A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #388275 Egyszer vettem prémium gépet a SP-t - természetesen: akciósan. Elvoltam vele, amíg nem nerf-elték szarrá (de inkább csak a találati arány script-jük tette túl OP-vá, hogy már közelről sem lehetett belőni a gyenge pontjait), ekkor - tudtommal egyedüliként - a wg felajánlotta, hogy gold-ért visszavásárolja az általuk hasznavehetetlenné tett gépet.
Én éltem a lehetőséggel és megfogadtam, hogy soha többet olyan "játékba" nem fektetek be, ami "kiegyensúlyozás", vagy bármi más, hazugság árán tönkreteheti a pénzem ellenértékét!
Amúgy igen, ha túlzásba viszik SerB-ék az átveréseket, akkor talán az a síkhülye tömeg is kihátrál a wot mögül, ami eddig eltartotta - így is évekkel tovább húzták, mint szabad lett volna!