A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #389805 T54-re is nagyon jó a rammoló skill,plusz hozzá végsebességhatároló kikapcsoló vagy mi a jó isten a neve annak a szarnak. 
Brutálisat tud rammolni a T54 ha max sebesség fölé gyorsul.Igaz attól a kütyütől a max sebessége megnő de 1 random modulja megsérül.
De micsoda baró élmény mikor francia tankba belepuszil akkorát hogy a fél hp-ja elszáll.
Bár nem teljesen értem de még azzal az idióta T49-el is öltem már rammolva heavy tankot is.Bár amikor t62-t öltem vele rammolva ott azért a parókám is az égnek állt meglepetéstől.
Nekem a kamikaze a kedvenc medálom,néha napján emiatt átmegyek T49-el vadul vágtató vidéki vidiótába.
De szerintem jó hecc T49-el rammolni a népet.Fel téve ha olyan a térkép hogy lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.04. 13:11:20