banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz
    figyelj te hxgyagyx idixta
    Ha vissza akarsz vagni, probalj meg te is intelligens modon cinikus, szarkasztikus, vagy humoros lenni, pls! Mert en nem minositettelek igy le ismeretlenul is. Es valo igaz, nem voltam figyelmes, nem neztem mivel mentel, az en hibam. Ezert bocs.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De hogy az uzenet is atmenjen: ahogy sem en, sem mas nem plakatolja ide ki az osszes nyomorult csataja eredmenyet, neked sem lenne muszaly. Ha meglatom, hogy posztoltal valamit, mar elore tudom: Berobogtal az ellenseg 10-ei koze, de a csapattarsad kilott. A bunkoja! Mintha rng nem is letezne. Mintha massal meg sem tortenne ilyen. Ja es belevertel 600+m tavolsagrol 1000-t. Nagy kaland! Mas is csinal ilyet, csak surubben es nem posztolja ki. Csak igy tovabb baratom!