banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    Kösz, Régen másképpen volt ez nem? Befoglalás után is hiába lősz bele nem veszi le a befoglalást.
    Amúgy mindegy, mert mondom ammo rackkem volt, 4 en voltak, nagy nehezen megöltem 3at, az isura 290 hps volt rálőttem gold ammoval és lepattant az elejéről, hasáról..... de ez azután volt miután befoglalt 2-el

Amúgy mennyi az is6 ammo rackje töltéssel 9,66 al töltök, de baromira visszadobta az időt a game. Az a baj hogy nincs visszajátszásom...
    25 s volt volt egy egy lövéses Super pörsing. mondom rámegyek az isura kilövöm mert foglal és nem lesz időm betölteni.
    Meglátja ezt az SP, elindul a ház mellöl és oldalba lövöm, meghal, kb 20 volt vissza és nem tudtam betölteni az is6-all..... Nem értem...

Sebeztem 3000ret volt kb ennyit is pattinthattam és egy 1000ret sebző hevel lövöldöző Isu nyert.
    Aztán mikor megnyerjük a csatát sebeztem vagy 600 at és úgy sikerül leszorzózni. Ez felbassza az agyamat....