World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem igen.
az mit takar pontosan, hogy a reload time független a módtól? most már csak egy töltés ideje lesz jól értem, és az is konstans? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes ez a játék, tudta, hogy max még egyet lövök és beadta 😄 Amúgy sokkal jobb ez az arty mint a qoungeror

Ez meg már rég meg lett és csak most nézem hogy 270 Penje van neki, az első csatában meg az alap gunnal mentem, mert nem néztem meg, hogy fejleszteni kell 😄
Sherman0070
Nem nagy változások, annyi, hogy már tud minimálisan szórni a gun Siege módban is.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A small update to the test server today. 33.3MB for the SD client with 12.4MB added to that for the HD client. So straight from the RU portal…

Strv 103:

The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2.5 to 1.25 seconds.
Reload time is now independent of the mode.
The accuracy at 100 meters in siege mode is increased from 0.2 to 0.3 meters.
Reload time is done independent of the mode and is 9 seconds guns 10,5 cm kan strv 103 L / 51 and 10,5 cm kan strv 103 L / 62.
Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
The speed of the machine in siege mode is increased from 3 to 10 km / h forward and from 3 to 10 km / h in reverse.

Strv 103B:

The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2 to 1.25 seconds.
Reload time is done independent of the mode.
The accuracy 100 meters in siege mode is increased from 0.15 to 0.25 meters.
Reload time is done independent of the mode and the same 7.7 seconds.
Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
The speed of the machine in siege mode is increased from 5 to 10 km / h forward and from 5 to 10 km / h in reverse.
Fixed some technical problems.
Sherman0070
Áh dehogy. Ha a Hellcat nerfnél ezt nem cseszték el, akkor már nem is fogják.
A sok tomato lerontja a statisztikáját.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Túl jó lenne? Nerfelni fogják majd.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Tier 5 rémálma <#boxer> (jó befejeztem 😄 )

Sherman0070
1 meccsel később

Sherman0070
Tettem a T67-be legénységet, ahogy látom még mindig jó tank.

McFrost
Olyan helyen álltam, ha spotolnak, egyből dead.....ami később meg is volt 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én is csak azt tudom elképzelni hogy spotton voltál. Pont ezt a küldit csináltam meg én is, bár én talán td-vel, emrt nem light-oztam a hétvégén. Meg is lepődtem, mert én meg azt hittem hogy spotton voltam, de nem. Egyébként ha van 6. érzéket, úgy tudom régen volt egy olyan bug, hogy nem villant fel azonnal a skill, ha spottolódtál, hanem volt egy pár sec késés, ezért fordulhatott elő hogy sokszor a villanás előtt jött már lövés. Viszont ha rögtön le is esik rólad a spot, akkor fel sem villan a 6. érzék.
joe662
Ma délután.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
Nem voltam spot alatt, én derítettem fel, ott is a jel a képen.
repi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Egyébként,pont ezt a küldit csináltuk meg egy baràtommal.
Igaz az màr a T55-s,volt,és csoda módra elsőre sikerült:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Lehet spoton voltàl?
A magyar fordítás,néha félrevezető.Replay van?

xotyi
Lehet, hogy Ő is spottold Téged miközben bekapta a sebzést, azt írja "légy láthatatlan ,amikor az ellenfél elszenvedi a sérülést" vagy nem te spottoltad fel először,ezeket tudom elképzelni.

Trance&Friends nothing more..

McFrost
Help!
Mit nem csinálok jól?

Antimat
Akkor lehet, hogy majd teszek egy próbát, köszi.

cyka blyat

Nem a T14-re.

