418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    arról nem is beszélve, hogy nekem van 2 bruda is!
  • ROMOTO
    Jah és ami érdekes volt hogy a td-k gyakran beállnak artyt védeni a lightoktól, a medek meg kontrákat szoktak nyomni, azaz a lightokat szórják szét...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 12:07:43
  • ROMOTO
    Jah, egyébként most először látom hogy kezd bejönni a tankszerepkörökön alapuló csatázgatás, gondolom mert mindenki a lightokat húzza és artykat próbálgat, ez kifejezetten eredetivé teszi a játékmenetet az unalmas med meta után, a kicsit is jöbban összedolgozó csapatok hatékonyabban darálják be a bénább oldalt, a jobb playerek lightokkal rengeteg sebzést hoznak az artyknak és mellette némi összjátékkal és agresszívebb játékkal simán kikapják a kreténebb oldal hátában álldigáló artykat, mivel nincs nagy alfa és páncél így jobban össze kell dolgozniuk hogy legyűrjenek ezt-azt, előtérbe kerül fókusz, amikor többen lövik, fogják be a kolbászoló ellenfelet, stb., városi pályán persze az utcákon nehezebb megoldani de a vegyes (épületek és nyílt terep) pályákon is elég jól működik.
  • tutyimutyi2
    én kb 1 hete kaptam egy olyat hogy 10 napig 20%-al olcsóbban vehetem meg az IS-6-ot...(reg: 2011 június 13)
  • Kronos79
    Én se kaptam meg, de nagyon nem vág földhöz
  • tutyimutyi2
    úgy imádom a játékot mikor az 50 méteres szabájjal spotolok egy tankot ki is lövik de a hpjának kb harmadát kapom csak meg.
  • MuldR
    Van még olyan, aki nem kapta meg a 30%-os kupont, pedig megvan a 6 év?
    Írtam ticketet, de le se szarnak. :(
  • opati
    Az oldalankénti 3-3 artynak van egy káros "hatása" is. Az eddig megszerzett Pascucci medálok értéke jelentősen degradálódik... Azért az szívmelengető volt, amikor behúztad a hármas arty kill-t, most meg oda fogják adni kettő után is...
    Utoljára szerkesztette: opati, 2017.04.19. 11:00:02
  • ROMOTO
    Annyira nerfelték az artykat, hogy a top 3 sebzőbe lehet vele kerülni ha nem hullik el az ember az első 5 percben, még nekem is megy vele csirke legénységgel...beszedegettem mindenféle top sebző stb. plecsnit meg jönnek a stunnolós küldik sorozatban mindenféle artyval amin én csodálkoztam a legjobban, szerencsétlen heavyk repeszpáncél nélkül szopni fognak, bár volt olyan hogy tier 9 orosz artym lövését levette mellel (lövegpajzs) 0 dmg nélkül egy tier 10 E3 td és vicces hogy az arty sebzés nehezekbe gyakran megáll 40-90-250 dmg tartományban még nagyobb tierekben is, eszméletlen pontosak cserébe... itt most oldalanként 4-5 tier 8-9 light és 3 arty van átlagban, szvsz ilyen mennyiségben a lightok, ha nem balfékek, eldöntik a csatát az első 5 percben, a városi pályákon persze szívnak, szvsz aki nem alkalmazkodik gyorsan az sokat fog feszkózni
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 10:39:24
  • opati
    13 fős csapatok... Ha nincs annyi játékos, hogy meg legyen a 2x15 fő, akkor ne várjunk kiegyenlített MM-et...
  • Lokker
    Meglátjuk az EU szerveren mennyire fog beválni, itt azért kicsit más a helyzet mint az NA szerveren. Meg majd a sebezz nálad nagyobb vagy ugyan olyan tierű tankot küldetésekre mennyire fog kihatni. Látványos javulást még nem várok majd az mm-től patch után de mindenképp jobb lesz a helyzet.
  • ROMOTO
    Üdv a klubban...
  • Sherman0070
    Eddig 1 patch sem volt az mm javítására ami óta játszom. (Ha jól gondolom)
    Ígéret? Te most 1 év kihagyás után random betoppantál és folytatod, amit befejeztél? Test szerver? Hírek?

Na amit te csinálsz az a magyar community mentalitás...
  • Gyuszopapa
    Jó lesz ez.
    Jó elosztás.
  • ROMOTO
    3top tiert pakol, vagy ha többet akkor nem rak 3 tiert össze csak kettőt, arányos tanknemek mindkét oldalon, stb. Személyes tapasztalat kb. tucat csata alapján...de ismerve a nagyérdeműt ajvékolás nélkül nem fog menni...
  • Master91
    Szia teszt server

