418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt azért beszéld àt egy statisztikàval foglalkozó emberel is.Bàr szerintem simàn ki fog röhögni:-DDD -
tothgyorgy #390711 Ezt már sokszor hallottam, ezért én soha nem indítottam egyet sem. Van kb 200. -
Plata #390710 Srácok aki azt mondja hogy a booster nem befolyásolja a játékot az szerintem lökött.
Én ma próbáltam sok xp-t szerezni ezért jó sokat játszottam,boosterrel,hát no comment,ennyi elbaszott csatát nem láttam még.
Esküszöm booster aktiválása után direkt szopó ágra rak a játék.
Büdös rossz a mai statisztikám.Két accountal is játszottam,mind a kettőn brutálisan szar csatákat kaptam,és akkora pech szériát fogtam ki mint állat. -
tothgyorgy #390709 Viszont ha teheted ne akkor adj el tankot, amikor épp leárazva kapni, mert a leárazás arra is vonatkozik.
Most pl svédet venni kell, nem eladni. Én pl most vettem meg a svéd t5-t tegnap. Mentem 2 kört vele (75% crew+stock) , és egész tűrhető volt.
Majd meglátjuk később mi lesz . A Lago-t nem adtam el, lehet nem is fogom. Egész megszerettem, pedig eleinte utáltam.
Az ikv-103 viszont úgy szar ahogy van. Azt nem sajnálom kirúgni majd a raktárból. -
1.5k csata T67el,csak nem jött be:-DDD -
hegyiandras profilja -
Igazából sima tankokat is lehet cserélni.
Eladod a Tiger2-őt és az abból kapott kreditből veszel egy Tiger1-et.
-
Tipikus csapattàrs,a fogyatékos fajtàból
-
Nem érdemes előrre menni vele. Én inkább a kivárós támogatós szerepet tolom. -
Plata #390703 Jesszus anyám ki ez a gyík? -
yossarianHUN #390702 Melyik ágyúval használod? Ha nem akarod fosni a goldot, a nagyobb peneset ajánlom. -
messerharcos3 #390701 azt mondják, agresszív játékmód, menni előre, ésszel és támogatni, de engem ha előre megyek ha másodvonalban használom folyton cafatokra szaggatnak vele -
Ne támadjatok de HEAT a kulcs hozzá. Nekem jól működik vele. AP lőszerrel használhatatlan. -
messerharcos3 #390699 hogy kell használni a t-54-et? Mindenki isteniti, de én semmit se tudok vele kezdeni -
Isten barma szomorú,mert csak prém tankot lehet majd cserélni:DDDD
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.23. 15:34:36 -
Tényleg jól képen pöffentett :D -
Megvolt a szülinapi tankozás
Hatalmas élmény volt.Majd megírom milyen volt,csak most nem igazán van idöm.
Elöljáróban egy kis T59 motor start+egy jól időzített gázfröccs nekem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha már tankok,akkor a hozzájuk passzoló torta se maradhatott ki
-
Plata #390695 Bazdmeg,LTTB-vel tök gázzal mentem,ellőtték a láncom erre a tankom két ház közé beszállt és élére állt,máshogy nem fért be. 
Nem tudtam kijönni beszorultam a két ház közé. -
Azt a tankot bánom, hogy akkor játszottam, amikor retard voltam. Visszavenni meg sosincs kedvem. :D -
Plata #390693 Nyugodtan.
Viszont nekem szerezhetnél egy troll jelet t49-re.
-
T 55A-ra végre megszereztem a 2. markot.
Screenshotot felkavaró dolgok miatt nem küldök.
-
Plata #390691 Basszus,a mai nap legjobb csatája az volt hogy az összes med td és heavy a bázison döglött,ahol nulla védelem,mert se épületek se sziklák és szarrá lőtték őket.Asszem négyen mentünk ki a bázisról a többi hülye ott maradt,előre mentem spotolni,de minek,0-9-nél próbáltam visszamenni segíteni a bázist védeni,de hiába. -
Plata #390690 T10-es Type 5 bejött nagy bátran közénk,2 med 2 td és egy light tank közé,a light én voltam,volt kemény 72 hp-m.Mert előtte batmobilokkal veszekedtem,a marha nem hogy engem lőtt volna ki,a leo-t lőtte,nagy sikeresen leszedte a láncát,de újra tölteni nem volt ideje.Nem tudom a többiekbe milyen lőszer volt gold vagy sem,de t28 prot és obj td is átütötte,de a medektől is kapott,na meg én is bele pusziltam 331-et.
Nyertes csata volt mert csupa agyhalott ellenség volt 1-2 fős csapatokban berongyoltak közénk.Az egyik bat-be majdnem egy ezrest lőttem és 6 modulja sérült.
