World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Hmmmm. Vteps is agyhalottakkal lenne megtöltve? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Atyám megint mentem egy tök jó csatát,igaz a végén kiszedett arty de állat jó volt.
Két csapattárs besétált a tutiba én meg messziről próbáltam nekik segíteni,a végén baromi jól összejött.
Páran rájuk mentek de kettőt távolból kiszedtem a harmadikat rommá lőttem,tvp t50-et és m41 gf-et kilőttem,Bc25-öt nulla szűküléssel kapáslövésből padlógázzal futva eltaláltam,csak 356-ot sebeztem belé de 3 modulja kampec.Beszopta rendesen,gondolom az volt a terve hogy körbe fut rajtuk és beléjük ereszti a tárat erre pont előttük lerohad.<#vigyor5>
Még a végén egy béna T95-öt is megöltem,csak leálltam harcolni és arty elkapott.próbáltam Is4-ről elvonni a figyelmet,ami össze is jött.
Jah T95 pattant a t49-ről.<#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ROMOTO
Az előbb találkoztam egy magyarral.Nem tudtam hogy magyar,nem vettem észre,csak úgy 400 méterről hátba lőttem tvp t 50/51-et,1023-at kapott,eléggé lesérült és úgy döntött öngyilkos lesz belement a tengerbe de újratöltött az ágyúm és kivégeztem.Akkor láttam hogy valami hun nevű játékos volt VTEPs-ből.<#vigyor>

Auto aimet én is csak arra hasznaltam ha valami mögött állt a tank és megneztem hol lehet e közepe és merre mozdul. Illetve álló célpontra lőttem vele derp gunnal. De gondolom a beépített auto aim megmarad.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Hálás köszönet a segítségért!
Itt találod.

Én már egy ideje semmilyen modot nem használok,nincs kedvem vele vacakolni.Régebben mindig Jactor modpackot használtam,de újabban csak gond volt vele.

Lunki88
Fura lesz ezentúl autoaim+ nélkül játszani, pedig sokszor kapóra jött amikor egy lightot, vagy másik medet kellett üldözni. Aslain ki is vette a modpackjéből, mert a WG szerint csalásnak minősül.
Két jó körhöz is kurva nagy szerencse kell.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért elég nagy csillag együtt állás kell ahhoz hogy az ember Menjen 5 jó kört egymás után. Megyek 1 jó kört utána tuti jön egy bukta. Ha 3 jó kört megyek akkor meg az rng basz ki full hp-rol 2x.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

A tankodnál van egy a legénység fül felett egy kis kocka x-eld be,így a legénység gyorsabban fejlődik mert minden xp-t meg kap.
Csak elite tanknál érhető el,vagyis ha már minden szart kifejlesztettél rajta.

Köszönöm! Azt hol találom?
Kapcsold be a legénység fejlődés gyorsítást vagy mi a szart.És nem gyűlik xp.A meglevőt aranyért át tudod konvertálni.

Egy kis segítségre van szükségem. Eddigi játékom során még nem jöttem rá, hogy a tankhoz tartozó NEM free XP-vel lehet valamit kezdeni, ha az adott tankon minden ki van fejlesztve? Van valami konvert lehetőség free xp-re?
Mindent és mindet be kell tenni 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát nincs teljesen igazad.
GTA V-ben a pucér buzik benne vannak sajnos,de a nők sohasem meztelenek,max nincs rajtuk felső.Elég sokat szoktam játszani GTA Online-al playboy villa is benne van,de max félpucér lányt láthatsz,viszonyt a hegyen van egy vacak erőd amiben pucér homárok vannak.Hogy rohadna meg aki berakta őket.

Spoiler.

Egyébként összefoglaltad a receptet a tuti bukáshoz. A darabolást pont üzleti megfontolásból vették ki a játékból, de a szexszel is megpróbálkoztak az utóbbi részeknél, és ordenáré botrány lett belőle. Ilyeneket nem lehet betenni egy játékba manapság, ha AAA címet akar az ember piacra dobni. Evvan.
Jaja, GTA sajnos egy polkorrekt játék 12 éveseknek.

Ideális GTA-ban ezeket vezetném be a többi funkció mellé: darabolható test, több vér, szexjelenetek mutatása, adomány adása homeless-eknek, gyerekek, lmbtqmz/x és még több etnikum és vallási tag. kicsit Grezzo Due-s legyen már a GTA.
Vice City-ben le lehetett fejezni a népeket.
"Crossed" PC game is lehetne már :'(
https://www.google.hu/search?q=crossed&biw=1360&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0xKHN8JnQAhXGWhQKHQOvBb0Q_AUIBigB

joe662
Jô ötlet,ès goldammo helyett,lehetne foszfor grànàt<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Miért a GTA-ban a sátrak felrobbanthatatlan akadályok,talán a WoT-ban is azok lennének.<#miaz>

Ez a gyűlölet :'( ......
Oda csak fedezékek kellenek.

Párizst birom bár kicsit fura.Hiányoznak belőle az eltaposható migránsok a sátraikkal.<#idiota>

Ha már Párizs bekerült (polkorrekt módon), Budapest miért ne?<#alien>

Budapest térkép jó lenne,ki kéne füstölni a tetves fritzeket a várból,lángszórós csörcsillt akarok.<#idiota>

Dehát a WoT-ban nincsenek is csalások...

