banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Szerintem ennek a játéknak két(és fél) nagy problémája van.
    1.:A borzasztó MM rendszer, amivel reméljük kezdenek valamit a közeljövőben.
    2.:A nagyobb bajnak nincs neve, de ha megneveznénk akkor legyen az "előre eldöntött meccs".
    Ennek része az MM, a láthatósági rendszer, az RNG stb.
    Ennek az összetett problémának az eredménye a gyakori 15-1, 15-2 meccsek.
    Aki már évek óta játszik ezzel a játékkal(és pont írta is valaki egy pár napja) az már első 2-3 lövés után sokszor megmondja a meccs végeredményét.
    Hogy ezt -mármint az előre eldöntött meccs problémát- mi okozza, azt sajnos nem tudom.
    Csak azt látom ezeken a meccseken, hogy pl. minden talál és átüti a páncélt, vagy úgy lövik szét a csapatomat, hogy egy szem ellenséget nem látunk, pedig nem lehetnénk felderítve. Valószínűleg valami a játékmechanikával kapcsolatos dolog lehet, hogy a szervereknek ne kelljen annyi változóval számolni és ezért beállítanak valamelyik értékeket fixre. Ha az egész csapat szar értéket kap, akkor kikapnak 15-2-re.
    Hogy erre mi a megoldás, azt sajnos nem tudom.
    Fél: A fél probléma szerintem a prém lőszer, mert egyenlőtlenné teszi a játékot és csak azokat a tankokat sújtja, amik a "páncéljukból élnek"
    De ez nem akkora baj, hogy ezen változtatni kéne.
    Amiről itt szól a téma már megint az az artyk. Én naponta kb 6-8 meccset játszok(hétvégén 20-25-öt), de ezen a heti mondjuk 80-100 meccsen szerintem ha 3-4 szer lő ki arty, meg vagy 8-10 alkalommal találnak el egyszer egy-egy meccsen. Pedig játszok minden tank osztállyal, nem csak light tankokkal.
    Úgy beszéltek itt az artykról, mintha minden második meccsen full HP-ról szedne ki egy-egy arty.
    Szerintem ez az egész elenyésző gond a korábban felsorolt kettőhöz képest.