banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Sztem rosszul fogalmazott. Annyi a helyzet, hogy ha bent áll a garázsodban a tank, akkor felmegy 9-esbe, ennyi. Viszont a rajta lévő XP-t elveszik és hozzárakják a 8-ashoz. Mondjuk szerintem ez egy alantas húzás. Nem tudom miért fáj nekik, ha előre ráhúznak az emberek. Ezidáig mindig így volt. VK esetében is, nem is értem, most miért van másként.

Pilot nekem is meglett. Nagyon rusnya szegény. A hétvégén kívül, mikor ott kellett ülnöm 5-5 órát nem volt nehéz sztem.

Artykhoz meg annyit, hogy azért óvatosan kell duhajkodni, nehogy felboruljon a balansz. Bár én is örülnék neki ha kiszednék őket a picsába, jobban járnánk szerintem. Kompenzálni úgy tudnák, hogy vissza az összes kredit és XP ami elment a járgányokra és modulokra + a legénység nyilván megmaradna.

Ez a területsebzős nekem se nagyon tetszik, meg a mostani se. Pont azon gondolkodtam, hogy még ha a francia artyk lennének, akkor ok. Max 155-ös löveget engednék nekik, és 1 csatában max 1 löveg. Az még talán tűrhető lenne. De sztem ha megválnánk tőlük, az lenne a legjobb. Kíváncsi vagyok akkor min menne a sírás, jó igen a gold lőszeren xd
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.03.24. 14:29:06