World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vicc az, hogy sokan a pattintásra mentek vele a HT-15 miatt és hát igen, az arcát belövik, ha lőni próbál a maus, ergó dönthettél, hogy lősz párat, de akkor kapsz is vagy jobb gombot göcsösen nyomva használod a tankot és inkább a több pattintásra mész. Persze az elvesztett hp is beleszámít, tehát volt is olyan csatám, amikor kétségbeesve kínáltam a maus oldalát, hogy lőjék már be, hogy legyen meg a 12e biztosan és mégsem tudott belőni.

Erre fel a WG agytrösztjei rájöttek, hogy alacsony a sebzés vele, akkor buffot az ágyúnak. Ez nem baj, de szerintem, akik a HT-15-re mennek vele, azok nem fognak emiatt sokkal többet sebezni, mert túlságosan nagy és egyértelmű az arcán a gyenge pont (ez nem is pont, hanem felület már) és minden lövésnél kockáztat az ember 2-3x annyi bekapott sebzést.

Mindegy, ráfér a Maus-ra egy buff valóban, de én sokat nem fogok belőle profitálni, mert kínszenvedés vele a játék a szinte folyamatos prokhorovka, malinovka meg sand river-en egy rakás nagy arty mellett. Csak a HT-15-re tartogatom. A HT-15-t is úgy tudtam csak megcsinálni a 12e-t, hogy nem volt arty a csatában és mountain pass-on beálltam srégen közép részre, de lőni 1x próbáltam, ami nem sebzett és nekem meg leugrott 1e hp. Utána már jobb gomb folyamatosan nyomva és nem lőttem többet, csak a végén. Amíg engem lőtt egy kazal ellen, addig nem lőttem, mert kiszedtek volna az arcán keresztül. Szögbe berakva szerencsére már pattint az arc része is, pedig minden g.ci oda akart lőni, az első pattanó után arannyal, a skillesek azonnal arannyal.

Tényleg érdekes egyébként, hogy könnyű tankkal szinte alig adja be ezeket a pályákat, amíg lassú nagy nehéz tankokkal meg 10-ből 3-4 itt játszódik.
Lunki88
Végre, ideje volt már a Maus-t is buffolni. Jelenleg nem sok értelme van random csatára bemenni vele. Már csak a toronypáncélt kéne kicsit buffolni, hogy ne hugyozzák be folyamatosan.
Maus változások:
– DPM increased from 2057.7 to 2555
– Reload time reduced from 14.288s to 11.507s
– ROF increased from 4.199 to 5.214

– Accuracy increased from 0.364 to 0.345
– Aim time reduced from 2.21 to 2.01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Toldi ROF-ját persze nem képesek buffolni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Próbáltam a torony alá lőni....sikerült is

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Lunki88
A T34-es elejét nem tudom hogy ütötted be, de bazi nagyot kapott. 😊)
Csak olyan formában, hogy megkérsz egy kellő tankkal rendelkező ismerőst, menjetek be ketten gyakorló csatába.
Sziasztok,

Olyan gyakorló pálya nincs ahol le tudnám tesztelni melyik tank hol sérül? Egy bot vagy csak egy álló tank Én meg lövöm, mint a céllövöldében.

The Matrix has you...

Jó kis csata volt főleg a vége, ahol a futottam mint a nyúl 😊
replay
Mai minipatch tartalma:
Svéd t6-os rádiójának hatótávja 400 m-ről 710-re nőtt. (remélem 9.17-től ingame is bekerül)
T25E6 amerikai t8-as prémium nehéztankkapcsolatos valami.

