418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• talpi
    Így meg sokan megutálják a játékot. Még az első bétáktól fent voltam, aztán töröltem, pont ezért. Most megint regeltem, ugyan ez van
  • Sherman0070
    Azt a jó játékosokkal mi is lenne? 300k playerből alig 30k jó, azok fele is reroll, negyede már nem is játszik.
    Jó lenne a 10 perces várakozási idő...
  • talpi
    Kicsit más téma. Jó lenne, ha megcsinálnák a WG a harcrendszert. Eléggé abszurd, hogy összeengedik a rutinos, napi 3-4 vagy több órát játszó játékosokat a heti 2-3 alkalommal benézőkkel.
    A kedvüket is elveszik a játéktól.
    S bár microtrazaciókra épül mégis a legnagyobb kritika a fejlesztőknek, ha a felhasználó törli a programot
  • Plata
    Ha a troll ágyúk összefognak akkor nincs menekvés.
    Type5 meg én T49-el megúsztuk hogy körbe vettek minket.
    Tök faszán megúsztuk,ő lőtt hátra jött én előre és lőttem és fordítva.

• stork13
    Az új MM-ről egy egyéni gyors vélemény:
    Nagyon klafa lett. :)
    53 meccsből 47 meccs top tierként, tierlimites V-össel. Ennek a nagy része tiszta T5-ös meccs, sokszor arty nélkül.
    Kánaán...
  • Plata
    Te ha már trollkodásról esett szó.
    Légyszi tüntesd el a bannerből ezt a ronda kommunista ruszki tankot és tegyél fel inkább egy cuki T49 képet.
  • Plata
    Hogy üssön beléd a 3 hetes megzápult ragya. Te piszok mázlista.
    Én a svéd prém meddel minimum T7 de inkább csak T8 csatába kerülök.
    Szinte sosem kerülök vele T6-ba,állandóan Is3 meg hasonló szarok ellen kell mennem vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.01. 08:25:40
  • yossarianHUN
    Jéé, tényleg. Pedig közben már megörültem, hogy eszembe jutott, de én Fostalicskára tippeltem :)
  • TiborTamas
    Kubukli volt az eredeti.
  • yossarianHUN
    Akkor már tudom, hova tűntek az én csatáimból :) Meglátjuk, kíváncsi vagyok, mi az általános vélemény a játékosbázisban. Ha nagy a népharag, szerintem nem lesznek hosszú életűek.
  • Lokker
    Szerencse fia. Engem szapulnak heavyben rendesen. :(
  • yossarianHUN
    Sóhaj. Eljátsszuk megint azt, amit egy-két éve már eljátszottunk, és csinálsz egy újabb accot?
  • Still_I_Rise
    Na ez megint csúcs: 3-3 arty minden csatában.
    Kezdesz kínos lenni.
    Ne görcsölj rá, innentől ignored.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.01. 00:08:30
  • Still_I_Rise
    Mindjárt cserélem: "leülhetsz egyes".
  • yossarianHUN
    Várj, most látom az Őrnagy Őrnagyot az adatlapodon, így már minden világos. Tudtam, hogy emlékeztetnek valamire ezek a vér gyenge trollkodási kísérletek. Mi is volt az eredeti accod neve? Annyira már nem voltál emlékezetes, hogy az is megmaradjon.
  • Still_I_Rise
    Nem vagy már a régi kicsi házmester. Azért a terelés még megy séróból.
  • HTS s3rg1nh00
    azt még senki nem vette észre,hogy mióta az equipmenteket 90s-enként lehet használni,minden tank sokkal modul- és legénységérzékenyebb?komolyan mondom,1,5 éve játszom de eddig egy hónap alatt nem kaptam annyi ammoracket mint ma,30-ból 2x is volt hogy egy csatában egymást követő 2 hit ammorack...elég nagy rakás trágya lett így a játék,a kedvencem a track+engine+ammorack kombó volt ma...
  • yossarianHUN
    Az artyk meg gyakorlatilag eltűntek, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Az elmúlt három napban ha egy-két olyan csatám volt T6-9-ben, amiben volt arty, ha igen, akkor is 1, max 2 darab. Aztán persze lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, de eddig tetszik.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.30. 23:50:06
  • yossarianHUN
    Rendkívül frappáns visszavágás, szép munka, ettől függetlenül továbbra sem értem, mit vártál a peccstől. Szerintem a WG sehol nem ígérte, hogy a 9.18 növelni fogja a játékosok agykapacitását. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mintha csak balhézni szeretnél valami miatt, de persze ez úgysem így van, hisz még soha nem láttunk itt ilyet senkitől.
  • Angelus1991ster
    Sokkalta jobb lett az új MM, a régi már elég rohadt volt, főleg amikor 1-2 szerencsétlen volt a legalján. Most már a bottom tier nem 1 hanem 7 db tankból áll. Sőt ma volt olyan csatám az svéd Amx-Nimróddal (Strv 42-57), hogy csak t6-os volt mindkét oldalon. :)
    Pont az ilyen 3-5-7-es MM-ért rítam pár éve, na meg 1-3-12-es leosztásér is. De utóbbit a 5-10-es felülírja.

