A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #388154 Eddigi tudásom szerint a ha mindkét csapat foglalja az ellen bázisát, és valamelyik eléri a 100%-ot, akkor 5 sec letelte után már behúzza a győzelmet.
Na ehhez képest:
Fjordon mentem Tiger P-vel egy jobb kört, tipikusan az egyik oldal elesett mindkét csapatnál, mindenki megy az ellen bázisa felé. Én időben visszafordultam, hogy reseteljek, sikerült is, de kilőttek. Az ellen elkezdett foglalni egy tankkal, már 17%-nál járt amikor a csapatársaim is elkzdtek foglalni 2-en. Kb 50-50%-nál járt mindkét csapat, amikor nálunk beért a harmadik tank foglalni, viszont náluk is még egy tank bejött a képbe. A vége így nézett ki: mi elértük a 100%-ot, náluk még 90-sem volt éppen, felcsendült a meccs végét jelentő hang, és utána lett nekik 100%. Na gondoltam fasza, simán behúztuk, erre kiírja, hogy döntetlen!!!!????
Most akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy nyerjen a csapat, mert én ezt már nem értem.
Vagy ha többen foglalnak, akkor nem 5 sec, hanem kvázi 10 sec, mert 2-en vannak???