A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #389927 Én ezt nem értem!!!!
Vagy már azok az adatok nem jók és ez a tank papír vagy csak nálam?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utána meg ez van, kiáll simán hogy lőjem szarrá aztán annyi, nem vártam meg, hogy össze menjen, mert már elindult vissza.
De nem csak itt van ilyen, majdnem minden csatámban az első lövés lepattan figyelmeztetőlövés, hogy figyelj ott vagyok.
Tegnap 3× egymás után lőttem meg a T34 tank oldalát, 45 fokban ment előttem kb 250 méterrel az első lövéssel még középre céloztam, utána már a tornyát lőttem oldalról és mind a három lőszerem gold volt és mind a hárommal a láncát találtam el. Utána beraktam sima lőszert és kilőttem. Pont emiatt lett megcsinálva ez a pontossági nerf, hogy a csávókám kiáll középre és had lőjétek úgysem adja be ha fejre állsz sem. és még lő vagy 3 at aztán megvan az 1000 dmg sebzése.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tank alá lőttem pedig nem oda céloztam, bezzeg én meg nem pattintok le semmit.... Semmi köze sincsen már a játékosoknak a játék befolyására, a gép játszik helyettük.
Spotterrel megyek és nem látom meg az enemy tankot elmegyek mellette. fullra kivan húzva állca álcafestés 480 méter látótáv. szart se ér......