banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Szerintem kétféle prémtankos játékos van. Az egyik a piroska fingja nincs semmiről fazon, a másik a már tapasztalt, de farmolni/fejleszteni kívánó játékos. A hülyéje bármilyen tankkal is van, free frag. A másik oldal, és engedjétek meg hogy magamat is ide soroljam, legényeket akar húzni, pénzt akar keresni és erre hajlandó áldozni is, és legalább közepes szinten játszani is tud. Nos, engem például zavart az, hogy megvettem egy tankot pl. 12.000 Ft -ért, és voltak elvárásaim is vele szemben, de mindig volt valami bibi. Most van néhány prém tank amiben nem nagyon van bibi. Mondjam azt, hogy itt az ideje. Egyébként FCM régóta van, és azért az egy eléggé OP járgány, hozzáteszem nekem éppen nem jön be, de csodálom azokat, akik profik vele.