banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stalkeer
    Sziasztok,olvasgatom itt a vitátokat a gold használatáról.Sajnos szerintem lehet itt vitatkozni róla,de mindenki használta és használni is fogja.Ki stat húzásra,ki rá van kényszerülve,a csapattársak faszsága miatt,vagy ha olyan a tier besorolás egy meccsen,hogy vagy használja és sebez vagy nem,nem mindegy ,hogy 50 vagy 500 xp.Lehet itt az arty-ról is vitázni,hogy egy lövésből kiszed,de a másik oldala amikor szpottolsz és az arty bever egy 1000-est az meg milyen jó,vagy épp megmenti a kis hátsódat.Meg szerintem akkor már beszélni kellene a lightokról is,aki melléd szalad,bever 900-at és viszlát,meg a tár-os tankokról is.Nem értem miért kell vitázni,egy olyan játékról,ami a pénzről szól elsődlegesen,nem arról,hogy a játékosok jól érezzék magukat.De nem is kényszerítenek senkit,hogy játsszon vele.