World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igazán értem,mire jó ez a nyíl,ami mutatja,hogy honnan lőttek szarrá,mert hogy azt eddig sem láttam,ki is volt,meg most sem látom.Azt sem értem,minek kell a kétsoros garázs,az egy is megfelelt.Az enemy chat betiltása is csak arra volt jó,szerintem,hogy kirúgjanak pár embert,mivel így már nem kell kivizsgálni az anyázásokat.Az a pár ezer fizető játékos,aki meg ez miatt hagyja abba,azok le vannak... .Ámbár,ahogy ezt a pénzéhes ruszki bandát ismerem,egyszer csak megjelenik majd az enemy chat a prémium fiókban.Még sorolhatná az ember,de minek.Nálam már régóta lesüllyedt ez a játék a lehúzós kategóriába.Kár érte,de dől a lé...
Sajnos túlnyomórészt csak éjszaka tudok játszani.Hihetetlen majmok vannak akkor is.Nem beszélve gondolom a kevesebb játékos miatt nem igazán vagyok top tier.De nem is akarok mert a támogatás a 0 felé konvergál.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Az eredeti pályán az utcákon barrikádok voltak, a mostaniból kivették nagy ügyesen ezt is egyebek mellet hogy még véletlenül se legyen a kelleténél taktikusabb a játékmenet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem a tapasztalatom, hogy a délutáni órákban több az "értelmesebb" lény a szervereken mint este (20:00 után). Így látom, hogy csak hétvégenként tudok menni lőni, mert a sok agyhalottól már többször kinyomtam a gépet és csak dühöngtem.
Engem már vagy 10 alkalommal bedobott a párizs pályára de természetesen az összes olyan volt hogy 6-os meddel voltam tier 8-ban, akiket át tudtam volna lőni frontból ezok sose arra jöttek amerre én a maradék agyon páncélozott szart meg ezen a pályán elég nehézkes flankelni...
Nekem pl. az AMX 12-vel egész jó meccs kerekedett, ami az XP-t illeti. Valami 1100+ spot sebzés jött össze az 500+ sebzés, és 2 kill mellé T8 meccsen. Ha jól emlékszem ez úgy közép tájékára volt elég.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ROMOTO
Párizs nagyjából arról szól hogy az utcák sarkán beállnak a heavyk és bőszen puttyognak, a többiek kimennek a tér szélére és bekempelnek a bokrokba.
Pont ezért mentem én is egész hétvégén 2 csatát, még szombat reggel. Utána se szombaton, se tegnap nem kapcsoltam be a gépet. <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.10. 12:07:49

Nekem eddig összesen kétszer volt Párizs. Egyszer a T29-cel, egyszer meg az AMX 12t-vel. Nekem tetszik, bár ilyen "gyakorisággal" nehéz lesz kiismerni.

ROMOTO
A wg spéci randomjának köszönheted, mint ahogy az órákig folyamatosan ismétlődő kb. 3 féle pályát amit leüléskor az elején dob a gép, tegnap végre beadta párizst, meg is lepődtem, mert nem ehhez vagyok szokva hogy csak úgy kb 100meccs után beficcenjen az új map...
Amúgy szerintem a Premium jobb meccseket ad...eskü, hétvégén megint teszteltem..és hát amíg bent volt elég jó köröket mentem, amikor vége lett akkor meg minden kurva szar lett...nemtom, nem értem Én eztet...

The Matrix has you...

Gratula 😊

The Matrix has you...

Jaja hamár a replay-ben nem játsza le, hogy mennyi sebzés jött össze.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tegnap mentem 3 csatát,persze akartam többet is de a sok balfasz miatt elegem is lett egész hétvégére.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Is6 tornyába lőttem kettőt 50 méterről IS3 al ami átvitte, mondom magamban egy kicsit facehuggolok, 4 lepattant közvetlen közelről, kiszedett és továbbállt 400 hp val...
Lunki88
Gratula! Részletes beszámolót illetve tankászos replayt kérünk róla majd! <#taps>
Lövök egy ellenséges, szilakupac mögött kushadó LTTB-t, erre mögém jön a Pantheres csapattárs, és seggbelő. Mondom magamban ez hülye, de oké, megesik. Majd megint seggbelő, és beírja a csetbe (szabad fordításban), hogy "Bocs, de mindig megbüntetem a blocker köcsögöket.". Kérdezem (dióhéjban), hogy miafasz, erre közli, hogy én blokkoltam az ő tűzvonalát. Mert érted, ott álltam, és lőttem. Ő meg mögém jött (a 300 négyzetméteres üres placc közepén), és mivel mögöttem volt, nem tudott lőni.

