418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Nyugalom nem kell aggódni, bazi nagy és lassú lessz és mire ráfordul valami célra az addigra már a pálya másik felében fog rohangálni a célpontja. Amugyis a gold mindent megold. Ma meg tegnap nem mentem olyan kort egy páncélos tankal sem ahol ne spamelték volna szarrá a tankjaimat gold ammoval. Aztánn mikor megint visszaváltottam TD-kre, szépen hátulról lovoldozgettem és nagyban néztem ahogy az elenséges MAUS-t 30sec alatt széttkapják , csak ugy virított rajta a sárga festék a heat miatt.
    https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=L2vRoetFW4I
    https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=lJZ_6KG186Y
    https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=RPyZ6CZs18c
    https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=fshpNBN9oEs
    Ki ne huzzátok , nem éri meg.
  • yossarianHUN
    Ja, a szupernehéz tankok pont arról híresek, hogy szar páncéljuk van A tízesnek állítólag 164 mm-es ágyúja van, úgyhogy a tűzerővel se hiszem, hogy gond lesz.
  • Plata
    De ez olyan brutál hülyén néz ki hogy tuti kötelező lesz kipróbálnom.
    Bár gondolom szar páncéljuk lesz,lassúak lesznek valami gagyi ágyúval.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.18. 00:13:50
  • yossarianHUN
    Ahham. Nem nagyon tudják úgy szétnerfelni az artykat, hogy ne legyen ezekkel rémálom a játék.
  • Plata
    Ja értem,akkor azért volt Maus-al egy képen hogy lássuk mekkora nem azért mert T10.
  • yossarianHUN
    T8.
  • Plata
    Ez lesz a T10?
  • yossarianHUN
    Status Reporton és TAP-on is kint van.
  • Master91
    Hol látjátok ?
  • Still_I_Rise
    Egymást követő csaták. GJ WG!

Ezzel megint sikerült a béka segge alá tenni a statot. Gyak megfelezni az első 4csata után.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.17. 22:49:05
  • yossarianHUN
    Közben látom a hírt. Atya ég, FCM F1... Ezt az undort azért nem lesz könnyű überelni :D

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.17. 22:43:38
  • yossarianHUN
    Hivatalos, vagy valami fanfiction?
  • Angelus1991ster
    Új francia ág, tele titán tankokkal:
  • Sir Charles
    Én napok óta tanktípustól függetlenül Siegfried Line-ra járok játszani. Szerintem minden harmadik meccsemet ott játszom.
  • Master91
    STRV megölt. De honnan...

Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.04.17. 20:38:54
  • tutyimutyi2
    Engem is ma 28.01-el illetve lttb-vel 1-2 egyébb városi pája kivételével himmelsdorfra dobál annyi külömbséggel hogy hol egyik hol másik oldalra
  • kigyi
    Valami csoda folytán a szerveren vagyok, de természetesen a tankom csatában :D
  • HTS s3rg1nh00
    úgy néz ki valamelyik ruszki keményvonalas feministának elege lett a wg afganisztáni izzadtság-szagú kölnijéből és belelocsolta a p1csába a szerverekbe az 50 éves vodkát a főnök szekrényének tetejéről
  • Musztafakebab
    Imádom. Húzom a kibaszott Ru-val hogy meg legyen a Leo pt megkapom 2 hét után malinokát erre 5 másodpercben megáll a tankom. Imádok lighttal csak kicsi városi pályákon játszani ja és pilsenen mert csak ezekre dobál be.
  • asolyom
    Legalább akkor nem lesz nullás meccsem.
  • kigyi
    Nem a szerver vacakol vissza sem engedett.
    Akkor úgy néz ki uzsonna szünet.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.17. 17:28:13
  • viper07
    Én is
  • Pongyi
    Nem, nekem is fagyi. GG WG
  • asolyom
    Most mi a retek van? Lehalt a szerver?
  • Musztafakebab
    Sziasztok csak én fagytam ki az EU1ről?
  • suba53
    Megvettem.
    Bele ültettem az AMX30 3 skilles női személyzetét.

