banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "De ha ez így van és az egyik csapatnak csak rosszat sorsol a gép a másiknak meg csak jót, akkor csak ott vagyunk annál, amit írtam."

Csakhogy én nem ezt mondtam, nincs így. A jelentős mértékű RNG miatt simán előfordulhatnak olyan lövések, hogy csak kamillázik az ember, mind pozitív, mind negatív értelemben. Ettől függetlenül nincs szándékosan belenyúlva az RNG-be, és akármennyire is állítják páran, olyan sincs, hogy az egyik csapatnak minden lövése átüt és sebez, a másik csapat meg nem tud egy egyeneset lőni.

Úgy csökkenti, hogy az RNG (spoiler alert) egy véletlenfaktor, ami (és ez a lényeg) nem a játékoson múlik. Még egyszer, mert ez a kulcsszó: NEM tudja befolyásolni a játékos. Tehát a jó játékos nem tudja befolyásolni (javítani) az ügyességével, a béna játékos pedig nem tudja befolyásolni (rontani) a bénaságával. Ezáltal máris közelíti egymáshoz a két végletet.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.26. 23:41:13