A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #387846 Az FCM szerintem egyáltalán nem OP, nincs kiemelkedő tulajdonsága. Ami miatt igazán kellemes az a tierlimit. Ettől jó az a tank, hogy elkerüli vele az ember az igazán szopó csatákat. Viszont top tierként egyáltalán nem mondanám rá hogy OP. Kellemes vele játszani, de top tierként egy IS-3-mal, O-HO-val ugyanolyan kellemes, sőt, egyszerűbb. :)
Én értem azt, hogy örülünk annak hogy végre igazán jó prémiumtankok vannak a shopban, és végre nagyobb élvezetfaktora van az elköltött pénznek. Ezt a részét teljesen megértem, nyilván egyénileg ez a legfontosabb szempont. Viszont a játékra gyakorolt hatása szerintem bőven aggasztó, tekintettel arra, aki nem farmolni jár tier 8-ba, hanem tankot grindel, nempláne ha kezdőről van szó. Én emlékszem amikor anno az első 8-as tiger II tankommal szüttyögtem és azért persze voltak bajok, de egy löwe vagy T-34 messze nem volt legyűrhetetlen. Ha most kezdenék játszani, 100biztos hogy nyakon fosnám magam az ilyen defender, liberté, patriot vonaltól, mert ezek a tankok a kicsit ügyetlenebbek kezében is nagyon jól viselkednek, ha pedig ügyes játékos ül benne, akkor esélytelen lennék. És azt is hozzátenném, hogy a tier 8-as prémiumtankokat általában nem 10-20 csatára veszik meg az emberek. Rendszerint inkább több száz csatát mennek ezekkel a jószágokkal, és ez is további előnyt jelent... párszáz csata után sokkal jobban ki lehet tanulni egy tankot, úgy megismeri az ember mint a tenyerét. Szóval eddig is az volt, hogy hiába volt rosszabb a te kis.. mondjuk Superpershinged, mint az ellenfeled xy normál tankja, ha te mentél vele 800 csatát ő meg 30-at, akkor azért van egy kis tapasztalatbéli különbségből adódó helyzeti előny a javadra. A lentiekkel egyetemben ezek azok a dolgok, amik szerintem eddig nagyon jól kompenzálták azt, hogy a prémiumtankok egy kicsit gyengébbek voltak ugyanazon tier-ű normál tankoknál.
Plusz (szóljatok ha rosszul tudom és van erre valami szabályozás) nem beszélve arról hogy simán adhat az mm olyan csatát ahol az egyik oldalon mondjuk egy Skorpion G az egyedüli top tier, a másikon pedig mondjuk egy jt88. Igen mondhatjuk azt hogy a jt88 azért gyengébb mert könnyített mm-mel rendelkezik, de attól még az adott csatában az egyik csapat erősebb tankot kapott mint a másik, hiába megy a következő csatájában a Skorpion G tier 10-be, a jt88 újra tier 8-ba, attól még abban a csatában ahol találkoztak, az a csapat jobb pozícióból indult, ahol a Skorpion G volt. Ez csak egy példa, de szerintem tovább tudjátok gondolni a lényeget, hogy ez a kiegyenlítetlenség is torzítja a tier 8-as csatákat. Remélem érződik hogy nem az irigység beszél belőlem, nem az a bajom hogy hű de nagyon akarok egy libertét, de sajnos csóró vagyok és anyu se veszi meg vagy ilyesmi... :)
És tőletek sem sajnálom, használjátok egészséggel, de attól még a játékra gyakorolt hatásukat illetően bőven vannak aggályaim. :)