Első kör:

Győzelem!
    Csata: Arctic Region
    Járművek: M4A1 Revalorisé
    Szerzett tapasztalat: 3 150 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 101 193 ( Netto: 85.000 )
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Jó lesz ez.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.04.17. 16:44:26
  • suba53
    Megnéztem a videót, eléggé dicséri. Azt hiszem belevágok.
    Köszi még egyszer.
  • suba53
    Ingame arany van rá, és csak a medekre futja.
  • yossarianHUN
    Szerintem nem jársz vele rosszul. Én a DPM/alfa kérdésben mindig az utóbbit választom. A DPM marha teoretikus adat, olyan soha az életben nem lesz, hogy valaki kint áll a puszta közepén, és percekig hagyja lőni magát. A gyakorlatban a nagyobb alfa sokkal hasznosabb, minél nagyobbat ütsz, annál kevesebb időt kell eltöltened az ellenséges tűzben ugyanazért a sebzésmennyiségért.

Érdemes megnézni a videót, pont erről van benne szó.
  • Desmodromic
    Közjegyző volt? :D

Egyébként a patriot is elég jól mozog, meg van páncélja is.
  • suba53
    Köszönöm a sok hasznos tanácsot.
    Teszt szerveren megvettem mindhármat, és mentem pár kört mindegyikkel.
    M4, és STA között hezitálok. Szeretem a gyors, nagy átütésű ágyúkat, de az M4 ágyúja is tetszik.

Beraktam egy üvegbe három összehajtogatott cetlit, a tankok neveivel, és húztam egyet.
    Az M4 jött ki.

Valószínűleg az lesz a nyerő.
  • stork13
    M4 vagy STA-2

Rev van. Nagy alfa, 3 bevitt lövéssel már szépen hoz (15-17k nettó). Viszont papír, medhez képest lassú. Nézni kell a térképet, hogy időben vissza tudj vonulni vagy csapattal haladni a sebzésért. Tipikus support tank. 200/250 mm pen, T10-ben már kéri a goldot.
    Jelenleg (vbaddict szerint) a T8 medek közül a legjobb, T8 premek közül a 6. legjobb nettó pénzhozam.
    Pénzszerzésben ezt ajánlanám, játékélményben nem biztos (hacsak nem a support játék fekszik neked. Ha a pörgős, első vonalbeli játékot játszod akkor lesz pár ősz hajszálad.). Harcban jól áll neki a távolság, bár az STA-nak is. :D
  • asolyom
    Nem véletlenül szeretem ezt a tankot.
  • yossarianHUN
    Objektíven én azt mondanám Reva, vagy STA-2, de erre mindjárt jönni a fog a "nem, mert nekem ez meg ez a kedvencem" különvélemény, ami rendben is van, hisz mindenkinek más jön be.

A Reva szerintem jelenleg az elérhető legjobb support med T8-ban. Ha a birkózós-odab*szós játékstílust szereted, akkor nem a te tankod, de ha tudod hogy kell hátul maradni, és osztani a sebzést a keményebb csapattársak mögül, akkor nagyon jól szuperál. A 390-es alfa nagy könnyebbség, mivel kevesebbet kell kitenned magad az ellenséges tűznek. Az ágyú soft statjai is kellemesek, a mozgékonyság is rendben van, nem versenyautó, de mindenhova odaérsz vele. Páncél az nincs rajta, de ha mindent jól csinálsz, nem is fog kelleni.

Az STÁ-ra pont a minap hallottam SirFoch véleményét, miszerint a jelenleg kapható legjobb 240 alfás prém T8 med. Gyors, jó ágyú, jó gundep, élhető álcázás, nulla páncél.

