A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #389841 Nézd hiszed nem hiszed,nem izgat,nekem néha szükségem van rá hogy el baromkodjak egy csatában,és igen is szeretek kamikazet játszani T49-el.Megnézheted már hányat szereztem vele a fő accomon,az altokat nem mert azokat nem ismered.Szarok rá mennyi a statom,nem érdekel a stat,T49 egy dologra van,szórakozásra és az ökörködésre,a normális játék már rég nem érdekel,csak a szórakozás.lehet hogy nem tudod elképzelni hogy jót lehet vele baromkodni,de tévedsz,ha nem lennének light tankok amikkel el ökörködhetek kedvemre már rég meguntam volna.Ha ahhoz van kedvem akkor hegytetőn kempelek vele,de ha szép nagy nyitott pálya van mint Westfield akkor kitör belőlem az őrült és vígan el baromkodok padlógázzal repesztve.Oszt lehet hogy nem élek sokáig mert ha berobogok nagy rakás t9-10 közé az nem túl egészséges.