banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Nem tudom mi itt a baj ez a játék teljesen jól el van nincs pay-to win.Pedig nincs prémem se normális prém tankom.Kibaszom én is a Defendert ha kell az más kérdés hogy a játékosállomány jó része idióta(fele teljesen alkalmatlan a játékhoz) és a legtöbb 15-1-2-3-4-5-ös vesztésért a játékosok okolhatók.Semmi taktika vagy hasonló mennek mint a csürhe.A játék a csapatmunkára van kiegyensúlyozva csak az a baj hogy talán ezt a 10-15% fogja fel.
    Azt még savallom hogy a játékbeli jelzések nem egyértelmüek,például ha tudom hogy a pálya egy része spot alatt van az ellenség álltal ezt nem tudom egyértelműen jelezni a csapattársaknak hogy ne menjen oda senki mert kiszedik.Vagy hogy hova menjenek hogy tudják lőnni a spottolásomat illetve azt is egyértelműen jelezni hogy ha a Ht dühöngőben vagyok és észreveszem hogy valaki megpróbál hátúlról belőnni arra figyeljenek oda.Nem egyszer volt olyan hogy feltartok 3-4 tankot de 1 a 3 campingező TD előtt szépen elsétálva bejött a seggembe.Mert a TD-k rossz helyen álltak és nem láttak rá.