A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor itt a vége :D Ez nem megy 2K-t 10x nem fogok sebezni semmivel az én szintemen főleg akkor, ha ma is úgy szivat mint tegnap... 10 win 8 órámba telt te jó ég volt benne olyan időszak amikor több mint 2 órán keresztül agyhalottakkal játszottam és egyetlen win sem jött össze. 6-kor kezdtem és éjjel fél 2-kor mentem aludni ott lett meg a 10. már csak becsületből megcsináltam, de ennek így semmi értelme. 1-et én szúrtam el lassú voltam döntetlenre foglaltunk egyet foglaltam egyedül 100%-ban úgy, hogy nem fedeztek fel így legalább kaptam érte kitüntetést :D Egyszerűen ilyen 15/5 csatákat mentünk órákon keresztül persze én mindig a szopórolleren voltam úgy, hogy 2-3 tankot persze én lőttem ki, de ekkora túlerővel nem lehet felvenni a harcot.