418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Still_I_Rise
    Aki még próbálkozik nehogy pénzt adjon ezért a fos T25 pilótakekszért. Csak T10-ben megy és egy kalap fos.
    Örök igazság: nincs ingyen leves!
  • Rammsch31n
    so true... az artynak majdnem mindegy mit lő. :"D
  • Sherman0070
    Minden artyérzékeny
  • R3nton
    Mitől ennyire artyérzékeny ez a pilot?
  • Tono34
    Csak ezt használtam a 30 killhez, még 3 kellett a végén:

Victory
    Ensk

M10 Wolverine
    Experience received:1 602 Credits earned 34 490
    Battle achievements Top Gun, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Mission completed! Reward: Personal Reserves: Additional Free Experience per Battle
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.03.24. 22:00:50
  • joe662
    Elképzelem,amint a leharcolt JgpzE100al a végjátékban elindulsz,a megmaradt T92ért,lösz neki egy 80-ast,cserébe kib@sz fél hp-rol
    Ügye őszinte lenne a mosolyod
  • ROMOTO
    Cserealapnak jó lesz.
  • Kryon
    Normál csatáról eleve ki sem kéne adni adatokat, mert nem kompetitív tartalom. A wn8/9 őrületet korlátozni kellene az e-sport tartalomra, normál csatában csak baj van vele. Goldspam, anyázás, idegeskedés. Felesleges.
  • Mor3llo
    Na meglett a Pilot, igazat megvallva abszolút egyszerű volt, kivéve 2 szopatós napot, de akkor a winrate-tel szívatott a rendszer.

Mondjuk nem lesz álmaim tankja, valószínűleg enni fogja a goldot. 1 free premiumnak jó.
  • Megamax
    Latom egyre tobben jonnek rá , hogy a játékot nem a gold loszerre balanszolták. Én szívem szerint bevezettem volna az Owerpenetration mechanikát a gold loszerre. Ha tul nagy az áttutésed ahhoz a páncélhoz amit loni szeretnél akkor maximum az átlagsebzésednek a 10% át tudnád csak sebezni. Tudjátok mindent emond a játékról mikor az RHM Himmelsdorf onn a KV2 re gold loszerrel lo. Vagy mikor az E100 as ok csak goldal lonek (jo itt ott hallani néha ahogy lepattannak) Meg miota a játékban van a gold detector azota egyre tobben veszik észre mennyire el van szarva a gold balance.
  • Krigare90
    Sziasztok. Hát én nem tudom mi számít ebben a játékban normálisnak de az semmiképpen nem szerintem hogy ma 21 csatából 17-ben tier 8-as csatába rakott, 3-szor pedig "csak" 7-esek közé. 1-szer kerültem be Tier6-ba topnak. (az összes csatát t6-os tankkkal mentem 3 különböző járművel. es nem scout tank vagy arty volt egyik sem....)
  • R3nton
    Nekem tetszik ez az ötlet, igazából a wn8 huszárok szívnák a fogukat :D Nem lehetne spammelni golddal xd De tényleg valami ilyesmit kéne bevezetni. Nem lenne több heat-54 :D
  • robogo81 #389337
    A gold lőszerre lehetne az a megoldás,vagy korlátoznák a számát/sebzését,vagy az alap lőszer(ap/apcr) átütését kissé növelnék(max 15%),az eddigi goldnak(apcr/heat) kisebb átütés (-20% max) de nagyobb sebzés(szóval mint a su100Y lőszerei szerű),és a repesz,ami talán maradhat ahogy van. Ha valamelyik lőszert kihagytam/rosszul írtam,elnézést,csak ennyire telik most.
    De mint mondom ,ez csak vélemény.
    Esetleg a randomot levihetnék max 15%-ra,ha más nem az átütés/sebzés kombóra.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.03.24. 15:29:23
  • kabel15
    Sziasztok,

A hétvégi küldinél mit jelent az hogy harci XP? Az amit el tudok költeni fejlesztésre nem? Szóval ha prém tankkal megyek és be van kapcsolta a legénység gyors képzése, akkor az mind a legénységre megy?
  • R3nton
    Sztem rosszul fogalmazott. Annyi a helyzet, hogy ha bent áll a garázsodban a tank, akkor felmegy 9-esbe, ennyi. Viszont a rajta lévő XP-t elveszik és hozzárakják a 8-ashoz. Mondjuk szerintem ez egy alantas húzás. Nem tudom miért fáj nekik, ha előre ráhúznak az emberek. Ezidáig mindig így volt. VK esetében is, nem is értem, most miért van másként.