Igen, már rájöttem én is. Mehet a süllyesztőbe.
Minden tiszteletem Ciff-nek hogy ki mert állni a mesterrel. Jó úton halad afelé hogy ráérezzen a játékra a mester keze alatt.
A Rampage módban használt IS-7-tel (volt) kompatibilis. Ezt jelzi a végén az R betű. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

McFrost
Ma nagyon megnyomtuk a fiúkkal!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Miért ne lenne?
Valóban, viszont a lövedék nem kompatibilis az IS-7 ágyújával.
Más tank nem használja azt a löveget.
Biztos vagy benne? <#fejvakaras>
HTS s3rg1nh00
is7

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Üdv!
Szerintetek ez a lövedék melyik tankkal illetve ágyúval kompatibilis?
http://www.kephost.com/images/2016/10/12/shot_001.jpg

Utoljára szerkesztette: VaFec, 2016.10.12. 20:10:57
McFrost
Kellemes kicsi Leoval állandóan tier7-8-ban csücsülni..... vagy elsők vagy utolsók között lőnek ki, hozzátenni semmit nem tudok.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nekem néhány hete volt egy akkora random lövésem T49-el, hogy majdnem lefordultam a székről. Screent nem volt időm készíteni, talán a replay megvan, ha győztünk és jó csatát mentem, de már nem emlékszem... Na szóval Westfielden, D5->C6 irányba mentem vissza bázisunkra teljes gyorsasággal, közben a pálya másik felén valaki felspotolt egy D0->C9 irányba dombról a bázisunk felé lefelé száguldó T62A-t, én meg hülyeségből végsebesség mellett eleresztettem az irányába egy teljesen becélozatlan lövést. És telibetalálta, menet közben... Bár asszem nem pusztult meg a pofontól, de leesett a lánctalpa, rögtön fókuszt kapott és meg is döglött. Nem tudom hány méter lehetett, de az hétszentség, hogy 1:100000-hez volt valószínűsége... Máskor meg 50 méterről a földbe lő, ha megvárom, míg befókuszál... XD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az első öt meccsen az ELC-vel képtelen voltam átlagban kettőnél több sebző találat bevitelére, viszont vagy egy tucatszor lőttem le a láncot. Már kezdtem belenyugodni, hogy ez egy ilyen nap, aztán jött ez.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ferdi mögött nem lett volna jó helyem,amíg nem haltak meg az ellenség scoutjai addig a bázisunk előtt keringtem,utána mikor kihalt a scout banda tipli az egyes ágon végig majd még fel egész a bázisuk előtti sziklákig,onnan spotoltam őket.T57 akkora gyökér volt,tele lőtte a sziklát ami mögött dekkoltam.

Simán leveri.

Sherman0070
Téééééényleg. Majd valaki linkelje plz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Valaki nem tudja mikor kezdődik a Ciff vs hopretardka mérkőzés??<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Persze hogy nem láttál rá túl közel voltál hozzá.Talán a Ferdi mögé kellene helyezkedned akkor jobban ráláttál volna.<#whatever>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hűha, az olyat is tud? Egyébként is utálom őket, nagyon nehezen találom meg a gyenge pontját, legalábbis szemből. elvileg a két torony az elején az az, de nekem nem az 😊

The Matrix has you...

Hát hallod,ugyanaz a helyzet.Mozgás közben szűkülés nélkül 534 méterről kikaptam mozgó prém M41-et.Pedig nem is láttam rá rendesen.

Bezzeg szépen célozgatva akkor pechem volt.<#nyes>
Háromszor is pont akkor mozdult el tank mikor lőttem.<#ijedt>

joe662
Akkor mese nincs,elő kell venni a sznájper T49-t<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Majd elmúlik. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

HTS s3rg1nh00
tier 5-6-7 használhatatlan a qrva francia prém arty miatt...gg wg

Bakker mi a rák van ma?
T8 angol Td-vel nem találok el semmit ha rászűkülve gondosan becélozva lövök,de ha csak vaktában nulla célzással szűkülés nélkül lövök valamire eltalálom.
Komolyan mondom vicc,tökre beszűkülve közelről négy lövés ment mellé,szerencsére nem vett észre m103,csak forgolódott hogy mi a fasz lő mellé.Kapáslövésekkel meg sikerem volt,fordulás közben kapáslövésekkel sebeztem csomót,de ha valami 200 méternél közelebb jött és célzott lövést adtam rá az nem talált soha.
Második csata charioteer-el,zsinórban hat lövés beszűkülve sniper nézetben célozva mellé.Top ágyú van rajta.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.12. 14:05:37

Sunsetjoy
Nálad a flame-indító hozzászólás végén smiley van? 😊

(Mondjuk azt elismerem, hogy amikor diplomatikusabban és/vagy bővebben fogalmazok, akkor elvész néha a lényeg, és nem mindenki olvassa el a mondanivalóm olyan mélységekben... És máris ott a félreértés / nem megértés.)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mi a fasz?
O-I egylövésezésének megemlítése már egy flém volna?