7000 spot assist. Semmit nem tettem, csak lestem a szamlalot. Ennyi erovel wc-re is mehettem volna... Termeszetesen Malinovka.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.10.09. 22:02:34

pedal to the metal...

Meg van a T44-100, illetve meglett.

Érdekes, az OI-val mentem 40 kört, írd és mond 3 szor voltam tier 6 ban csak. Vicc.
Status Reportról: akinek minden csatában visszaállítja magát kicsire a minimap, az kapcsolja ki a beállításokban a spéci térképfunkciókat.
ROMOTO
"A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta" az artisták szokták a TD re kenni <#hehe>
Cheater mod meg mindig lesz a wotban, mert ha nem jön könnyen a sikerélmény otthagyják a noobok és az senkinek sem jó...
Idióták ....<#falbav>

És mégis nekik köszönhetem ...<#taps>

joe662
Nehogy túlképzettek legyenek:-D
Gyűjtőgetek egy kis freet,a karácsonyi dömpingre.A pz2j :-)csomagbol majd átváltom,kedvezményesen.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
egy apró észrevétel:miért nem kapcsoltad be a gyorsított legénységfejlesztést?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
De mutatja,ez csak az első,és egyben utolsó is nekem<#hehe>,sajna többre nem futja a tudományomból<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Heh<#fejvakaras>

Úgy rémlik nem mutatja mind csak hogy kaptál 3 csíkot ismét.
Grat!
Nem kötekedésképpen kérdem(nemigazán értek hozzá azért,ez van),de a németeknél nem 9 csík van?
Vagy az értesítőn csak a szinteket mutatja?

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Nem lehetett olcsó, biztos repült a sok a goldammo. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.08. 16:23:53
joe662
Csak 142 csata kellet hozzá<#banplz>,mondjuk ha leveszem a gyerek bohóckodásait akkor is min 100.És több nem is lesz rajta sajnos<#rinya>
Ilyenkor érzem magam igazán noobnak<#hehe> mert vannak akik 90 alatt felrakják mind a hármat<#wilting>

Tyűha, mik vannak. 😊 Le vagyok akkor maradva rendesen.
Kaptam választ . Akkor fogom látni , hogy megvettem azt a tokent , ha az összes többi megvan . Nekem úgy is jó .<#awink>
Ezer éve bent van, keresd a beállításokban az "Enable the 16x and 25x" beállítást.
Én még egy nagyobb zoomolási lehetőséget tennék be, nekem vés a 8x.
Ez így nem igaz, de van ok és okozat. A női legénységnek az acélnővérek 0. skillnek felel meg, azaz nem követel xp-t. Ez az is jelenti, hogy ha van a női legénységnek mondjuk acélnővérek + hatodik érzék + javítás mondjuk, akkor az úgy néz ki, hogy 3 skillje van, de úgy számolódik neki az xp igény, mintha csak 2 lenne. Azért nem mindegy, mert ugye minden új skillnél duplázódik a szükséges xp igény (első skillsor 200e, aztán 400e,800e,1600e stb).

Meg a másik dolog, hogy a női legénység acélnővérek + 1 választható skillel jön alapból. Ezért is van nekem 800 csatával 4,6 skill az obj140 női legénységben, igaz a csaták felét legalább prém tankkal mentem, de prémium fiók nélkül. Prémium fiókkal már belenyaltak volna a 6. skillbe.

