A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #390064 Azzal viszont egyetértek, hogy kicsit túlzás, amit művel, és már kezd unalmas lenni folyamatosan ugyanazokat a mások számára teljesen érdektelen dolgokat olvasni napról napra, amik a célközönség nagy részével is gyakran megtörténnek (pl. kilőtt a csapattárs; lerammoltam valakit; lerammolt valaki, de ő halt bele; 900-at lőttem a T49-el; felborult valaki; csörgött a telefon és nem tudtam befejezni a kört, de így is spottoltam egy csomót; úgy kilőttem valakit, hogy oldalas beszámolót írok róla és kirakom az egész csatajelentést is, amiből semmi nem látszik, csak hogy maga a kör max. átlagos vagy átlag alatti volt; megint 900-at lőttem a T49-el; jött a postás és nem tudtam befejezni a kört; nem a sebzésre megyek, csak ökörködök; ismét 900-at lőttem a T49-el; stb. stb.). Én elhiszem, hogy élvezi a játékot, és azzal nincs is semmi problémám, hisz ez lenne a lényege. Sőt! Tök jó! De azt nem hiszem el, hogy ennyire nincs senki az életében, akinek ezekről be tudna számolni, és így teljesen ismeretlen emberekkel kell megosztania mindezt, akiknek a többségét ráadásul teljesen hidegen hagyja az egész. Sokszor úgy néz ki a fórum, mintha egy percről-percre rovat lenne Plata tollából...