418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Á most fáradt vagyok nincs hangulatom ilyen vidiótákkal vitatkozni,majd holnap,frissen jó kedvvel.
  • endrodiz
    Na, pont ezert vala az az apro kirohanasom...
  • Kronos79
    A naptári elnevezések nem teljesen tiszták :D
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2017.04.11. 18:27:58
  • Lucifer001
    KolompaarDzsemszbond Hey!

We regret we noticed that the request AMX M4 MLE. Liberté 49 tanks escaped our attention over 7 years. We apologize for that. The original painting was returned. Now you can play with it. Looking forward to the battle field! True 2 years ago, it has been deleted entirely this tank from the garage, but perseverance!

Should you have another question, do not hesitate and contact us again.

Kind regards,

Victor Kislyi

EU Wargaming Support - Follow us on Twitter
  • ROMOTO
    Ne hagyd magad Plata, csak irigykednek :)
  • tothgyorgy
    Hát igen.
  • yossarianHUN
    +1

Örülök, hogy nem nekem kellett leírnom.

Anno Foxi volt, aki még a magánéleti blogjaként kezelte a topikot, csak ő meg a piálásaival traktált folyamatosan mindenkit. Könyörgöm, miért egy fórumon kell kiélni az embernek az exhibicionizmusát. Tudtommal arra ott van a fészbúk.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.11. 17:24:55
  • TiborTamas
    Azzal viszont egyetértek, hogy kicsit túlzás, amit művel, és már kezd unalmas lenni folyamatosan ugyanazokat a mások számára teljesen érdektelen dolgokat olvasni napról napra, amik a célközönség nagy részével is gyakran megtörténnek (pl. kilőtt a csapattárs; lerammoltam valakit; lerammolt valaki, de ő halt bele; 900-at lőttem a T49-el; felborult valaki; csörgött a telefon és nem tudtam befejezni a kört, de így is spottoltam egy csomót; úgy kilőttem valakit, hogy oldalas beszámolót írok róla és kirakom az egész csatajelentést is, amiből semmi nem látszik, csak hogy maga a kör max. átlagos vagy átlag alatti volt; megint 900-at lőttem a T49-el; jött a postás és nem tudtam befejezni a kört; nem a sebzésre megyek, csak ökörködök; ismét 900-at lőttem a T49-el; stb. stb.). Én elhiszem, hogy élvezi a játékot, és azzal nincs is semmi problémám, hisz ez lenne a lényege. Sőt! Tök jó! De azt nem hiszem el, hogy ennyire nincs senki az életében, akinek ezekről be tudna számolni, és így teljesen ismeretlen emberekkel kell megosztania mindezt, akiknek a többségét ráadásul teljesen hidegen hagyja az egész. Sokszor úgy néz ki a fórum, mintha egy percről-percre rovat lenne Plata tollából...
  • joe662
    Kószi!
  • yossarianHUN
    Meglesz a csere, csak várj türelemmel, és ne használd a tankot addig.
  • joe662
    A második kísérletem a Liberté lekromofágozására
    Ezt kaptam most,kell valamit csinálnom?
    Mert az elözöre valami választ vártak,de nem tudtam,és lejárt a tikett
    A segitséget elöre is köszönöm
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Good afternoon KolompaarDzsemszbond,

thank you for contacting our support team.

As written in the respective support article, we are more than happy to offer the swap of your AMX M4 mle. 49 Liberté tank to you. :)

At this moment, I can already tell you that the swap will be done for your account!

However, until you find the non-camouflaged version of this tank in your garage, please refrain from using the tank.
    The swap can not be undone. Once you have the non-camouflaged version, it is not possible to get back the original one.

As you are aware of all the requirements and consequences, you can view this ticket as 'resolved' though :).

As soon as you find the swapped tank in your garage, you can then use it and continue playing as normal.
    However, the swap may take a while so please be patient and remember not to use the tank until then.

With this in mind, we wish you a nice day and we hope you'll keep enjoying the game.

Should you have another question, do not hesitate and contact us again.