Pilot nekem is meglett. Nagyon rusnya szegény. A hétvégén kívül, mikor ott kellett ülnöm 5-5 órát nem volt nehéz sztem.

Artykhoz meg annyit, hogy azért óvatosan kell duhajkodni, nehogy felboruljon a balansz. Bár én is örülnék neki ha kiszednék őket a picsába, jobban járnánk szerintem. Kompenzálni úgy tudnák, hogy vissza az összes kredit és XP ami elment a járgányokra és modulokra + a legénység nyilván megmaradna.

Ez a területsebzős nekem se nagyon tetszik, meg a mostani se. Pont azon gondolkodtam, hogy még ha a francia artyk lennének, akkor ok. Max 155-ös löveget engednék nekik, és 1 csatában max 1 löveg. Az még talán tűrhető lenne. De sztem ha megválnánk tőlük, az lenne a legjobb. Kíváncsi vagyok akkor min menne a sírás, jó igen a gold lőszeren xd
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.03.24. 14:29:06
  • suba53
    Ezt hogy érted? A nyolcasok felmennek kilencesnek a legénységgel együtt, de ott csak az általuk, a kilences tierben gyűjtött XP-vel tudnak csak modult fejleszteni, mert a rajtuk levő XP marad a nyolcas tankon.
    Már ha lesznek olyan modulok, amik nem azonosak a nyolcason levőkkel.
    Legalábbis én így értelmeztem.
  • ROMOTO
    Ezt már hiába, végleges az elhatározás, az xp marad de a playerek (azt is tudják a wg nél pontosan mennyinek van annyi xp a 8 asán hogy akár a 10 est is kihúzza) akiknek már van 9-10 tierre elegendő mennyiségű xp. azok kapnak teljesen fullos 9 est. Azt akarják hogy mindenki egynelő legyen a 10 esek húzásánál, vagy csak simán arra utaznak hogy megint sokan perkálnak majd a free xp-ért...
  • Plata
    Hajaj amikor még a Sörmi 105-ös trollgunja vitt mindent.
  • Frequency
    Végeztem a misszióval,annyi erőm sem maradt hogy kipróbáljam a jutalom tankot...Egy hónap pihi..
  • besti
    Ezek a régi szép (?) időkről szóló legendáriumok azt nem teszik hozzá általában, hogy nem volt gold, viszont a HE jóval nagyobbat sebzett és használható volt páncélozottabb tankok ellen is....

Most erről eszembe jutott, mikor még a tier V-ös derpek HEAT-je 150 pennel bírt....

