svéd legénységi tag.
Ez az új diszítgetős, lépcsős cucc is jó. Efféle inventory-s, pepecselős mmorpg-s cucc az ünnepi időszak után is lehetne.
angelus1991ster.blogspot.hu
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Itt látható, milyen teljesítés kell a ládákhoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Állandóan 1-2 dobál, mikor minden 4es a fán. meg 8asnál vagyok...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.12.18. 10:46:08
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mégvenném a skorpiót,de csak a jövő héten,tudja elfogadni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
2. Most épp osztogatnak valami T2-es svéd tankot karácsony alkalmából, egyébként régen látott és ritkán kapható prémeket árulnak, de teljes áron. Majd talán 24-én lesz valami érdemleges akció.
Nem nagyon követem már a WoT-ot de a gyerek mondja itt mellettem hogy kijöttek a svéd tankok meg advent is van.... szóval ha lehetne kérdezni...
1. Van a svédekben vmi érdekes újítás amiért érdemes lehet kipróbálni, vagy csak a szokásos rőkabőr, n+1. új tank semmi extrával...
2. Van valami értelmes free cucc mostanság (tank, garázshely) az advent kapcsán, vagy csak próbálnak még több embert rávnni a goldköltésre hogy adnak vmi akciót egy újraskinezett prémtankra....
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.18. 08:20:38
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azt nem tudom, hogy ez a letörölhető sárga paca mögötti 2 betű mi... az egy bónusz kód lesz a végén??
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.18. 07:38:48
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
<#hawaii>#hawaii>
Az a skorpió durva, most voltam prokhorovkán bulldoggal, volt még 2 light velem, és beálltak oda E1 be a bokrokba, nem oda fel ahova a spotter szokott hanem lejjebb és nem vettük észre őt csak a meccs végén, már csak azon az oldalon voltak a tankok a mi egyik light tankunk elment a töltés mellett mögéjük, már mindenki felderítődött, csak ő nem kb 100 re voltunk tőle akkor villant fel először 😄
2 oldalt az a 4 négyzet az micsoda? Azokat hogy lehet megszerezni?
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

metall a naptárban 😛
😉...illetve a franciák lelőtték, hogy a su76i leszvalameyik nap szal nemtom, de a ruszki oldal holnapra hozza a skorpiót...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.17. 22:17:56
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
SP I C Ace Ventura
Akkor a német Luchs, Leopard OP lesz. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.17. 19:56:51
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hogy hányszor voltam egy lövésre tőle... Szerencsére nem kellett hozzá az 5. ág, a light tank, mert abba mégjobban belehülyültem volna.
Ezúton is kösz a spottereknek.
Huhhu b+ 5 ev elteltevel KEPESEK voltak...!!!
"Over the past year, we’ve been working hard to address your feedback on the matchmaker and fix well-known issues"
Most csak egy eve nem sz@rnak a tenyeredbe es figyelembe veszik a jatekosok visszajelzeseit vagy ennyire rohamosan csokken a jatekosallomany?
Saor Alba
Ha netán valakinek elfogy a grindelni valója... ha nem akarsz kattintani: T10-es amcsi, ruszki, német lightok is jönnek... bár nemtom akkor hogy fogják átrajzolni az ágakat... gondolom a T8-ból lehetne kifejleszteni mindet, nem? 😄

Ha ezek bejönnek, akkor a t4-t7-es light-ok -/+ 3 tier-es mm-je lecsökkenik majd?
5000 ret sebzett vele egy csatában valaki és 6 killt csinált.
Akkor amikor volt a tárgyalás a két magyar tankról, akkor kellett volna egy 32 db-os kapacitás helyett 52 db-ot behazudni, ami a 41M Turán II-es lőszerkapacitása.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.17. 17:56:23
Bár én a Turánt így is szeretem, de fél szemem mindig a kőszerkészleten van.