A jó büdös francba, hogy nem tudok egy normális csapatot kifogni ezzel a VK 28.01-gyel. <#shakehead>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én meg állóhelyből, pár másodperc szűkülés után 6 lövésből 5 alkalommal nem találtam el a kiszemelt célpontom. Pedig az amerikai/angol úgy maradtak meg bennem, hogy pontosak.
xotyi
Ezt remélem nem a Cromwellre írtad!😄 Szinte az egyetlen balansz paramétere annak a tanknak hogy mozgás közben olyan homályokat lő, hogy a T49-elbújhat mellette😄 Ha a menet közbeni pontosság is pöpec lenne akkor a legpofátlanabb tier6 tank lenne a játékban, így is a legjobbak között van, az már egy másik kérdés,hogy már hozzászoktál-e az ágyú karakterisztikához és némileg tudod kompenzálni a menet közbeni szórást😊

Trance&Friends nothing more..

Nem tudom mennyi nekem,de azt tudom hogy nem lassú,és nem is kell full szűkülés mozgás közben tornyot forgatva is elég pontos messzire.
Tegnap épp abban gyönyörködtem milyen szép a lövedéke mikor padlógázzal repesztek le dombról és közben lövöldözöm gyökér T67-et a bokorban.<#idiota>

Azért, mert mindegyiknek máshonnan indul.
Akkor sem mutat releváns értéket, mert még az azonos célzási idővel rendelkező fegyverek célzóköre sem szűkül egyforma sebességgel.
ROMOTO
Nem tragikusak alul sem, mivel -ami a legfontosabb- többnyire használható lövegekkel mennek és a csőlehajlás szinte mindegyiken durva, szvsz mindenképp érdekesebb nemzet mint az eddigi töltelék szarok pl. a kínai, angol, japó, cseh, ahol csak a top tier miatt érte meg menni vagy még azért sem...
A célzásidő nem azt mutatja meg, mennyi idő alatt céloz be maximális pontosságra egy tank. Azt mutatja meg, mennyi idő, amíg a célzókör mérete egyharmadára csökken.
Most nem arra gondolok hogy mi van a papirra irva. Elvileg a ruszki 57 milisnek is 2.3 sec a célzási ideje (ha jól rémlik) de 2 sec alatt még a célkereszt sem kezd el soha szűkülni, nem hogy össze is menjen minimumra! És most mentem pár kört a Cromwellel meg a T14-el, megálltam, célra tartottam és komolyan, számoltam a szűkülési időt, mint az oviban és k*rvára nem 2.3 sec volt. Már épp azon voltam, hogy ez a dög hamarabb betölt mint ahogy céloz. Anno mikor meg volt a JgPanther és feltettem rá a 88-as fejlesztett löveget, az se 1.7 sec alatt célzott, hanem instantba. Szórakoztam is azzal, hogy közben zenét hallgattam és táncoltattam a célkeresztet, mert ha megjelent valaki, úgy is rögtön összeszűkült, nem kellett előre becéloznom a felbukkanási helyeket. A T14-ben egyébként a 2 skilles T29 legénysége volt. Igaz hogy fokozott szellőzést nem raktam rá, de akkor is...
Tudom hogy SP néven ismert, de láthatod hogyan tették fel a kérdést, én ugyanúgy válaszoltam. 😊
Antimat
Na, épp akartam írni, hogy tegnap leszedtem a tesztklienst, kihúztam mindkét top svéd járgányt, és baromi erősnek éreztem mindkettőt. TD-t kicsit messzebbről szemből kb. látni alig lehet, nem hogy weak pointra célozni (főleg ezzel a szórással), a heavynek meg a tornya op nagyon.. gondoltam, hogy ezeket biztos nem hagyják így.
Amúgy tényleg elég jónak néznek ki, lehet, mégis belekezdek, de nem tudom, mert nem próbáltam, hogy a kisebb tierben lévő tankjaik mennyire jók? Vagy csak a tömény szopatás megint tier10-ig?

cyka blyat

Nem. Az SP az SP volt mindig. Vicces, de jó hogy írod. 😊
Érdekes, nekem pont fordítva volt. 😄 A Charioteer-től meg a hulladék lövegétől már a hányinger kerülgetett, majd szerencsére jött a Conway és vele együtt a megváltás.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az megvan, hogy a T26E4 SP és T26E5 Patriotról szólt az a komment? 😉

