A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #389497 Körülbelül háromszor írtam eddig le, hogy nem ezt mondtam. Látom, továbbra sem sikerül megérteni. Nem értem, miért okoz ekkora lelki törést szembesülni a tök egyértelmű tényekkel.
Az a vicc, hogy ezekkel a gyermeteg vagdalkozásokkal, aláírásokkal, képekkel pont magadat teszed nevetségessé. Egy szóval nem minősítettem a goldfosást, csak megállapítottam a tényét, és a következményeit, ehhez képest te már féltucat hsz-szel bizonyítottad, hogy téged igenis érzékenyen érint a dolog, ergo valószínűleg szégyelled magad miatta. Tök semleges hsz miatt csapsz ekkora hisztit, csak azt nem értem, hogy ha nincs semmi baj a goldozással, akkor miért vettél személyes sértésnek egy teljesen objektív megállapítást. Érted. Épp te sugallod azt, hogy a goldozás ciki.