A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #389779 Megmondom neked őszintén kínai tankokról semmi tapasztalatom,kínai japó cseh és svéd ágra eddig kb szartam.
Én mindig is amerikai orosz ágon mozogtam,na meg német.Amerikai oldalon minden ág megvan minimum t9-ig.
Td-knél nekem nem a T67 ág jött be hanem a másik,igaz T10 Td a tornyosból van, a másik ágon még t9-et sem vettem meg,pedig vagy 4 éve ki van fejlesztve.
Német tankok olyan T8-T9-ig vannak kifejlesztve,de csak 1 van a garázsban.Na meg pár ajándék vagy prém.De kb sosem használom őket,szegények elég peches jószágok.A német Td-k jók egészen a t8-ig,de ott már nem nagyon szerettem őket,T9-et meg sem vettem.
Én a helyedben kezdtem volna orosz tankot is,szerintem azok mindig is erősebbek voltak mint a többiek.