Kind regards,

Nicole Smith

EU Wargaming Support - Follow us on Twitter

Deine Meinung zählt! Fülle die Umfrage aus, so bald deine Anfrage beantwortet wurde.
    Your feedback matters! Fill in our survey once your issue is resolved.
  • Plata
    Nem tehetek róla hogy a csapattárs arty egy idióta balfék,tegnap is arty csapott ki ma is.Csak ma már nincs időm többet menni,esetleg este.Viszont azt kifejezetten bunkóságnak tartom hogy kapok 78xx credit kárpótlást a kilövésemért a javítás meg több mint 10k.
    Jah és pont azért írtam x-el mert jó kedvemben voltam és így poén volt.
    Kíváncsi vagyok te mit tennél ha csata indulásánál csörögne a telód és mondnák hogy menni kell,ilyenkor nincs más,vagy kilépsz,de az tuti bünti,vagy átmész kamikaze-ba.Bár azt hittem az ellenség fog kilőni,de az artykig bejutottam gondnélkül,3 arty közé beszálltam belelőttem a legelsőbe és elakartam gázolni,de beszoptam mert az artynk telibe lőtt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 13:07:27
  • endrodiz
    figyelj te hxgyagyx idixta
    Ha vissza akarsz vagni, probalj meg te is intelligens modon cinikus, szarkasztikus, vagy humoros lenni, pls! Mert en nem minositettelek igy le ismeretlenul is. Es valo igaz, nem voltam figyelmes, nem neztem mivel mentel, az en hibam. Ezert bocs.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De hogy az uzenet is atmenjen: ahogy sem en, sem mas nem plakatolja ide ki az osszes nyomorult csataja eredmenyet, neked sem lenne muszaly. Ha meglatom, hogy posztoltal valamit, mar elore tudom: Berobogtal az ellenseg 10-ei koze, de a csapattarsad kilott. A bunkoja! Mintha rng nem is letezne. Mintha massal meg sem tortenne ilyen. Ja es belevertel 600+m tavolsagrol 1000-t. Nagy kaland! Mas is csinal ilyet, csak surubben es nem posztolja ki. Csak igy tovabb baratom!
  • Plata
    Napi első és egyelőre utolsó csatája,mivel nincs többre időm,erre sem volt igazán,mert visszaszámlálásnál csörgött teló és meló,így padlógáz és be az ellenség közé,de nem lőttek ki,spotoltam az összes artyt,meg csomó ellenséget,de a csapattársak bezzeg be lőttek.
  • Plata
    Na hazaértem,nem kell mobilról pötyögni,figyelj te hxgyagyx idixta,ez M41 nem T49.
    M41-et újra elővettem mert nem szoktam használni,de most hogy újra előjöttek az LT küldik elővettem mert azzal lehet spotolni,T49-el nem,egyből meg is lett volna kitüntetéssel a hülye küldi ha csapattárs nem öl meg.
    Bár M41-el sem tudok passzív spotolni,mert azzal egyszerűen nem lehet nyugton maradni,azzal padlóig kell nyomni a gázt és cikázni az ellenség közt.M41-el 20 másodperc utána bokorban már szenvedés,mert az a tank nem arra termett,hanem arra hogy száguldozzon vele az ember.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 11:56:30
  • Gyuszopapa
    Nem szeretnék látni,látok eleget játékon belül.
    Amúgy szép volt,jó volt,arty se volt,de nekem mindig van minimum 1 féregnyúlvány.Ha véletlen nincs akkor meg szar a csapat vagy szétgoldoznak vagy elbaszom a játékot vagy egyéb szívás nehogy élvezzem egy kicsit.
  • Plata
    Aktív kamikaze spotolás volt.
  • Plata
    És nem is sebzésre mentem.
    Kamikaze medált akartam.
    De nemjött össze,siket skorpió az ütközéstől berepült tóba és megfulladt.
  • Scheff
    Ha szeretnétek látni egy kis goldspamot, akkor klikk a videóra! :)

