banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Mint mindig most is megoszlanak a vélemények. Vannak akik megvették, vannak akik megvennék, és vannak akik nem tudják megvenni. Kb, ennek megfelelőek is a vélemények. Én a Defender változatot vettem meg, és ahogy láttam ebből van a több. Egy előnyét látom, van gyári álca, legalábbis álca festést nem lehet rá tenni. A Tank páncélja kiemelkedő. Tény, hogy az LFP 230+ -al átüthető, de az UFP 320+ a toronyról ne is beszéljünk. Az alfa bizony adja, nekem a max. 545 ! volt. Az ágyú pontatlan távolra, de ez tank az arcba mászásról szól. Emil II közelről mind a 4 lövését megszívta. A tank nem mindenható, ebbe a hibába én is beleestem, meg is szívtam. Ha megfontoltan használod akkor viszont egy nagyon ERŐS heavy. Sokkal jobb, mint IS6 - IS3A. Nem kell azt hinni, hogy sebezhetetlen vagy. Kredithozam nagyon jó, 3000 sebzés prémmel 100.000 körüli hozam. Pattintás 2000 mindig meg van, csak LFT -t dugni, és nem kell szögbe állni. Szerintem megéri a pénzét, nem véletlen, hogy első nap van és már tömegével látni. Saját tierjében egyedül az a geci nagy új VK -val gyűlt meg a bajom, de az én roofom jobb volt, átütésem kicsit jobb, alfám ugyanannyi, nyertem. A gondom csak az, hogy minden kib.szott arty engem akar.Az ára pedig pusztán lehetőség kérdése. Aminek nagyon örülök, az pedig az, hogy a mostoha testvér T34-85 M lett az elit fiú. Jobb lett mint a másik kettő testvér, ideje volt .