banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Nagyon rossz úton jársz szerintem.
    A játékban egyedül az "időt" tudod megvásárolni pénzért.
    Kevesebb idő alatt fejleszted ki a tankokat, gyorsabban fejlődik a legénység, több kreditet kapsz, ez mind mind igaz.
    Viszont amikor a csatában szembekerül két egyforma tank, nagyjából egyforma legénységgel (tudom, hogy ilyen nincs, de elméletben), akkor nem az dönt , hogy kinek mennyi pénze van, mennyi prém tankja, meg 3 évre prém fiókja, hanem az , hogy mennyire ügyes vagy a játékban, mennyire ismered a tankokat stb. és amíg ez a helyzet áll fönn, addig nem lehet rámondani, hogy p2w, mert a csatában konkrét előnyöd nincs abból, hogy pénzért veszel valamit.
    Ha netán egyszer kitalálják, hogy a tankokra a top ágyút csak pénzért lehet megvenni, az p2w lesz, ami most van az még szerintem bőven a jó ízlés határán belül van.