"Továbbá az E4 alaplőszere AP, az E5-é APCR, tehát lényegesen gyorsabb." Butaságokat azért ne.
AP, AP az alap mindkettőnél. E4 prémlőszere APCR, aminek jóval nagyobb a torkolati sebessége, mint az E5 HEAT lőszerének. Gondolom erre gondoltál.
Ez változó.
Én végig trappoltam a sort, és a Charioteer kárpótolt mindenért. Az nagyon pöpec fullosan, gyors, erős ágyúval, jó camóval.
Meg is tartottam a garázsban. A Conway van most soron, ami megint csak szenvedős. Az ágyúja jó lenne, de túl nagy, minden átlövi, lassú, ritkán érzem jól magam benne. Valószínű az lesz, hogy kihúzom az FV4005-öt, majd a legényeket visszaültetem a Charioteerbe, és az marad meg.

Lunki88
Tegnapi cw-n nekem is meggyűlt vele a bajom. A parancsnoki kupoláját próbáltam belőni is3-al, mert csak arra láttam rá, de gyönyörűen lepattant. 😊
Nekem sima T34-ről JpzE100 pattogott.
Majd 8k lepattanó volt róla.

Nézem milyen bátor a patriot, kinézeget a domb mögül t10ben. Lol 2x pattantam Grillével a tornyáról, a gold már átvitte, vissza is bújt egyből. De azért durván erős a tornya.
joe662
Szerintem nem lehet.Igaz az nincsen meg,de Mutz,Skorpio,Liberte,ezek meg vannak,mind gyárilag van festve,és nem lehet rájuk rakni semmit.

Mármint a Patriotra lehet álcát rakni, vagy hogy érted? Valaki akinek megvan megtudja esetleg erősíteni?
Van egy feature a játékban úgy hívják hogy RNG valószínűleg a f@sz rosz végén voltatok egy párszor.... Megesik az ilyen mostanában

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Úgy emlékszem hogy át festheto a tank

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

T14-et ha felszereled rendesen és raksz bele jó legénységet szerintem nincs 5 másodperc a célzása.

E4 lomhább, lényegesen lomhább. A patriottal ellentétben a tornya tele van gyengepontokkal. A test frontpáncélja cserébe jobb.
E4 löveg átütése egy laza 40mm-rel gyengébb. Továbbá az E4 alaplőszere AP, az E5-é APCR, tehát lényegesen gyorsabb.
Mivel ennyivel gyengébb az E4, tierlimittel rendelkezik, míg az E5 nem.
Meg persze ugye az E4 med, E5 heavy.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.28. 04:42:18
Mert am mi a különbség at E4 és az E5 között?
Lehet arról tudni valamit, hogy most decemberben is lesz e olyan Advent calendar mint tavaly volt? És szerintetek berakják a T25E5-t normál festéssel vagy kénytelen vagyok a T25E5 America Fuck Yea patriot editionak megelégedni?
Én ezt nem értem. 2,5 év kihagyás után ismét elővettem a játékot, hogy összehozzuk a családi szakaszozást. A 20 csatából kb 4 alkalommal voltunk top tier, 3 alkalommal közép és 13 alkalommal meg az alján. Meg ilyen csata, hogy Nálunk 4 hetes (hárman voltunk szakaszban) az ellenfélnél egy. Az kapásból 3 tier hátrány. Azt már nem is emlitem, hogy a top tier heavyk hátul kempelnek, mert ez teljesen megszokott dolog. De érdekelne hogy pl a Cromwelnél, kb 120%-os legénységgel mi ez az 5 seces célzási idő? T14-nél szintén.
Na ledupláztam M41-et.Hülye csapattárs engem lőtt,bele lőtt tvp-be is de ő ki lőtte.
Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 3 834 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 209 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 064)
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Fura de észre sem vették honnan lövök,Rhm csak forgott és keresett,T150 meg menekülni próbált de láncoltam.

Na, lefrissült, már csak 13 órát kell kihúzni 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png