World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet nem kéne rágörcsölni a dologra... ez csak egy kib-szott játék... 😄 Ha nem élvezed, mi értelme? 😊 Én értem, hogy szívás, ha a hülyék miatt szopsz... de ha tudod, hogy te beleadtál apait-anyait akkor az nem ér semmit? Ezen úgysem tudsz változtatni, mert csak egyre több hülye lesz, aztán jön az, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz...
Ez is nagyon jó csapat volt. A 37k csatás "sárga" Löwe 0.0 zéró sebzéssel halt meg. <#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Kezd egy kicsit a tököm tele lenni a mai MM-el. A Comet-tel 95%-ban Ensk, Ruinberg és Himmelsdorf. Nesze neked bammeg, aztán flankelj!

T14-el jó volt svédek ellen,egyből Nagy kalibert kaptam.<#idiota>
Annyi svéd volt mint a fene.

Hát azért a 113, IS-7 is kisebb szerintem. De lényegében igen, van páncélja és nem bumszli
Te én a t5-6-ról mondtam,onnan kezdeném az ágat.<#whatever>

ROMOTO
Az a gond hogy ha egy brawler tank kemény pattogós páncéllal rendelkezik, nem tud érvényesülni rendeltetésszerűen mert kiherélik egy púppal amit közelharcban csak seggel tud kitakarni, ez az az ok amiért mutatóba veszik elő, pedig brutál kreditszorzója van. A kv5 annyiban sajnos unikum a prémek között meg általában is, tudtommal egy tank sincs még a játékban, aminek a seggével eredményesebben lehet pattintani mint az elejével...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.14. 15:47:13
ROMOTO
Annyira bumszli hogy a top tier svéd heavy asszem a legkisebb az összes közül.
Jah és annyira papír mint bumszli, kb tier 10 td-k goldammoja pattog a 9-10tier tornyáról.
Most szólok, hogy egyik svéd ágban sincs amcsi light...<#hehe>
Én a TD mellett tettem le a voksom a jó kamo meg a spéci technika miatt. 😊
Kevés free xp-m van T5-ig elég lenne.
De heavy vagy td?
Heavyk bumszlik és papírok.Td-k furák de papírok.

Én a svédeknél a 6-ossal jelentem, elkezdtem. 😄 😊
Sunsetjoy
Bevallom, én minden új nemzetet kibumlizok az elején a lehetőség szerint t5-ig. Ha tetszik, megyek tovább, de ha akkor épp nem, akkor később ne kelljen már a lowtier vasakkal nyüglődni. Azt nem szeretem, legényeknek sincs ideje a grindben kellően fejlődni (nincs is értelme átvinni őket), szinte rögtön jön az új jármű.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

8-as heavy-t láttam már..
Van olyan őrült valaki hogy svéd tankot kezdjen?<#vigyor>
Én is akartam,de megnéztem hogy ilyen 10-15 milis páncéljuk van és inkább kihagyom asszem.

joe662
Na elárasztották már a szervereket a Svéd td-k?
T55a mt15,kellene megcsinálom tökéletesre.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ja, TD camo nélkül. :-)

Szerintem félreértettél. Eszemben sincs a két tankot összehasonlítani, csak az akartam mondani, hogy minden prém tanknak (meg egyébként a nem prémeknek is) van eerőssége, és gyengéje. Ha az erősségeit ki tudod használni, akkor arathatsz, ha inkább a gyengéi jönnek elő a csapat vagy térkép miatt, vagy miattad, akkor garázsmenet. :-)

ROMOTO
CDC mióta összehasonlítási alap a Kv5 nél? Az egyiknek elvileg az első sorban kellene tankolnia (nem seggel) mert heavy, a másik addig meg a bokorban kempül mivel td. Vagy csak úgy minden mindegy alapon hasonlítgatsz?
Akkor rám vertél, nekem ma 25%. :-)

joe662
Engem viszont odakótöztek a szoporollerre:-/
Tegnap 27%-ot sikerült összehozni:-((

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Egyébként Kvikinek nem egy olyan videója van, ahol top és bottom tierként is bemutatja az adott tankot.

Ezt bármelyik prémről el lehet mondani. Pl. a CDC egy kredit farmoló trágyadomb, amit egy T3-as tank is röhögve belő. :-)

Csak Hopka!

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Van egy Senshiinuoe nevű tag, aki leginkább horror játékok végigjátszását szokta video formába önteni, az pont az ellentétje annak, amit írtál. Komolyan mondom, élmény hallgatni. A saját képe nem látható, és nagyon szórakoztató, ahogy kommentálja a dolgokat. Üdítő kivétel. De nem WOT-ozik.
Ellenben, ettől a kvikibébitől, heveny hányinger tör rám. Mint egy ócska köcsög, és olyan affektálva beszél, mintha valami übersztárnak képzelné magát. Pfejj.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.14. 10:36:14

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

erre az 1es csodára előre kéne még valami kis kupola és már készülhetne is rá valami gőzmozdony skin 😄
Úgy veszem észre, hogy néhány "super unicum" a verzió váltásból eredő mod hiány miatt a szokásosnál is "jobban" játszik. :-)

Dejó hogy itthon vagyok és tudnék játszani a swédekkel csakhogy minden egyes csatában amíg él ellenséges tank addig a pingem 300-999 között mozog de amint az összes ellenség meghal természetesen visszamegy 30-40 körülire <#mf1>
Szarok én a szakértő medálra,de úgy nézem semmi értelme a svédekkel foglalkozni,atom papírok.