-
SzocsA #390689 Hát szerintem counter artyzni nem éri meg, ha nem találod telibe nem ölöd meg egyből, a splash sebzése meg elég kevés lesz bele, ha úgy adódik akár 3 at is odalőhetsz nem hal bele...elfecséreled az idődet egy artyra, amit meg sem ölsz és nem lesz sebzésed sem.... -
TiborTamas #390688 Siema Kubukli! Le merem fogadni, hogy a szar matchmaking mellé még rajtad kívül 14 lengyel volt a csapatodban. Vagy arról már leszoktál, hogy egy teljes nemzetet elítélsz a játékban látott teljesítményük alapján, és most már kizárólag a WG az oka a sikertelenségednek? -
Stun minden 105 (ha jól emlékszem) kaliber feletti artynál lesz, ezért alacsony szintű artyknál nincs is stun, a prém 5 ös francia artynak sincs, a nagyobb szintüek több ideig sebeznek és asszem a sebzés mértékétől is függ a stun ideje. Tracer látszik.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.22. 22:35:37 -
Couterartyzni lehet a patch után? Látszik még a tracer?
Ma néztem egy vidit az új arty mechanikáról (USA wot oldalon van fent). Ez nekik szerintem buff, nem is kicsi. Gyorsabban fognak lőni, pontosabban és persze nagyobb splash. Az utóbbi véleményem szerint különösen rossz, még jobban el fogja rontani a játékélményt tankban ülve. Az hogy cserébe kevesebbet sebeznek, szerintem nem vigasztal senkit. A videóban egyébként 500+ sebzések repülnek. Ennyi emlékeim szerint eddig is meg volt top artyban. Van egy jelenet, ahol 4 tank áll egymás mellett. Köszönhetően a nagyobb splashnek összesen kb 1600 sebzést szenvednek el. A másik meg ez a stun effect. A tökét levágnám, aki ezt kitalálta :D Pont elég, h az esetek 90%-ban letrackkel az arty, meg 1-2 ember meg is hal, ezután még ki is üti a maradék legénységet kb. 20 mp-re és mindenféle stat csökken emiatt. Azt viszont nem tudtam megállapítani, h ez a stun csak alkalomadtán lesz vagy minden egyes "találatnál"?
@Üdv Solten :) Azt hittem már rég nem vagy itt jelen. Tolod még a wotot? Platoonozhatnánk néha :) Bár másfél év kihagyás után tuti úgy fogok játszani egy ideig, mint egy paradicsom :D Újra kell tanulni a taktikákat, az új mapokat megismerni (már ha vannak) ja és az új tankokat is ki kell ismerni. Látom jövő héten patch, úgyhogy utána először összeszedem a modokat majd utána leszek aktív. -
Figyi, nem idegesítesz, sőt én drukkolok neked, az új MM-ben jobban fogsz teljesíteni, meglásd...
-
Still_I_Rise #390684 Akkor sírok, amikor nekem tetszik. Ettől még ne idegesítsd magad.
Casual player vagyok.Ettől még ami szar, az szar. A tények tények, még akkor is, ha Te ezért nem keveset fizetsz is.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 22:23:58 -
Nekem bőven elég a te wot-os statisztikád látványa is, klasszikus siránkozós-görcsölős fajta.... -
Neked nincs jó válasz. Akkor sírj az mm miatt ha tudsz is MINIMÁLISAN játszani. RNG 50%-ra törekszik. Ha még az sem sikerül... -
Still_I_Rise #390681 Esetleg nézz már utána HOAX-nak...
Pont a Hozzád hasonlók miatt menekülnek ide a játékosok.
MegaLOL
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 22:17:32 -
Engem is zavarna 39k csatával a 49 win rate, bár ahogy nézem biztos nagy stratéga ha hadműveleti tisztségig jutott a klánjában
-
Still_I_Rise #390679 BRAVO!
Megint sikerült jó választ adni...
Lehet törölni...
A kezdetektől szar volt... sírva röhögök.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 22:15:29 -
39k csata? Tipikus. Jóhogy zavarja mindig minden. -
Törölheted is a játékot ha nem tudod megszokni. -
Az MM a kezdetektől szar volt, ha ez ennyire kikészít akkor hogy tudtál 39k csatát összehozni, függő vagy? -
Still_I_Rise #390675 Nice try... my troll!
Kéred esetleg a következő MM leosztást? Lehet jönni a következő lóf@szért...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 22:03:52 -
Csapat vagy WG hibája volt? -
Still_I_Rise #390673 Neked mi a bajod?