World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Strv 103:
The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2.5 to 1.25 seconds.
Reload time is now independent of the mode.
The accuracy at 100 meters in siege mode is increased from 0.2 to 0.3 meters.
Reload time is done independent of the mode and is 9 seconds guns 10,5 cm kan strv 103 L / 51 and 10,5 cm kan strv 103 L / 62.
Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
The speed of the machine in siege mode is increased from 3 to 10 km / h forward and from 3 to 10 km / h in reverse.
Strv 103B:
The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2 to 1.25 seconds.
Reload time is done independent of the mode.
The accuracy 100 meters in siege mode is increased from 0.15 to 0.25 meters.
Reload time is done independent of the mode and the same 7.7 seconds.
Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
The speed of the machine in siege mode is increased from 5 to 10 km / h forward and from 5 to 10 km / h in reverse.
Fixed some technical problems.
A sok tomato lerontja a statisztikáját.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
repi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Igaz az màr a T55-s,volt,és csoda módra elsőre sikerült:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A magyar fordítás,néha félrevezető.Replay van?
Trance&Friends nothing more..
Mit nem csinálok jól?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Trance&Friends nothing more..
Tegnap épp abban gyönyörködtem milyen szép a lövedéke mikor padlógázzal repesztek le dombról és közben lövöldözöm gyökér T67-et a bokorban.<#idiota>#idiota>
Amúgy tényleg elég jónak néznek ki, lehet, mégis belekezdek, de nem tudom, mert nem próbáltam, hogy a kisebb tierben lévő tankjaik mennyire jók? Vagy csak a tömény szopatás megint tier10-ig?
cyka blyat
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
AP, AP az alap mindkettőnél. E4 prémlőszere APCR, aminek jóval nagyobb a torkolati sebessége, mint az E5 HEAT lőszerének. Gondolom erre gondoltál.
Én végig trappoltam a sort, és a Charioteer kárpótolt mindenért. Az nagyon pöpec fullosan, gyors, erős ágyúval, jó camóval.
Meg is tartottam a garázsban. A Conway van most soron, ami megint csak szenvedős. Az ágyúja jó lenne, de túl nagy, minden átlövi, lassú, ritkán érzem jól magam benne. Valószínű az lesz, hogy kihúzom az FV4005-öt, majd a legényeket visszaültetem a Charioteerbe, és az marad meg.
Majd 8k lepattanó volt róla.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
E4 löveg átütése egy laza 40mm-rel gyengébb. Továbbá az E4 alaplőszere AP, az E5-é APCR, tehát lényegesen gyorsabb.
Mivel ennyivel gyengébb az E4, tierlimittel rendelkezik, míg az E5 nem.
Meg persze ugye az E4 med, E5 heavy.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.28. 04:42:18
Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 3 834 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 209 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 064)
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Fura de észre sem vették honnan lövök,Rhm csak forgott és keresett,T150 meg menekülni próbált de láncoltam.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png