Pfff., tier 5-ig megvan minden svéd a szakértő medálhoz. Ez mindig stresszes, hogy mielőbb meglegyen és ne kelljen low tierben játszani. Akit érdekel ez a medál, ne felejtse, hogy patch után 1-2 napig lehet könnyen a kicsiket begyűjteni. 😊
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.12.14. 09:38:55

T34 is kapp buffot, wz-111, Panther88, Löwe is, STA-2, elég sok prém tankot felhúznak most. Nem is baj...
Sunsetjoy
Zsír! Kapok egy plusz prémnapot, mert aktív prémfiókom van, növelik az FV4202 sebességét és profittermelését, valamint növelik az SP átütését.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én tegnap Malinovkán A0-nál futottam össze egy KV-5 el. Egy T28 Concept volt vele, én O-Ho val.
Csiki csuki ment a ház két oldalánál. Először a T28-at lőttem ki ami a KV-5 mögül próbálkozott, majd a KV-5 öt.
Felváltva lőttünk, de alig tudott sebző lövést leadni. Én a kupoláját lőttem, majd amikor hátra tolatott az elején levő kis tornyot, amivel ki is végeztem. Aztán meggondolatlanul tovább mentem egy tolató T-150 után, mire az arty telibe talált, és garázs.

Amúgy bejött amit mondtam a bioritmusról. <#vigyor0> A hétfői mélypont után tegnap alig volt vesztes meccsem.

Te tudod milyen update jön most ? Te aki olvasod . <#circling>
Köszi. 😊
Ez a karácsony mókájuk lesz? Az infó honnan van? 😄 és mik ezek, emblémák? 😄
Nincsenek, mert a patch miatt lelőtték őket 8-ig. 😄
Meghaltak a szerverek?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Solten
Plusz belepakolja a min. 5 skilles legenyseget csokival kaveval briossal meg f.szomtudjamivel es fossa az aranyloszert. Kozben elegedetten mondogatja hogy ezegyhudefaszajargany.

Saor Alba

Solten
Na igen, gyakorlatilag nincs ertelmes streamer a piacon, anno a dan sracot szerettem (Highflyer15), nagyon hasznos videoi voltak es lehetett tanulni tole. Higgadtan beszelt perfekt angolsaggal, nem vinnyogott devians modon. Kar hogy raunt a jatekra.

Saor Alba

Na erre kíváncsi leszek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.13. 23:22:23

ROMOTO
ha kilőttél volna talán 1 tier 8 ast, vagy több sebzést toltál volna a 8.asokba és nem a kis tierekbe megadta volna...

Új emblémák, oké szép és jó. De azért már kicsit azt a kibaszott nagy Harckocsi enciklopédia könyvet is fellapozhatnák és megtalálhatnák már a történelmi harcjármű felségjelzések című fejezetet.
Ez is olyan játékfejlesztő cég, ami szarik a történelmi hitelességre, miközben máshol azt adja elő, hogy ők a történelmi hitetelesség acéllovasai. Ez kb. a Creative Assembly-s beleszarással egyenlő. Azok a történelmi atlaszt hírből nem ismerik.

Egyik haveromnak a fekete Mutz-al 1450-re adta be, 1420-ra csak első osztályt kapott. Szerintem az 1450 elég lehet a feka IS-6-tal is. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ROMOTO
QB szokás szerint mutat 1 meccset amiben toptier, a másik oldal karton heavykkel meg vérpistákkal tele, be is mutatja hogy milyen kemény amikor 6 os tier medekkel szkanderozik, csak sajnos kb. minden 100. mecsre jut 1 ilyen leosztás... kv-5 egy jó kreditfarmoló trágyadomb, de hiába farmolna jól ha csak mutatóba viszik, mert röhögve szétszedi bármelyik tier ami rálát a rádiósra. Az mindent elmond erről a szuper járgányról hogy seggel kell vele támadni...a múltkor is majd megszakadtam egy videón amiben egy balfék jagdtiger 8.8 viaskodott a végjátékban egy kv5 össel aki folyamatosan próbálta seggel side scrappolni meg hátramenetben leforogni azt a jagd 8.8 at <#hehe>
joe662
Ezzel hol lehet az ász határ<#fejvakaras>

Arról tud valaki valamit, hogy a svéd tankok most akkor tényleg kapnak valami discountot 16.-ától?? Csak mert akkor még nem esek nekik, hanem várok még 2 napot. 😄DD
Egyébként nemtom, lehet karácsonykor fogják majd, addig várd meg, mert most nincs semmi akció rá... benéztem a prém shopba és elkapott a röhögés... vedd meg a pnazer 58 kétféle verzióját 15 ruppóért xDDD WHY?
Nem, csak fekete... állítólag a kamó értékkel volt valami gebasz, hogy még rosszabb mint a rendesnek, ami azért vicces, mert ez alapból álcázva van és nem tudsz rá rakni mást...de mégis rosszabb az érték állítólag (+nem tudom, hogy ezt javították-e), mint a simánál. xD ergo a WG megint alkotott.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.13. 20:12:13
kabel15
Hátha le akciózzák őket, vagy adnak hozzá goldot. Bár ez a WG. Egyébként a fekete verziók adnak valami plust a sima változatokhoz képest?
Vagy csak annyi hogy fekete?

BattleTag: kabel15#2672