418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Próbàld ki,hogy alàjuk lősz,màr ha van rà lehetőség,a màsodik utàn màr égni is szoktak.
    Igaz én csak teszten szórakozok ezzel.
  • R3nton
    Megaderp lol. 9-es japánnal még nem lőttem 500-nál nagyobbat 23 seces töltséidő mellett :D Olyan faszom lassú a tank, hihetetlen. Áh nagy szar az egész. Rátöltik a goldot minden áthugyozza. 10es talán jobb lesz a dpm miatt, de ez a 9es nagy szar. Sehova se érsz oda, könnyen páncélozott tankra még nem tudtam egyetlen lövést se leadni, mindig csak heavykkel kerülök szembe, mondom 500 felett még nem sebeztem az aranylőszerrel. Rakás fos. Ezért kár volt sírni :D
  • Solten
    Udv popey! :) Osszefoglalva: a 8-as peccs ota egyre sz@rabb a jatek.
  • yossarianHUN
    Ami így most eszembe jut, az az új, brutál erős prémium tankok megjelenése (Skorpion, Liberté, Patriot, Defender). Megjelentek ezen felül a svédek, és át lettek variálva a német heavy ágak. A lényegi dolgok a következő patchben jönnek, azaz arty rework és T10 lightok. Plusz sandboxon épp tesztelik az új, nagy térképen zajló, 30v30 csatamódot.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.21. 23:41:48
  • Lokker
    launcheren belül vagy telepítéskor..
  • popey8
    Lejárt a szerkesztési idő -.-

Letöltöttem az installert, de csak egyet találtam. Hogy működik jelenleg az SD/HD kliens téma? Hogy tudok váltani a 2 között? Vagy már csak a HD modellek vannak meg?
  • popey8
    Sziasztok!

2015 szept, októberében játszottam utoljára. Akkor abba kellett hagynom. Viszont most eljött az idő a visszatérésre :D Jó itt "ismerős arcokat" látni ennyi idő után. Sok idő eltelt, eddig nem igazán hiányzott a játék, de egy ideje már újra kedvet kaptam a wothoz. Ez idő alatt nem is követtem a történéseket.

Lennétek olyan jók és írnátok pár sort arról, h milyen fontos dolgok változtak/mi történt ezalatt a másfél év alatt a játékban? Illetve, h mi lesz pontosan a kövi patchben? Egyébként kb. mikorra várható a patch? Csak mert ha nem sokára, akkor nem kezdek el még játszani vagyis inkább nem kezdem el keresgetni, felrakni, tesztelni a modokat feleslegesen. Nincs kedvem szívni velük, ha úgy is elölről kell kezdeni az egészet pár napon/héten belül.
  • Plata
    Szerintem nem csak,sima booster nélküli játékkal a napi stat modom szerint 2600-3500 feletti win7 vagy mi a szar ratingot szoktam elérni,xvm nincs csak stat mnd,kíváncsi vagyok mennyit keresek.
    Ha van bekapcsolva booster van olyan csatám is amire 90 wn7-et vagy mi a szart kapok.
    Kaptam küldiért xp boostot,aktiváltam szabad xp és legénységi xp boostot is,erre volt két olyan szar órám hogy el nem hiszed,iszonyatos pech szériám volt.Lttb-t asszem hatodszorra sikerült le duplázni,volt hogy lelökött csapattárs hídról vagy bokorban dekkoltam és spotoltam ellenséget erre balfaszok engem lőttek ki.LTTB-n van kukker meg egyebek,mert passzív spotra használom.Jah meg bc azért lőtt ki mert kempinovkán a tuti bokorból spotoltam és azt akarta menjek be az ellenség bázisára,spotoljam azokat akik a házak mögött vannak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.21. 20:50:33
  • asolyom
    Ja, megdobná, ha nem csupa ótvar csapat lenne. Ma ezzel lett végleg elegem. Ez is egy csapat lengyel autista volt. Ma a szopó roller volt soron.

• Angelus1991ster
    Pedig csak érzéki csalódás, nem befolyásol a booster semmit sem az MM-nél.
    Örülök ha vannak booster-ek, megdobja pl. a legénységi fejlesztést stb.Külön öröm, hogy anno bekerült ez a rendszer.
  • asolyom
    Azt hsizem, hogy a részemről befejezetem a személyes tartalékok használatát. Mióta aktiváltam csak autista bandák folyamatosan.
  • ROMOTO
    Meg a páncélzat sem volt túlbonyolítva ami maga után vonta a különböző lőszertípusok alkalmazását
  • yossarianHUN
    "oly mindegy hogy löveget grindelsz vagy lőszertípust... "