Bár én még mindig azt mondom, és ezt az egyik kommentben is viszont láttam, hogy azonnal be kéne tiltani a moddolásnak még csak a lehetőségét is, a népszerűbb nem illegális modokat beletenni a játékba úgy, hogy kikapcsolhatóak legyenek (ahogy az utóbbi javításokban csinálták), az új modok meg mondjuk a teszt szerveren kipróbálva, ha a WG elfogadja őket, akkor a következő javítással együtt bekerülhetnének a játékba. Meg lehetne ezt oldani, csak a WG-nek nincs elég vér a pucájában a radikális lépéshez, meg a sok évnyi szarrámodolhatóság miatt a játékosbázis is annyira elfajzott, hogy a kibaszott xvm meg kitudja milyen csiricsáré faszság nélkül még a Csata gombra se képes kattintani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azok a pályák csak történelmi csatás PvE módnál lenne logikus.
A magyar szinkron annyira nem fontos. Móddal ki lehet küszöbölni.
Persze a LoL nevű lsd trip-hez készítettek magyar szinkront.
A WoT esetében kevés szöveget kéne felmondani, női hangokkal számolva is jóval olcsóbbnak tűnik a WoT szinkronja mint a LoL-é.
Magyar nyelvű legénységet meg simán meglehet oldani: magad írhatod meg a legénységneveket.

A magyar ágnak nem látom értelmét. Túl nagy lenne a játék ingyenes része egy 12./13. ingyenes ággal. Avagy Német ágba szépen belehet rakni többi magyar járművet vagy egy külön prémium ágat kéne csinálni.
42.M Toldi ak, V-3, V-4, Nimród ingyen giftként vagy 1500-1500-1500 Ft-os árakkal
Nimród 1600-1800 Ft
Toldi Marder 1800-2200 Ft
Zrínyi 1800-2200 Ft
43.M Turán 75 2800-3000 Ft
44.M Tas 7500-8500-8800 Ft

Hát azzal is voltak gondok. Pl. a túl mély kamikázés völgy aminek negatívját persze Mittengárd is örökölte. Olaszos hangulata viszont volt.
Meg minek vannak 600-650 m-es pályák?

tigrincses
kösz, remélem lesz valami újdonság is, Pl: Budapest térkép esetleg Alföld vagy Balaton, egy pár magyar tank meg magyar nyelv a harckocsizóknál, szerényen csak ennyi. 😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Láttátok a hírekben, hogy (megint) kezdődik valami anti-cheat hadjárat. próbálják kiszűrni vagyis ritkítani a modokat amik segítik a játékot..ilyen-olyan módon.

The Matrix has you...

McFrost
Nem unod?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Svéd t2-es L-60 lesz a karácsonyi ajándék.

Nagytesójának még mindig elmaradt buffjáról inkább nem írok..........baszódj meg szargaming. A T49 durrantja őket seggbe.

Miért írja az xvm a download szekcióból letöltött vetzióról, hogy nightly build?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem is. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Lunki88
Tudja valaki hogyan lehet a nod32-t belőni úgy, hogy ne jelezze vírusosnak a topikot? Betettem a kivételek közé a fórum linkjét, de még mindig rinyál ahányszor csak felnézek ide. 😊
tigrincses
Üdv. Ki tudja, mi lesz a decemberi jutalom?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

A 2-3-as td-vel mit össze lehetett ott lőni,ha volt szpút,meg jó álca.
suba53: azt hiszem su76-al rakott be még régen.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2016.11.08. 16:19:23

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Province-t kivették?
Eleve is csak azt hiszem tier2-ig lehetett rajta játszani.
Ördög tudja mikor játszottam tier4 alatt, talán amikor a cseh ág kezdődött, meg amikor megkaptuk a Toldit, de akkor még mintha meglett volna.
Na majd a svéd ágon lesz pár meccsem hamarosan low tierben.

ROMOTO
+1
Engem érdekel.
Pillanatnyilag a wottal semmi bajom. De a T. Játékosokból elegem van.
Senkinek sem engedném a kifejlesztett tank megvásárlát amíg az előzővel a saját hp-ját nem sebzi le átlagban.

wot nick: PsychoTrooper

barret
Bezzeg a jó kis Province ki lett véve,kedvenc kempelős pályám volt... 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bannolták Gyuszópapát ?

Erről jut eszembe egy vicc:

Mi a furcsa a nagymamán?

A nagypapa.

ROMOTO
Korai lenne még leírni, mint ahogy azt a jégbefagyott hajós pályát is.
http://wot-news.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=38253
joe662
Lol,ez a név odab..sz:-))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szokás szerint Ianus arcú a Wg.
A WoT-ban ez remekül megmutatkozik. Gyönyörű kirajzoltság, megfelelő fizika - fos testreszabhatósággal, egy ostoba balansszal, még elviselhető mm-el, és gyűlölt arty rendszerrel társítva. Előbbiekért felelősök oké, hogy nem játszanak a végtermékkel, de utóbbiakért azért normálisabban állhatnának hozzá a 'drága' wg-sek.

Csak a WT-ben ha belepiszkálsz a játékba akkor a falon is átlátsz hiába a bokor.<#buck>

Sunsetjoy
Bezzeg a WT-ben, ahol tény, hogy pixelvadászat van, ott berakták, hogy jobban elbújjanak 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem hinném, pedig van hangulatuk.
Ez se került be:

De abban biztos vagyok, hogy a fostos Mittengárdnak örökké van helye.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.08. 11:17:07

Sunsetjoy
Lesz még valaha olyan pálya a Wotban vajon, ami Burmát, Indiát, Indokínát, illetve a csendes-óceáni szigetvilágot képviseli egy kicsit? Tehát egy kicsit sűrűbb, dzsungelesebb pályát? Mint mondjuk Pearl River, Hidden village, Dragon ridge?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Antimat
ja, bár fáj, hogy nem ment át.

cyka blyat