418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Állítólag csütörtökön. -
diegho™ #390751 8 nap alatt 2db T6 csatába sikerült bejutnom strv-vel, mikor is jön a patch? -
Angelus1991ster #390750 Thunderbolt után tényleg csak gyűjtői darab marad a Fury. -
Angelus1991ster #390749 Ezzel a becserélősdivel lehet olyan tankot szerezni, ami jelenleg nincs benn a a tech tree-ben? -
Rammsch31n #390748 Én is lehet becserélek 2-3 tankot (Dicker Max ((van e25)), SU-100Y ((unom már)), meg még valamit, bár lehet erre nem lesz szükség) egy olyan 7-es SU-ért... :D főleg ha a WG visszaadja a lightokról a camo goldját...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.04.25. 08:48:47 -
Újra kapható,a soha többé nem kapható Fury:-DDD -
Gyuszopapa #390746 Mikor azt gondolnám hogy van egy minimum értelmi színvonal,ami a béka seggét is alig verdesi.Napról-napra képesek ezt megcáfolni a játékosok. 5 HP-s T26E5-öt képtelenek voltak 3-an kicsapni csak pattogtak róla pedig már az egész csapat és szerintem a szomszédom is beírta nekik hogy HE RETARDS,úgy üvöltöttem hajnal 2-kor.
Lehozta a csatát 9-killel.
-
opati #390745 Érdekes, hogy minden magyar WOT fórumon megy ez a téma. Azt azért jó lenne tudni, hogy csak nekem van értelmezési problémám, vagy mindenki másnak! "The Trade-In function is now up and running on RU from today until 23rd of January." Nekem ez akárhogy is olvasok azt jelenti, hogy két hétig volt teszt jelleggel az orosz szerveren. Azóta pedig semmi hír arról, hogy bevezették volna, vagy bárki is gondolkodna a közeljövőben ilyenről. -
Jó tank. Új mm jót fog tenni neki. -
SU-122-44-en gondolkodom. Anno a WG ratyizott ra hogy uuu de forog bakker, lightnak no chance, manapsag ugy forog mint egy terhes tehen. -
yossarianHUN #390742 link
Az orosz szerveren már megy, az a testbed a többinek. Elméletileg némi változtatásokkal jön majd a másik kettőre, állandó dologként. -
messerharcos3 #390741 tudtok erről mutatni valami forrást? ez csak egy időszakos akció lesz vagy állandó opció? -
szomorú -
Én a TOG-ot, a Dickermaxot, a SU-100Y-t adnám el (tier 6-ost is említettek anno?)
Bár a TOG meg nem kapható már ingame. -
Ma minden kutya aranyat tölt T9 felett rám :( -
Gyuszopapa #390737 Gyülölöm.Szerintem ő is engem.Állandóan átlag alatt lő,a mélypont az volt mikor jött egy T-34-85,persze miért ne jönne nem kell félnie hogy lepattan rólam.Na szóval belémbaszott 215-öt én vissza neki 190-et na itt rugtam fel a ruhaszárítót.
A DPM mocsok szar 6-os szint alatt van.1700 valamennyi az alap.Szánalmas.Nem beszélve mocsok sokat megy tier 10-be.
Tárasok minden félelem nélkül jönnek nincs pattintás csak ritkán.
Tornyozni kell vele.Csak az a gond hogy kidugom a tornyát és egy 6-os meg úgy bárki belövi.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.24. 16:59:37 -
Plata #390736 Mozgékonyabb sokkal.
De sokkal papírabb lett.
Beforgatva is keresztül lövi bármi.
Buff előtt jobb volt a páncélja. -
yossarianHUN #390735 Akartam is kérdezni, milyen az FV4202 mostanában. A sebességbuff óta elég használhatónak tűnik. -
+1 -
Gyuszopapa #390733 Pápá FV 4202. -
tutyimutyi2 #390732 Benyomom az 1 órás xp booster-t és 1 órán keresztül a "legjobb" eredmény az 5-15-ös vereségek sokasága ahol a sok szerencsétlen diraket meg se próbálta lőni a spotot, utolsó kör ahol még tartott ott tier10-ben 10 tankos lemming train egy irányba ahol 1darab!!! E-100 beforgatta magát a sok nyomorék meg állt és lőtte együttesen való lerohanás luxus de azért a chat-be írták hogy: report enemy e-100.
Amint lejárt a booster egyből normális csapatok és a győzelem is egyből összejött mindkét spotterrel. -
0:30-tól ottvagyok 
-
R3nton #390730 Én is átlagos köröket nyomtam, mikor bent volt a credit booster. De nem hinném, hogy szándékosan szívatna a gém, meg gondolom sokan benyomják, nem hinném ez alapján sorsolja össze a csapatot. -
Plata #390729 Lehet hogy ez is benne van.