A P88-cal nincs tapasztalatom, én bölcsen távol tartom magam tőle, mivel anno a Panther 2-vel sem sikerült továbbjutnunk a kölcsönös gyűlölet fázisánál, de van ismerősöm, aki szerint igen ütős. Valszleg megint embertípusra lehet lebontani a dolgot, megfelelő türelemmel és megfontoltsággal biztos jól használható, én szeretem, ha a tankom támogatja a kicsit agresszívabb játékstílust.

A T-54 protkót nem ajánlanám, legalábbis nem, ha szórakozni is akarsz farmolás közben. Az a tank a T8 medek T34-e, mindent összevetve nem rossz gép, de borzalmas lassú, ráadásul a páncélzata T9-ben T10-ben már nem sokat ér. Ezen felül az ilyen Defenderek, Liberték, Patriotok korában a 175 penes T8 medek felett egyszerűen eljárt az idő, legyen az med, vagy heavy. Sokszor még flankeléshez sem elég az a pen, ráadásul az ágyú sem épp az a lézerpontos, goldozni meg goldozzon, akinek hat anyja van (bár ezt már te tudod, hogy mennyire sajnálod rá a kreditet).

A CDC jelen körülmények között szerintem borzadály, ezt támasztja alá SirFoch friss videója is. Drabális, de tényleg, MOCSOK nagydarab. Sosem hittem volna, hogy ez döntő érv lehet egy tanknál, de akkora orbitális bálna teste van, hogy ez a totális papírságával kombinálva abszolút életképtelen kombó. Az is eltalál és sebez, aki nem rád célzott.
  • Tessellia
    Hello!

Nekem van Panther 8.8 meg M4 és STA-2 is.

Mindhárom tankot buffolták nemrég. Amelyik szerintem a "legjátszhatóbb" lett az az STA-2. Viszont a kreditet nem hozza jól. Kredit szempontjából az M4 jobb választás lenne.

Panther 8.8 a szokásos sniper tank, végszükség esetén jókat lehet vele rammolni, de semmi extra.
    M4 és STA-2 lövege nagyon pontos mozgás közben, érdemes kihasználni. Mindkettőnek -10-es a gun dep.
    M4 alapból APCR lőszert lő aminek a sebessége 1460m/s, így minimálisan kell gyorsan mozgó célpontok elé célozni
    Szeret sérülni az ammorack az M4-en, de nem robban.
    Az STA-2 a három közül a klasszikus közepes tank szerintem. Agilisebb mint a másik kettő. Az emberek szeretnek elszállni benne, főleg a töltő.

Összességében én is az M4-et javasolnám.

Amit néztem/olvastam T-54-ről és CDC-ről. Eljárt felettük az idő. Buff kellene nekik stb.
    Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2017.04.17. 12:21:48
  • Lokker
    talán az M4A1 Rev.
  • suba53
    Sziasztok!

Szerintetek melyiket érdemes megvenni az alábbi medek közül?
    Kaptam ajándékba aranyat, meg volt is valamennyi, így ezek elérhető közelségbe kerültek, így ingame aranyért megvenném az egyiket.

Panther 8,8 - T-54 mod1 - AMX CDC - M4A1 Rev. - STA-2

A legfontosabb szempont a kredithozam, játszhatóság. Esetleg tier limit MM, stb.
    Pozitív és negatív érveket is írjatok nyugodtan.

Köszönöm előre is.
  • Sunsetjoy
    Ezt magyar elnevezésben (bár hivatalos szinkron vagy felirat nem készült) úgy hívják, hogy Karéliai háború (Tali- Ihantala 1944)
    A finnekről szól még a Talvisota (Téli háború) és a Rukajarven tie (Előörs) is például.

Fenn van a neten online-ban a feliratos film (stream), vagy simán felirat, ahhoz külön letöltöd a ripet.
  • Solten
    Jo film

• kigyi
    Nem tudok róla, hogy készült-e hozzá valaha magyar szinkron. 2007-es film.