banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Persze hogy befolyásolja a prém fiók meg a prém járgány a WN8-at.

Vegyük alapul a 110 grindemet amit ezen a fórmon már elmeséltem:
    - Nagyjából 75k exp kell a nagy ágyúhoz, ezt az IS-2 gunjával kellett összekaparnom t-10-ben prém nélkül. A csatákhoz minimálisat tudtam hozzáadni, ha nem mentem a heavy úton a saját csapatom végzett ki. A WN8-nak biztos nem tett jót.
    - Ugyanez prém tankokkal és prémfiókkal: free XP-ból megveszed a nagy ágyút, ha kevés a free XP tolod a prém lőszert orrba szájba és az eredmény nem marad el. Ez összességében 100 olyan csatának a megúszását jelenti ami amúgy pusztító hatással lenne a wn8-adra.

A WN8-nak nagyon jót tesz még festés és a prémium ellátmány. Biztos te is észrevetted, hogy prém kajával például hajlamos a játék sokkal jobban beadni a snapshotokat. A festést meg ugye nem kell megmagyarázni. Na most prém nélkül t10 heavyk festése, javítása és prém kajával feltöltése egy pénzügyi katasztrófa.

Ha WG féle személyes értékelést nézzük ott méginkább látszik a torzitás. Javítsatok ki ha tévedek, de úgy emlékszem a bruttó XP (prém fiók és prém járgány hozadéka is bele van számítva) a számítás alapja.

Azt egy szóval sem mondom hogy a prém fiókosoknak kedvez az RNG vagy az MM. Csak a kérdésedre válaszolok, igan a prém hatással van egy játékos értékelésére.