World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
2200 Goldban bennt kéne lennie a tierlimit árának. Csak ugye wg-ben megtörtént antikrisztusi eljövetel/nemeljövetel óta nincs kegyelem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt ott egy épeszű ember aki mondta volna a tank megírásakor, hogy kollega urak azért ez mégiscsak egy játék, kicsit növeljük azt a lőszer kapacitásszámot. Nyílvánvalóan a játékosoknak nem lesz jó, ha emiatt buknak csatát.
Erre a tankra, meg a Turánra, meg a többi elkúrt tankra nézek, látom annak a bizonyítékát, hogy nem tesztelnek ezek már semmit sem ami közép tier vagy az alatti. Egy játékfejlesztő cég ami nem teszteli a saját játékának egy részét. "Ez a jó azúgy" "még egy kis vodkát/unicumot" világ bűzét érezni rajtuk. Csak a harckocsis brand miatt játszanak a játékosok a WoT-tal. Ha egy ugyanúgy 400 db 1920-1970-es időszak tankjait felvonultató harckocsis játék jelenne meg, hasonló kezelőfelülettel, korrektebb Hp rendszerrel, jobb mm-el, korrektebb artyval, különböző csatamódokkal és egy külön Single Player résszel (amivel nemcsak bérelnéd a játék tankjait, hanem kicsit tiéd lenne a játék, mint a GTA 5 és Online esetében), akkor a WoT kihalna. Legnagyobb bánatomra. Mert az a játék többet érdemel, holmi wg-nek nevezett cégtől. Jobb kezekben is lehetne.
Ja és ha jól tudom kicsi a látótávolsága,na és kb 2 perc alatt elfogy a lőszere.prém lőszer meg asszem drága bele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.01. 08:25:03
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Pros and Cons
Pros:
same DPM as Pz4H's 75mm gun. More DPM than hydro and T-25
good view range(for German med, "average" for tier)
high hp value
Cons:
2nd Lowest Ammo capacity of all tier 4 and 5 German meds, both prem and non prem.(40, vs the 60-87 of others. 32 Turan)
Worst Gun handling modifiers of all tier 5 mediums
Worse Turret traverse of all tier 4 and 5 German meds
Worst Reverse speed of all tier 4 and 5 German meds (12, vs 18-20 for others)
Worst penetration value of all tier 5 German prems
Performance
Exactly like tier 4 Pz4D but with worse gun handling, worse MM, and worse hp/t, among other things.
Ennél a Turán is sokkal jobb. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.01. 07:26:38
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egy tankon hol van 1-es lemez? Még a sárvédője is vastagabb...
Bérbe vehet? reklámfelület...
BC= buzi cigány, GC= Get c........r, HMC= hülye mocskos cigó, WT= waffenSS tróger, TVP= tróger vagy pöcs, AP= anyád p........a

Vissza fog még jönni a Teszt szerve a swed tankok megjelenéséig? Még a NERF előtt próbálgattam őket, és tetszettek.
Szerintetek a NERF el be lehet majd lőni a 8-10 es nehezek tornyát gold nélkül? a 10 esel JGPZ E100 at arannyal pattintgattam folyamatosan. Remélem ez meg marad nekik.
BattleTag: kabel15#2672
#383442 nek jár a +1
Egyébként azért mert szerinted faszság, attól még koránt sem az, mert életszerű hogy pattan az a lövedék ha nem a hegyével talál célt, a faszság az overmatch szabály, meg az hogy a tahó tesztszerósok siránkozása miatt visszateszik, mert azt könnyebb mint rendesen balanszolni pl. a hight tier medeket hozzá...de örülni kell ugye hogy most már a wg hallgat a többség szavára, nyílván akkor ha eleve megéri neki hogy nem szaraxik az optimalizálással mert az több munka lenne mint kikukázni és a userek vernyákolására hivatkozni....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.30. 19:26:11
Kimaradt a
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gondolom sírt a sok retard, hogy így gondolkozni kell, hogy hova lősz.....
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/17/swedish-heavy/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.30. 12:44:57
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.11.30. 12:38:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mostanában valamiért szeretek a két t5-össel játszogatni,Dagi maca meg a Matilda egész jó szórakozás.
Ok tényleg van,T92 aranyos képen,de t71 cmd bűn gáz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.30. 11:52:28
Nem én lőttem és nem is engem lőtt,csak láttam mert az Is körül mászkáltam és spotoltam az ellenséget,szedtem is össze egy csomó spot sebzést.le dupláztam azt a kis fost amihez már hónapok óta nem nyúltam a garázsban.
Karácsonyra meglepném magam vele,de ezek a náci taligák nem tetszenek.
Ja biztos beríttak a sok prémiumfizetők-prémtankhasználók hogy nem bírják belőnni a síma tankokat és ez frusztrációt okozott nekik.
De legalább elismerték hogy ez a 2 HT elég vékony előlről.Még véletlen ezek is használhatóak lettek volna.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A másik,már elérkeztünk egy olyan szintre hogy már nem csak a lila statpadderek váltanak goldra hanem már mindenki az első pattanás után.
Teljesen mindegy hogy 50 vagy 3000 a wn8.
Az éjszaka már én is egy kicsit pipa voltam a 8.bukó után.Nagyon sokan nyomulnak 8-as tierekben prémtankokkal még a vörösök is.IS-6,T-34,WZ-111,SP,meg az új csodák.Jött pistike vérvörösen az IS-6-ban és pattint mert védi a tank.2-szer pattantam róla Jagdpanterrel én is.De csak megy tovább és sebez a lelkem és pattint.Jól felbasztam magam és utánnamentem kibasztam arannyal mint a szart pedig nem szoktam prémlőszert használni soha,de már felbaszott a sok bukás.
Tegnap volt egy ilyen sorozatom:
Kv-5 steppes
m41 himmelsdorf
Kv-5 Murovanka
M41 Siegfried Line mi támadtunk
Kv-5 sand river
SPIC Párizs
Kv-5 Swamp
Ma reggel 3 meccs
Kv-5 Malinovka
M41 Redshire(ez végre jó volt, még ha vesztettünk is, tier 8 meccsen 7 kill)
Kv-5 Murovanka
Szegény KV-5 el az elmúlt 3 napban szerintem 10% a winrate-em 😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ő az 171 wn8
Úgy tűnik most már követelmény a prémtankgyáros részlegnél, hogy minél kevésbé legyen fantáziadús a tank. Egyébként biztos én vagyok a hülye, de ez nem pont a Henschel-féle test és torony?
"Valaki ezt írta az eu fórumon:
I checked the calendar HTML source code and found some old packages, which were sold before.
The current list is:
Dec 2nd - AC 4 Experimental
Dec 6th - 1 year premium account
Dec 7th - KV-220
Dec 9th - ISU-122S
Dec 11th - KV-5
Dec 16th - IS-2
Dec 19th - Cromwell B
Dec 23rd - T-34-85 Rudy
All other IDs are new and these packages haven't been sold before in the premium shop yet."