Ott mentem jó pár kört, és tetszett az mm.
  • Gyuszopapa
    "Csak" 6 év kellett hozzá.Amit nem tudunk hogy igazán sikerült-e nekik.
  • ROMOTO
    Az NA szerveren játszom a 9.18 al.., hivatalosan megírták hogy először az NA kapja, aztán a többiek, egyébként most kicsit fáradt vagyok ahhoz hogy paranoiásokkal vitatkozzak, a saját szemednek csak hiszel
    https://worldoftanks.com/en/news/general-news/update-918/
  • HTS s3rg1nh00
    na majd ezen a hídon akkor menjünk át,ha odaértünk...ígérgetni sokmindent lehet...
  • ROMOTO
    Shermann már mondta hogy 1-2 héten belül megoldódik az MM , az NA szerón mától már új van, kb 1 hónapja a csapból is ez folyik hogy jön az új, erre te benyökögöd csak azért is...erre mondtam hogy szerinted kit érdekel a hisztid, comprende?
  • WR104
    Milyen mentalitas? Hogy leorditod ha nem ert veled egyet?!
  • Still_I_Rise
    Bravó, remek érvelés!
    Nagyjából ez a mentalitás jellemzi azt a qrva országot.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.19. 00:08:22
  • ROMOTO
    6 éve ez van, kit érdekel szted?
  • Still_I_Rise
    Ne haragudj, de momentán ez van MOST és ez van már több "javító" patch óta.
    Értem... van egy ígéret hogy majd most már jó lesz... :)
    +1 tipp:2-3 héten belül felrobban a fórum az arty bénítás miatt... lol.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.18. 23:16:45
  • Sherman0070
    Könyörgöm ne a HP elosztást nézd. A rossz tanktípus elosztás miatt van ez.
    Kövi patch-ben rendbe lesz hozva. Muszály 2 héttel a javítás előtt ezt hibáztatni?
  • Still_I_Rise
    Vajon tudják ezt még fokozni?
  • Plata
    WT-ben szépen van szimulálva a környezet,nagyon nagyon szépek az erdők a virágok,de a játék maga egy rakás szár.
    De tény,ha csak azt nézem hogy melyikben szebbek a pályák akkor a WT a nyerő,ha lehetne pecázni is akkor csak WT-vel játszanék,igaz csak pecázgatnék a tó parton,mert a játék többi része szarr.
    Balance,mm,tankok maguk és a fizika is ótvar.
  • Sunsetjoy
    Codiee írni tud "értelmesen" és "helyesen". :D
  • tigrincses
    A videó alatti hozzászóló a Codiee, mond valamit:
    ... A wot nem War Thunder, a Wot egy verseny játék Oroszországban... A War Thunder pedig egy, szimulátor szinte.
  • Angelus1991ster
    Inkább csak megmutatja a (kőbányai, borsodi stb.) nézőinek, hogy kezdőként melyik harckocsis játékot érdemes választani. Amúgy ebből, a napiszaros alomból integet ki Hopka is.
  • tigrincses
    én a dumáján röhögtem, előadás módja az van neki
  • Sherman0070
    Ez fogyatékos? :D
    Imádom az ilyen kritikákat, ahol fingja sincs mit hasonlít mihez.
  • tigrincses
    Meg kell hogy védjem a WoT-ot, számomra egyszerűbb ,kevésbé fáraszt le mint a WT.. és élvezetesebb is, a WT-ben a csúszkálás röhejes, bár régebben jobban tetszett a Warthunder ,azért ma már ezt nem mondanám el, manapság elég trágya lett de azért néha veri a WoT-ot ,viszont akkor nekem is oda kell tennem a vasat. Másban jobb és másban rosszabb, ennyiben maradok.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:38:32
  • tigrincses
    WoT vs War Thunder

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:31:26
  • tigrincses
  • Plata
    Mert az állatkertben lövöldöztek a migránsok.
    Oszt az igazgató gondolta megvédi az állatokat.
  • tigrincses
    kösz, látványosabb is így, bár nem tudom előnyöm származik -e benne a játékban, mindenesetre jópofa.

Azt nem tudod véletlen lesz-e tankcsere? Gondolok itt az RU -ra.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:22:53
  • Rammsch31n
    burn... :D
  • yossarianHUN
    Köszönjük Matyi, senki nem tudta, mi az a köténylemez. Egyébként a legutóbbi patchben került rá.
  • tigrincses
    A köténylemez (németül: Panzerschürze) rendszerint páncél-acélanyagból, vagy gumiból készített kiegészítő páncélzat, melyet a harckocsik – korábban rohamlövegekre is – és lövésszállító páncélosok oldalpáncéljai elé szerelnek fel, növelve a páncélzat védelmét. A második világháborúban terjedt el használata, a Szovjetunió elleni német támadás után, 1942 tavaszától. Főként a német páncélosalakulatok alkalmazták a hatékony szovjet páncéltörő lövedékek célballisztikai teljesítményének rontása érdekében. Elsősorban a szovjet harckocsivadász-alakulatok páncélromboló puskái – PTRD és PTRSZ – ellen szerelték fel a Pz. III és IV harckocsikat, azonban a kézi kumulatív páncéltörő fegyverek ellen is hatékonynak bizonyultak. Felszerelésük nem volt bonyolult, egy acélvázra kellett felakasztani, azonban emiatt útban az ütközet felé, vagy találat esetén könnyen elveszthette a jármű.

A Pz.Kpfw. III M és N változatain alkalmaztak 5 mm vastag páncéllemezt a harckocsitesten és a tornyon.
    A Stu.G. III és Stu.G. IV változatain is alkalmazták a köténylemezeket.

Hálós köténylemezzel felszerelt Pz. IV J a saumuri páncélosmúzeumban (fotómontázs)

A Pz.Kpfw. IV G, H és J változatain is 5 mm-es páncéllemezeket alkalmaztak a Pz. III-éhoz hasonlóan, azonban a J változaton a háború végéig perforált, illetve hálólemezeket alkalmaztak, amik hasonlóan hatásosak voltak a kézi kumulatívfegyverek ellen kisebb anyagfelhasználás és össztömeg mellett.
    A Pz.Kpfw. V Panther minden változatán alkalmazták, azonban egyedül az oldalpáncél előtt, átlapolva, melyek leértek közel a futógörgők tengelyéig.https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6t%C3%A9nylemez

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:13:44