A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Eljutottam odáig, hogy segítségre lenne szükségem :(
Nem tudom merre lenne érdemes elindulnom és fejlesztenem. Összegyűjtöttem némi kreditet az elmúlt néhány hónapban és mivel kezdő játékos vagyok nincsenek nagy tankjaim nem tudom melyik mennyire jó (teszt szerverre hiába mennék ott nem azt látom amit majd élesben tapasztalok). Nem tudom eldönteni milyen irányba fejlesszek, mert ugye véges az erőforrás T5-ig több ágon is könnyendénm eljut az ember még T6-ra is, de onnan már minden sokba kerül és ezzel együtt nagyon sok időbe ezért ionkább hallgatnék olyanokra akik már nagyobb tierekben mozognak egy ideje.
Szóval amit eddig kipróbáltam: a WK-val T5-ben egészen jól haladok, Type T34-el is kezdenek jó meccseim lenni, Type T58 is alakul, de eléggé problémás még (na itt nem tudom mennyire lehet jó az IS 2, mert aztán olyat nem is láttam vagy 1 hónapja csatában). Ami furcsa, hogy a legjobb csatáomat Hetzerrel futottam és DW2-vel is jól sikerültek a kezdeti agyamenés után, mert az asztán egy iszonyat szutyok tanknak tűnt (lehet tényleg az csak valahogy sikerült jól játszani vele). T67-et most nézegetem, de szerintem nem nekem való. Arty-k ugye istenkáromlásnak számítanak így azokat nem is írom :D Tudtok valami értelmes ágat ajánlani? Vagy m,aradjak ezeken jók lesznek azért?
Előre is köszi és bocs a noob kérdésért, de egy próbát megér mint kezdő tanácstalan vagyok.