Néha prém tankokhoz kapni 0. skilles férfi legénységet, igaz annak "csak" BiA van alapból és nem jön +1 választható skill, de előny, hogy szét lehet őket dobni. A női legénység acélnővérek skill nem működik együtt a férfiak BiA-jával, pech. A rudy-hoz is adtak pl 4 ilyen férfi tankost, azok is gyorsabban fejlődnek, ha így nézem. Persze ez csak azért van, mert a BiA 0. skillnek felel meg, nincs xp igénye, tehát több skill soros legénységet lehet fejleszteni rajta ugyanannyi csatából, mint a sima férfi legénységben.
Összehasonlítottam az STA 1 (ami nagy kedvenc), az STA2, a Mutz és a T54Proto tankokat a t44-100-al. Nos így szárazon nagyon meggyőző volt a T44-100. Remélem élőben is.
Én is így vagyok ezzel. Nálam csak az xvm van fent.

Valahol azt olvastam, hogy a csajok gyorsabban fejlődnek, mint a férfi legénység. Tényleg így van?

Igazából ebben egyetértek a Whoregaymingal. A legnépszerűbb és leghasznosabb, de játékmenetet nem befolyásoló modokat bele kell tenni a játékba, és miután ez megtörtént, teljesen letiltani mindenféle modolási lehetőséget. Mindenki játszon ugyan azzal az eszköztárral, ezzel bezárulnának a kiskapuk a csalók előtt. Ezt a filozófiát kellett volna folytatni már a játék megjelenése óta. Most, hogy beletették a sebzés/pattintás/assziszt jelzőt, tényleg nincs már egyetlen olyan mod sem, ami egy cseppet is izgatna.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nyugodtabb lett az egész. Jó, hogy nem látni az aimbotozókat.
Persze a kurva Toldit még mindig nem buffolták!!!! <#falbav><#violent> "szuper"tesztes L-60-as svéd t2-es dpm-be leveri.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.08. 12:02:41

Sunsetjoy
Én meg azt (már az alatt a 20-25 csata alatt azóta), hogy mintha síri "csend" lenne a kommenteknél, max. a végjátéknál van néha több duma.
Bevallom, nekem nagyon bejött, hogy nincs enemy chat.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lunki88
Azt vettem észre hogy mióta az ellenfélnek nem lehet írogatni, jóval gyakoribb lett a csapattársak csesztetése. Sokszor ok nélkül megy az oltás, néha már a csata eleji visszaszámoláskor is. 😊
T7 csata El Hallouf. Derék Tigrisünk top tierként egész meccs alatt kempel, utána meg a csapatból azt b@sztatja, aki foglalni mer, mert ő még le akarja vadászni az ellenség utolsó megmaradt tüzérét. A végén a nagypofájú 490 sebzéssel zár. Ha jól számolom, akkor ez kb. két (!!!!) lövés a Tigrissel, amit így is vélhetően a spottereknek köszönhet, mert maga nem látta volna a célt. Csak a mihez tartás végett a kis szutyok AMX 12-mel 1300+ sebzést szedtem össze a spot sebzések mellé.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.08. 11:09:35

joe662
Sajnos tokent még nem vettem,nem tudom hogyan múkődik.De remélem hamarosan megkapod.

Mivel olyan problémával rukkoltál elő amit életemben nem láttam még így a legegyszerűbb megoldást javasoltam. Nagyobb sikerrel járnál ha azon a fórumon érdeklődnél ahonnan letöltötted.
vagy fogják magukat és 1 beáll foglalni az arty meg rá omlasztja az épületet és nem lehet se meglőni se lerammolni 😛
A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta, meg a cheater modok sokasága. 😊 Amúgy valóban lehetne az artynak jobb funciót is admi csak maga a WG jelentette ki, hogy olyan nem lesz, hogy hídakat és épületeket lehet leomlasztani... Pedig milyen jó lenne amin a tankodra robban egy ház és miközben a kikecmergéssel foglalkozol az ellenséges tankok szétlövik a seggedet. 😄

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Köszönöm. De itt meg a bal felső damage panel, játékos színek nem látszanak.

Lunki88
Töltsd le az aslain féle xvm-et, nekem azzal nincs problémám.
Ha nem használsz módokat akkor minek válaszolsz?

Nem kell xvm-et feltenni. A wg úgyis arra törekszik hogy kiirtsa a moddereket..