A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #388430 Reggel mentem egy olyan meccset, visszatért a WOT játékosokba vettett hitem.
Himmelsdorf map Encounter mód:
Tier 8 csata, én Tiger P-vel. Elindulunk a hegyre, az összes(5-6) heavy meg még egy páran, a csapat harmada elment a bázishoz(velük nem is foglalkozok többet).
A hegyen szerencsénk volt, mert az ellen nehéz tankjai megálltak, nem jöttek fel a tetőre. A csapattársak nem tétlenkedtek, azonnal elfoglalták az egész hegytetőt. Kb egy fél perc múlva láttam, hogy az ellen csapat harmada megkerülte alul a hegyet és elindultak felfelé, hogy hátba támadjanak minket(ha jól emlékszem egy Defender, egy IS, egy M26 ,meg valami tier 6 medek még)
Jelzek a mapon,hogy vigyázzunk, de már látom, hogy egy T29, meg egy Emil I fordul visszafele, hárman simán visszatartjuk a hátba támadókat. Majd a csapatom másik része elintézte a túloldali ellenséget, és visszajöttek segíteni nekünk és együtt már simán legépeltük az ellen maradékát. Annyira jó volt a csata ritmusa és jó volt látni, hogy a játékosok figyelnek az eseményekre és nem csak nyomják a W-t meg kattintanak. A csata végén meg is dicsértem mindenkit.
Az a baj, hogy 200-ból egy csata ilyen sajnos.