World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem András77 erre gondolt, mielőtt nekiállt tesztelni:
"Rules & Regulations
Five battles in a row with the same vehicle automatically get you in the running for a Top Tanker title and the awards that come with it."
Öt csata zsinórban ugyanazzal a járművel....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.10.29. 20:02:15
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Túlléptem a szerkesztési időt 😞
A másik dolog, ami lehet, hogy az 1.0-ás wg mod nekem sem mutatta, de azóta már adtak ki 2 frissítést is.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Saor Alba
aristosK4: 1,159 átlag - 1,136 - 1,112 - 1,095 - 1,032 - 1,422
Azért elég durva 5 ilyen meccset egymás után lejátszani... Nekem is sikerültek már nem egyszer ilyen csaták, csak sajnos nem egymás után 😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.29. 15:45:24
Egyébként most, hogy ráfókuszálok erre a küldetésre egy nagy hibáját már észrevettem. Végül is reálisabb ez a menjél 5 kört és átlagoljuk, mint ami szokott lenni, hogy bendegúz1263 lenyomja yoloban az ellenfelet, megcsinálja élete csatáját és megnyeri vele. Persze a másik dolog meg az, hogy a jó játékosoknak ott a CW, klán, SH, onnan is tudnak gyűjteni, míg egy gyengébb játékosnak ez egy lehetőség volt eddig. Most 5 kört kéne zsinórban bemákolni a tankkal, ami már statisztikailag is közel lehetetlen, tehát a tudás jobban érvényesül.
Mindegy, most ez a szabály.
A gondom viszont az, hogy megyek egy ótvar sz.r kört, mert mondjuk prokhon berohan középre 3 ellenség foglalni én meg ugye bízom a csapatban, hogy majd resetelnek, de nem és 45 xp-vel jutalmaz a játék. Ezek után nekem kéne mennem 5 csatát, hogy kitoljam ezt a sz.r kört az 5-ös sorozatból, de rohadtul nincs kedvem hozzá, hogy még 5-t nyomjak. Inkább hagyom a francba.
Ha a WG szeretett volna olyan irányba elmenni, hogy a tudás számítson inkább, akkor lehetett volna egy olyan is pl, hogy az utolsó 5-10 csatából kiválasztják az 5 legjobbat és azt átlagolják. Ilyenkor egy-egy ilyen becsúszott elb.szott sz.r kör nem demotiválna teljesen és utána is tolnám azzal a tankkal, mert feltehetően kiesne ez a sz.r eredmény. Szinte biztosan felmerül ez az ötlet is és kíváncsi lennék, hogy milyen indokkal söpörték le, mert szerintem egy jobb számolási módszer lenne és nem hagynám a francba a tankot egy ótvaros kör után, mert nincs kedvem még 5-t menni vele.
Értem, hogy van olyan elképzelés, hogy játsszál ahogy eddig, aztán majd lesz valamilyen eredményed, de ha egyszer van egy ilyen küldetés, akkor talán bocsánatos bűn komolyabban foglalkozni vele. Összességében jobb az 5-ös sorozat, mint a korábbiak, hogy menjél 1 mákos kört, de tényleg lehetne még rajta egy kicsit javítani.
A másik, amit most észrevettem, hogy a medál beleszámít. Tehát vesztes csatában is lehet jó xp-t hozni medállal és beleszámolja.
angelus: bent kell maradj nov28-ig <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 15:26:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Konteó: főleg, ha bekapcsol vele a szopóág 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A verseny miatt a Churchill GC-t vettem vissza. Azzal egyszer már behúztam 3000 goldot egy hasonló versenyen, hátha megint sikerül valamit...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
bocsi a zavarásért olyan kérdésem lenne hogy hol lehet látni azt a mod-ot mert én sehol nem látok semmilyen eredményt.
Nem hiteles adatok,csak hasra ütésre írtam.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
A conway jó választás volt, mert nem látni gyakran úgyhogy a top 100-ban már biztosan benne maradsz vele, szerintem legalábbis. Mondjuk ha beindul az aranyozás, akkor feljebb tolhatják az átlagot.
voalá, működik a mod, látom a garázsban a helyezést
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 12:46:35
Ezt észrevettem. Kb. 20 méterről lőttem egy StuG alsó lemezére, és a lövegpajzsot lőtte telibe. <#mf1>#mf1>
Pár napja néztem, hogy a barakkban ott a három angol ürge, aki még az I. VH-s páncélautóból maradt. Mi a fenét is kezdjek velük. <#fejvakaras>#fejvakaras> Gyorsan megvettem a Crusadert, és átképeztem őket arra. Így pár csata után jó kis 5-ös tanknak tűnik ez is. <#awink>#awink>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Más - jó hír, hogy meg lehet szakítani az 5-ös sorozatokat. Tegnap leteszteltem a bulldoggal, volt 2 napja 2 csatám tegnap hozzáraktam még 3-t és bekerültem a 224. helyre vele. Közben meg egy csomó másik tankkal mentem. Az viszont durva, hogy mennyire megy fel az átlag. Az amx50120-al az 58. helyen landoltam, tegnap a 24. lettem volna, 1 nap alatt ennyit erősödött. Ma gondoltam megcsinálom az ötöst a rudyval is az egyik kedvenc tankommal. Azzal tudok és szoktam is menni 1000xp-s átlagot, bár 5 csatán keresztül tartani az kihívás lenne, de ettől érdekes. Basszus, a 8. helyre nem lenne elég. Az első helyezett ment egy állat csatát vele (2276xp) meg még egy ászos kört és 3 erős kört hozzá, úgyhogy az első hely nagyjából el is dőlt ezen a tankon, szerintem. Az első háromba jutni már nem nagyon van esély egyik tankon sem, úgy látom, már nagyon elszaladt az eleje szinte mindegyik tankon. Legalábbis, amiket én kiszemeltem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.29. 10:41:54
Hisz a WoT az éllovas a wg játékpalletájában. Oké, hogy 2. játékuk a történetükben, de azért ne így álljanak már hozzá.
Első játékuknál, a stratégiás Order of War-nál igényesen álltak hozzá, pedig akkor 2008-2009-et írtak.
Aki ért a játékfejlesztéshez, játékmotorokhoz stb. Kérem mondja meg, hogy ez a WoT motorja-e vagy sem:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.29. 00:12:33
angelus1991ster.blogspot.hu

Daaaaamn, son. Minden jót a konzolosok kapnak.
link
"The Garage will also feature a detailed breakdown in the Technical Characteristics tooltip, with information on all 5-battle series and the last 5 games played in a particular vehicle, as well as your current position in the ratings."
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.10.28. 21:56:36
The Matrix has you...