Ez a lényeg. Sőt, az új ágyú legalább jól áll a tankon, míg a lőszernek semmi vizuális előnye. A játékmenetet is kiszámíthatóbbá teszi, egy tankra ránézve egyből tudod (ha megvan hozzá a tapasztalatod), hogy mennyit üt át, mennyit sebez. A lőszeres megoldásnál ez nincs meg, tök lutri, hogy most 600-at, vagy 800-at csap beléd, ezzel ellehetetlenítve az előre gondolkodást.
  • ROMOTO
    Az AW ban nem 1-2 vh-s tankok vannak, gondolom korábban nem volt annyi lőszertípus egy löveghez, a lövegek evolúciója javában zajlott, más standartok voltak, egyébként oly mindegy hogy löveget grindelsz vagy lőszertípust...
  • robogo81 #390618
    Tudom hogy épp kifelé áll a szénája az AW-nak,de ott a lőszer kérdést lehet hogy jobban oldották meg,van egy alap ágyú,és a jobb lőszereket oldod fel xp-vel,és/vagy jobb ágyút,de legalább nem sokkal nagyobb a pen,de az alap ágyúval/lőszerrel is lehet(általában) lőni a nagyobb tiereket.
    Lehetne egy adott kaliber/átütés az adott tankra,amivel lehetne nagyobb tierben is hatékonyan játszani,nem szopni a stok cuccal.
    De gond lenne belőle,hogy egyes tankokon sokféle ágyú is lehet,ami befolyásolja hogy hogyan használod a tankot(sokatlövő kicsi sebzés/jópen vagy nagy pen/nagy alfa),lerohanós technika,vagy kivárós,vagy stb...
  • yossarianHUN
    Ez meg is van. A HEAT nem veszít átütést a távolsággal, és jobb a döntött páncél ellen, cserébe nyeli a lánc és a spaced armor. Az APCR baromi gyorsan száll, cserébe sokat veszít az átütéséből. Ez így szerintem pont jó, biztos vagyok benne, hogy az átlagjóska ezekkel sincs tisztában. Ha még bonyolultabb lenne, az végleg feladná a leckét a játékosbázis 80%-ának.
  • Sherman0070
    APCR lőszer egy szar lenne akkor. :D Legalábbis War Thunder-ben értelmetlen lőszertípus.
  • Megamax
    Ennek az egész goldammónak akkor lenne értelem ha minden loszernek meglenne a saját elonye hátránya, de így hogy csak az áttutés a nagy kulombség így nem soka értelme van az egésznek.
  • yossarianHUN
    Ezt akartam mondani, hogy francnak csökkentik az árát, így a nap végén ugyanott vagyunk. Még csak nem is kell nagyon arányosnak lennie, a sok hurkagyurka úgyis csak annyit fog felfogni az egészből, hogy olcsóbb lett, úgyhogy most már életformaszerűen lőheti a goldot mindenre, ami mozog. Heavyben nem fog megnyugtatni, hogy kisebbet sebeznek, ha cserébe 10-ből 9 tank nagy penes goldot fog fosni rám.

Gyenge páncélzatú tankoknak mondjuk jó lesz, csak nekik eleve semmi jelentőségük az egész gold-kérdéskörben.
  • robogo81 #390613
    Azért remélem nem annyival arányosan,mint amennyivel csökken a sebzés,fele sebzés fele ár,mert akkor nem változik semmi.(szerintem)
  • Plata
    Hát ha ötször annyiba kerül és fele lesz a sebzése az sem érdekel.
  • ROMOTO
    Zárt teszteken a nerfelt sebzésű goldammó, a sebzéssel az ára is csökkent, ( a blitz platformnál) nem hivatalos infó a Protanki nevű bloggertől...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.21. 11:34:02
  • tigrincses
    aztán benyomogatom.....
  • Pongyi
    Hali. Csak nekem halt meg EU2? EU1-re meg nem megy föl, de QB játszik
  • R3nton
    Buff óta elég jó. Gyakorlatilag medes mobilitás csak fasza páncéllal. Mondjuk a gundep továbbra is siralmas, de nem rossz cucc az.
  • Lokker
    Jó kifogás sose rossz.
  • joe662
    Emlèkszek arra a csatàra,Swamp volt,és màr idegàllapotban voltam,nem is nagyon eröltettem a dolgot,mikor elkezdtèl lebontani
  • Angelus1991ster
    Jájj háát dikk! Nímkő megsírtődni, ha killűllek. Csájsukerijje, csáreszávri!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utóbbi mi a rossebbet jelent? Tíz éve halottam először, de még a lovári nyelvet tanuló osztálytársam se tudta mi az.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.20. 18:48:59
  • joe662
    Kikèrem magamnak,én nem vagyok cigàny,csak anyàm+apàm
  • Angelus1991ster
    43.M Toldi III , így írják te szutykos proli troll. Fasznak kell speed-re páleszt innod.
  • Plata
    Akkor jó.
    Nekem is van,annó még arany bugoláshoz csináltam őket,aztán megmaradtak.
  • Angelus1991ster
    Van 3-4 kis accom, de nem harckocsi típus névvel írtam meg azokat.
  • Plata
    Tényleg jó volt,mert ingyen volt,bár marha kevés creditet adtak érte eladáskor.
  • tigrincses

nekem elmentek otthonról
  • Sir Charles
    Kérdés a megjelentekhez:
    A "hősies védekezésért" plusz XP-t mire kapja az ember?
    Tudom, gugli a barátod,de nem találtam magyarul semmi egyértelműt, angolul meg nemtom hogy keressek.
  • Plata
    Szeles?
    Csak nem sok babot evett?
    Mért fogdosod te pasik seggét?
  • tigrincses
    a legjobb gépjármű a tódi, mit akarsz...
  • tigrincses
    szemhéjam a picsában ,odateszem a vasalódeszkát , nem szöszmötölök, tudok locsolkodni... a szeles popót megfogdosom. Itt lő lépbe a fejetlenség.
  • Plata
    Állati jó a dumád,mondj még légyszi,jó kedvem lesz tőle.
    Várj,ugye nem mondod komolyan hogy te voltál az?
    Az a csóka egy agyhalott majom volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.20. 18:14:36
  • tigrincses
    "gennyes szíriuszi soros-bérenc reptilián libertáns" ez de jó duma