• suba53
    Igen, benne lehet a pakliban ez is.
    Az viszont ellene szól, hogy ha sokaknak meglenne a megfelelő mennyiségű XP, akkor a kilencesekkel már nem nagyon játszanának.
    Akinek megvan rá a kreditje, az megvenné a tízest, sokaknak meg csak ott állna a garázsban a kilences light kihasználatlanul.
  • suba53
    Valószínűleg análisan abuzáltad szegény macskákat, akik nem tudtak visszafordulni rád, mert szemből nagyobb veszélyt próbáltak elhárítani.
  • Plata
    Emlékszem amikor még 4 tierrel nagyobb csatába is betett a játék,akkor nem is volt arany lőszer creditért.
    Még is volt hogy m4 shörmivel egy csatában 2 Tiger 2-t is öltem.
    Én szinte sosem használok,de nem is érzem a hiányát.
  • asolyom
    Szerintem ez csak részben igaz. Van aki azért fossa a goldot, mert kell neki a lila WN8 ez igaz, de olyan is akad, aki csak szeretné valahogyan megsebezni a két tierrel nagyobb ellenfelet, ha már olyan kegyes volt az MM, hogy szinte csak ilyen csatákba dobálta. Ilyetén módon pedig xp-t, és kreditet gyűjt.
  • voivod32
    Az jó lenne, ha a WN 8 megszűnne, mert a goldfosás egyik legfőbb kiváltó oka az, hogy a sok kis kisebbségi komplexusban szenvedő pöcs, gyors, virtuális kielégülést kapjon, a való életben elszenvedett kudarcaiért, melyet a lila WN8-ra való hokizásban talál meg.
  • voivod32
    Az nem, de valami oka csak van annak, hogy mindig 5:15, vagy 15:5 van. Ez túl rendszeres ahhoz, hogy puszta véletlen legyen.
  • Sherman0070
    Egyik este írtam még a WN9-ről. Érdekes, hogy senki sem reagált rá.
  • HTS s3rg1nh00
    az ilyenek miért nem mennek el inkább valami értelmesebbet csinálni?
  • asolyom
    A fejlesztők hibája, hogy ennyi "gyök kettő" agyú amőba szerű véglény játszik?
  • voivod32
    Azért, nem semmi, hogy ezt a foshalmazt a fejlesztők, még játéknak merik hívni.
  • yossarianHUN
    Azért várjuk ki a végét. Szerintem a patchig simán kisírja a community, hogy ne így legyen. Nem az első eset lenne, hogy a nagy közfelzúdulás miatt változtatnak a döntésükön.
  • voivod32
    Malinovkán kikaptunk , a végén én maradtam a bázison Type 4-el, meg egy T-30. Miután az ellenfél táras artyja kicsapott golddal, a mi 212A-nk, beírta, hogy : "bots". Nem volt neki gyanús, hogy éppen miattuk nem lehet elmozdulni a bázisról. Hála az égnek, a végén egy Bulldog farba sexuálta.
  • suba53
    Most örülök, hogy bekapcsolva hagytam a lightokon a gyorsított legénység képzést.
    Bosszantana a sok felesleges XP. Mert aranyat nem nagyon költenék konvertálásra.
  • realcsabi
    Szintén zenész. :)
    Nembaj, Legalabb lesz lehetőségem további 150 csatát menni a ru-val immár tier 9-ben.
  • mordawn
    Napi duplázásokkal mind az 5-be beletettem 170ezer xp-t. Szerinted mennyire örülök ennek a hírnek?
  • Tono34
    Fraglopásra felkészülni, 30 kill a mai küldetés. LeFH-t elő :)
  • Rammsch31n
    Heh, úgy látszik az arty kiverte a bilit nálatok... de az, hogy ha valaki most húzza az exp-et a 8-as lightokon, kvázi fölöslegesen, mert nem teszik át a 9-esre, az nem.
  • asolyom
    Pedig még balga módon aranyat is költenék, hogy magyar neveket adjak a legénységnek.
  • asolyom
    Próbálom megszeretni szegény kis Turánomat, de napok óta olyan majom csordákba pakol vele, hogy a 30%-os győzelmi arányt sem érem el, pedig az esetek 80%-ban én vagyok a top sebző a csapatban. A vbaddcit szerint 47,8% a Turán győzelmi rátája, de erre az enyém bőven rápakol negatív értelemben, mert nálam csak 40%.

Úgy látszik, hogy ez az egyik "elátkozott" tankom. Más tankokkal "simán" hozok 55-58%-et, ezzel a szegénnyel meg valami katasztrófa. Mintha "direkt úgy csinálná a játék", hogy egy magyarnak magyar tankkal nehogy már jó menjen. (Ez csak a vicc kategória volt! Nem összeesküvés elmélet!)
  • yossarianHUN
    Egy félmondatnyi említés szintjén van egyelőre a dolog, hivatalosan meg sem erősítették, hogy valaha lett volna róla szó és jó esély van rá, hogy sosem fog megtörténni. Egyelőre még elég sok fázisnyira van attól az egész, hogy az artysták kompenzációján gondolkodjanak.