• Master91
    Light tankal spottoljon csak
  • TiborTamas
    Nem a T49-el volt, hanem a Bulldoggal. Máskor figyelj jobban, mielőtt leoltod... :D
  • endrodiz
    Aztaa! Alig 2800+ csata T49-l es mar meg is kaptad az elso gunmarkot!!! Jah nem is, Ez mar biztos a harmadik....
  • Solten
    Ja, en is ugy erzem a gold spammerek orulni fognak nekik.
  • Plata
    Figy engem a saját arty lőtt ki.
    Elővettem a kamikaze stílust,sikerült szereznem 2.7k spot sebzést,kamikaze stílusban le rammoltam egy skorpio gay-t,amitől beszállt a tóba.
    Erre az artynk oneshotolt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.10. 22:07:29
  • Still_I_Rise
    Arty buff..(pontosság, töltés, splash).
    Ezeknek b+...
  • HTS s3rg1nh00
    azt hiszem ha megvan a 100k misszió,újabb egy hónapra parkolópálya lesz a játéknak nálam...
  • joe662
    Igen,most már nagyjából képben vagyok +most nézem Ciffet is,egész jól elmondta mi a lényeg,
  • ROMOTO
    joe662
    Ha piros a térkép mező, akkor azt elfoglalta az ellenfél és pucolni kell onnan mert kirak a zárótűz, de gondolom azóta már kitisztult mi a játékszabály.

jah, azért jó a svéd, mert sok a domb és nagyok a pályák, sokat lehet takarásból és jó messziről, rádiótáv alapján lövöldözni...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.10. 21:45:43
  • R3nton
    Vazze de beteg :D Mondjuk ja, az alján nincs páncél. Majd kipróbálom, de ezt csak közelről lehet.
  • yossarianHUN
    Akartam írni, hogy kipróbáltam a top svéd TD-t, ha már teszt szerver. Első csatában 5300 pattintott sebzés. TVP, Kranvagn, Grille 15 csak kopogtatott. Egyedül az arty tudott sebezni.
  • ROMOTO
    svéd top td védéskor nagyon imba, támadóknak kemény tornyos medekkel ajánlatos menni...
  • ROMOTO
    A térkép aljára pakol, el kell foglalni a területeket, minél több van elfoglalva annál hamarabb lehet a kijelölt pontokon javítani a járgányt, a támadó csapat akkor nyer ha a térkép tetején lévő 5 helyből 3 at elfoglal, a védőknek ezt kell megakadályozni.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.10. 21:15:24
  • yossarianHUN
    Na, magához tért a fórum.

Tehát, tény, hogy kicsit kaotikus a dolog, de egyébként ígéretesnek tartom. A random után szokni kell a hatalmas területet, meg azt, hogy figyelni kell a frontvonal mozgására, de mindent összevetve tetszik a dolog. Ami aggaszt, hogy itt-ott azért beesik az FPS 40-45 környékére, ami azért nem katasztrófa, de a legutóbbi gépfelújításomnál azt reméltem, hogy ez már az idők végezetéig vinni fogja a WoT-ot maxon. Lehet, naiv voltam.

• joe662
    Az jo lenne.Mert mentem egy kört de csak kóvályogtam mint gólyafos a levegöben
    Nem értettem,1 szektorban lehettem csak,ha kimentem agyonlőtt a tüzérség
    A többiek teljesen máshol voltak,én meg egyedül szívtam három ellenséggel.
    Ha rájössz a lényegre kérlek oszd meg
  • yossarianHUN
    Na ma indul az új sandbox az új, nagy csatás móddal. Mivel kaptam én is meghívót, tarthatok egy beszámolót estefelé, ha van rá igény.
  • ROMOTO
    A splasht nem számolja team dmg-nek, ergo a derp lövegekkel pl. T49 akár minden meccsen jól alá lehet durrantani a csapattársaknak...
  • Sir Charles
    Konkrétan évek óta szemeztem a második orosz med vonallal, na nem régen belekezdtem. Eddig nagyon bejövős az A-44.
    10 meccs alatt ez már a második Mastery badge.

Top tierként nagyon ütős, még tier 8 ban is fasza, tier 9 ben már egy kicsit sovány, de hálistennek nem sok olyan meccs van.
  • MuldR
    Nem beléjük, hanem alájuk kell lőni. Ausf B-be szemből 940-et vertem úgy, hogy a hasa alá lőttem.
  • tothgyorgy
    Hát ha az Ikv 65 bejön, úgyis megtartom. :)
    A többi meg a jövő zenéje. Bár a 65 megszerzése sem holnap lesz.
  • endrodiz
    De meg am. Viszont utana a 90 B megint egy remek buntetes...