T3-asokat is jó visszavenni, bár azt furcsálom, hogy eddig t3-assal t2-est még nem láttam.
  • Lokker
    Azt aláírom, hogy több tank lett játszható, de még van mit csiszolni a típus elosztáson. Az artyk meg szerintem nem maradhatnak így. Ha még én is képes vagyok velük jól játszani akkor ott már bajok vannak. :D
  • ROMOTO
    Attól még a mostani sokkal jobb mint a régi volt, ha középre vagy alulra rak, akkor is van mit lőni, nagyon nem mindegy mennyi top tiert rak be, a mostani 3 nagyon korrekt, az hogy nem bír azonos típust rakni az nagyjából az NA szeró párezres játékosszámán is múlik.
  • Still_I_Rise
    Khm...nem Te mondtad korábban hogy kitartás, majd az új patch?
    Az új remény

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 23:06:40
  • ROMOTO
    Sajnos van, gyakran ez el is dönti a meccset pl. városi pályán hogy egy oldalon top 10 heavy a másik oldalon arty, annyira random pakol hogy már inkább az tűnik fel ha egyforma tank típus a top 3...
  • Lokker
    Tank típus elosztását mennyire javította az új peccs? Még mindig vannak ilyen anomáliák hogy az ellenségnél top tierben ott a sok light mi meg kaptunk td-t vagy heavy-t. Ha lightot kaptunk akkor is kevesebbet. Mondjuk ez oda-vissza igaz..
  • Still_I_Rise
    "Leülhetsz, egyes."
    Na ez a legnagyobb bullshit ever, gratula.
    Tornatanár/házmester/önkéntes rendőr mentalitás.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 22:51:16
  • yossarianHUN
    A játék közel sem tökéletes, de nyilvánvalóan hülyeségeket beszélsz. Sajnálom, ez a helyzet. Sok kritika érheti a játékot, de te speciel pont találtál egy olyat, ami nem a játék hibája. Leülhetsz, egyes.
  • HTS s3rg1nh00
    a 9.18 óta,én is bambultam a bulldogon hogy töltésgyorsító,ez eddig nem volt...szerencsére nem raktam rá,mert amúgy is annyira szétnerfelték hogy már a late ágyú jobb mint a táras...
  • Still_I_Rise
    Engedd el... a JÁTÉK tökéletes.
  • Plata
    Ma tényleg nagyon hülyék vannak,próbáltam T49-et húzni,de nem nagyon ment,amit viszont észrevettem az hogy szinte mindig a top sebző voltam,hiába volt akármilyen t10 csúcsragadozó a csapatban,ha T10 td-k 0 és 600 közti sebzést hoztak.
  • yossarianHUN
    -2k 30 tanknál semmi, ez a csapat hülyeségének a sara. De persze bele lehet magyarázni bármit, ha jól esik.
  • Still_I_Rise
    Talán nem volt egyértelmű: a kezdésnél -2k a HP hiány, a 3. percben már -11/12k.
    Az előbbi rendszeresen vezet az utóbbihoz.
  • Still_I_Rise
    Akkor megvan a feeling... Barkas, Zuk, egyebek. :)
  • yossarianHUN
    Hogy függ össze a kettő? Mi köze a retardált csapattársaknak az MM-hez? Hülyeségeket ne beszéljünk már pls.
  • Plata
    Tudom mi a KGST te tökfej.
    Sosem felejtem el a KGST piacot,meg azt az istenverte álmodj királylány számot sem,ami szinte mindig ordított a piacon.
  • Still_I_Rise
    Írd már be a G-be pls. Az idősebbeknek egyből beugrik...
  • Plata
    Jah az volt a neve,gondolom Kis Görény Sutyerák Tapló.
    Bár lehet mást jelent.
  • Still_I_Rise
    A mondás az volt, hogy majd az új MM lesz a megváltó.
    A lerohadó szervereket is védjed már pls.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 22:12:15
  • yossarianHUN
    Nem azért, de még mindig így meglepődünk az idióta csapattársakon? Évek óta kísérik végig a meccseket, mint minden csapatalapú, kompetitív online játékban.
  • Still_I_Rise
    Prezentálom, bár ez tier10 és már nagyon sok idő eltelt, lol.