Elbasztam hülyeségre a free xp-m és kéne farmolni újat helyette.
Semmi kedvem nulláról kezdeni egy ágat inkább t6-ról. -
yossarianHUN #390728 Elméletileg csak azokat, amik ingame kaphatóak. -
robogo81 #390727 Valószínűleg beszámolják féláron(aranyban) a régi tankot,és ezt levonják az új árából.Az jó kérdés hogy játékon belül,vagy a shopban lehet cserélni,de lehet hogy a játékbelieket ott is lehet,a csak shopposat meg amott.
Azt lehet tudni ,hogy miket lehet be/cserélni? -
SzocsA #390726 Ez mi?
Bakker az amx mle 49 nek elbaszták az ágyúját. Az már tényleg oylan mint a t49.
Mi határozza meg, hogy mennyire esik szét a célkör?
Eredetileg 2.59 volt most meg már 3.... De nem is mentem full sebességgel, hogy akkorára essen szét a célkeresztem..
Mikro lesz ez a prémium tankos cserélő? A skorpió is már itt van több mint egy éve a másik meg már több innen csak nerfelik.....
Kíváncsi leszek rá, mikor behozzák ezt, hogy mi lesz a szar tankokkal, úgy cserélik be őket, hogy csak na. -
R3nton #390725 Mert rágörcsölsz a boosterre, és szarul játszol. -
Kösz, hogy linkelted én meg voltam győződve arról, hogy szarul nyomom, de ehhez képest még belőlem is lehet valami, ha feljebb küzdöm magam a tankjaim és a legénységeket :D -
Hullámzó hétvégén vagyok túl. A szombat egy rettenet volt, mindegy mivel és hova mentem gyakorlatilag használhatatlan volt minden csapat. Ha heavy-vel mentem akkor mire odaértem a csata helyszínére már egyedül voltam, mert mindenki rohant előre, ha med-el, vagy light-al mentem akkor volt 5-6 heavy a csapatban persze vagy halomra lövették magukat nyílt terepen vagy hátulról puffogtattak :D Hihetetlen egy nap volt.
Vasárnap ugyanígy kezdődött aztán este még beültem kicsit és szinte minden csata győztes volt, de szoros meccskkel. Egy Tiger1-t one shotoltam full hp-ról szegény biztos meglepődött (mondjuk én is, nem is kicsit. Persze utólag láttam lőszer rekesz, amit gondoltam is, de azért jól nézett ki). Persze itt is odasültem párszor, de hát ilyen az amikor T8-9-ben elfogy az erő oda már csak alátétnek jók a tankjaim :D -
Hová sietnek? :D -
Rammsch31n #390721 Először a 9.18 jöjjön ki. :DDD -
yossarianHUN #390720 9.19 peccsel kapcsolatban:
– New unique in-game currency and stuff to use it for
Na ez érdekes. -
Plata #390719 Lehet hogy az is benne van,de én kurva sokat szoptam booster alatt.
Szinte minden csatában ugyanaz volt,a csapat vagy a bázison dekkolt,vagy 14 balfék elindult csordában az egyik oldalon.
Este booster nélkül mentem egy két csatát,T49-el vakon kilőttem T10 svéd td-t.
Mikor ment fel a dombra oldalba küldtem utána eltűnt,gondoltam felment a dombtetőre a bokorba,rálőttem a bokorra erre kiírta hogy kinyiffant.
-
robogo81 #390718 Pedig papíron Bia-val a pontossága 0.28(gondolom ellátmánnyal ez még 1-2 századot javulhat),meg 1.9 a szűkülés,de gyorsítóval még jobb(1.72),persze ki hogy használja.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.04.23. 21:32:58 -
Jah, protanki a streamjén játszott szakaszban valami grand final-os bagázzsal, bedobta kérdésként hogy csak ő érzi hogy mintha nerfelték volna, erre jött a válasz hogy nekik is úgy tűnik... -
Ja, szakaszozas jo lenne ;) Jatszok neha hobbibol, semmi komoly. Olyan melyrehato valtozasok nincsenek, szoval profi leszel egybol :D
A palyakat mondjuk elegge elb@sztak konnyu tankos szempontbol.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.04.23. 19:19:17 -
Nekem is fura. Régen mintha gyorsabban szűkült volna én nem lett volna ekkora. -
SzocsA #390714 A Skorpionnak olyan szar az ágyúja mintha E100al lövöldöznék. Ez mindig ilyen volt? Annyira kitágul a célkör mint a t49en.
Baromi sokat pattanok néha :D
De lehet menni vele jó köröket is meg 1000ret sebezni is.
És lehet vele killt lopkodni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.23. 19:17:00 -
Hétvége+3x szorzó. Először ezt venném figyelembe.
Bár abban egyetértek veled, hogy ha el lehetne adni ezeket, már rég megtettem volna :)