A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egy gondolatban foglalnám össze.
Nem tudod mit jelent az, hogy pay2win.
Prémiummal semmit nem érsz el azon kívül, hogy időt spórolsz. És tudtommal idővel még nem lehetett nyerni a játékban amikor utoljára csekkoltam.
Gyorsabban jön az XP és pénz? Igen.
Gyorsabban fejlődik a legénység? Igen.
Ugyanúgy megszopatom a normál tankommal a prémiumost ha én vagyok a jobb játékos? Igen.
Az, hogy neki elég 2 nap egy tank kifarmolására nekem meg 3 hát üsse kő, de ettől ő még nem "nyer" semmit mint amire a Pay2Win utalna.
A "csődbemenés" ről meg annyit, hogy ha mész időnként 1-2 kört egy Cromwell el, vagy Hellcattel vagy 10 másik tankkal ugyanúgy megvan a pénzed a prémium lőszeredre is, ismét csak az időnél lyukadunk ki, hogy egy kicsit többet kell játszanod.
De ez miért lenne probléma,ha elviekben élvezed a játékot azért játszol vele ugye ? :D