Sunsetjoy
Mint írtam: "ezt a stílust képviseli nagyjából" (itt leginkább az ágyúra gondoltam), de már jobban hasonlít az utána jövőkre.

Angelus: a japán midtier góliátokkal szemben kicsit bajos saját szintű tankokról véleményt alkotni több mindenben😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jaja az durva amikor O-I-val egy kattintással kilövöm az ARL 44-et.

Mióta HD modelt kapott kicsit megbízott a tornya es nagyobb lett az egész tank szerintem es az LFP je is könnyebben belőhető. De meg mindig sok embert meg lehet szivatni a lacolos taktikával.
Valamiért az artyk kiba nagyokat b.sznak bele (meg az OI is). Az HE-t nagyon nem szereti, de szerencsére kevesen tudják ezt. Valóban van egy használható páncél tier6-ban meg egy jó átütésű ágyú. Nekem nagyon sokat tanyázott tier8-ban, ezért a top ágyúval használtam, hiába kisebb az alfája, de kellett a pen.

sunsetjoy: A tier7-nek páncélzat? A torony néha pattint, az eleje nagyon jó szögbe berakva nagyon ritkán, egyébként meg papír az.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.12. 12:38:20
Sunsetjoy
Az jó gép, nekem is tetszik, páncélban se olyan rossz előről.
A következő még az, ami ezt a stílust képviseli nagyjából, a nyolcas már a sebességért meg a táras alapágyúért feláldozza a páncélzatát...

Akarom mondani oi- val vagy mi a hatos japán

Csak oni- val ne találkozz egy utcában...

ez az ARL 44 egész jó tank. Igaz még nincs kimaxolva, éppen az új tornyot sikerült megszerezni tegnap és a DCA 30-as ágyúval nyomulok, de eddig egész használható, kezesbárány 😊 viszonylag jól tűri a lövéseket és sokat sebez ez az ágyú.

The Matrix has you...

HTS s3rg1nh00
tegnap játszottam nappal,gondoltam megnézem 23 óra után milyen a játék...no comment
17/22 helyett 23/39 winrate
1,5es k/dből 22/24
2130 wn8->1430...

A 2tierrel nagyobb küldire a legegyszerűbb megoldás a +2 tierrel nagyobb szakasztárssal való játék, úgy mindig lesz megfelelő tank az ellenfélnél.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Dettó ugyan ez van nalam is. Nincs +2tierrel nagyobb heavy a játékban mióta ez a küldi van. T29 és e75 nem pattint mióta pattintos küldi van... T29 tornyát boldog-boldogtalan belovi. És akkor a csapatom is fos szokott lenni

Redshire arty nélkül, odamegyek nehéz tankos dühöngő helyre, de látom, hogy az ellen t62, e5, maus mind hull down-ban várnak. Itt már sejtettem, hogy ebből bukó lesz és tényleg. A saját csapat hülyéi mind kimennek és ügyeskedni próbálnak például az e5 tornya ellen és ott döglenek halomra. Utána persze én meg a másik tank leszünk a bűnösök, amiért kempelünk. Az ugye bonyolult lett volna, hogy mi is beállunk hull down-ba és várunk? A phaszért kell ezeknek a hülyéknek mindig megvadulni, ha ellenség villan fel... Azonnal ölni akar mindegyik, utána meg a picit taktikusabb játékos a bűnös meg próbáljunk akkorra már jelentős túlerő ellen csinálni valamit. Azt hiszem mára sorozatban ilyen rush meg lemming horda g.ci csaták, elég is.
"szvsz 1690 dmg 2 lövésből tier +2 ben csak KV-2 vel lehetséges"
T49-el simán lehetséges a két lövésből 2000 körüli sebzés Tier 10-ben, nem egyszer sikerült már...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB