A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #387841 Szerintem ez csak abban az esetben gáz, ha ugyanaz az ember sírt akkor, mint most. Én tökéletesen elégedett voltam a régi prémiumtankokkal, amik némely tulajdonságaikban gyengébbek voltak a normál tankoknál. És azért nem volt ez gond, mert ellensúlyozni lehetett a hátrányt a 4-5 skilles legénységgel, és a tudattal, hogy a kreditbónusz miatt büntetlenebbül lehetett a gold lőszerhez nyúlni. Most viszont zavar hogy már gyárilag kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek az újabb prémiumtankok, és szerintem nem sértek meg senkit ha ennek hangot adok, bár megjegyzem, ha nem ez lenne a téma alapból, akkor én is csendben maradtam volna. :)
Én például épp most húzom a Caernarvont, mivel toggal és excelsiorral nem igazán játszottam főleg az előnytelen legénység leosztás miatt, csak egy gyengécske legénységgel játszok tier 8-ban, a második sor van kb. 80%-on. Nem megy rosszul a játék vele, de tudom hogy ahányszor rányomok a csata gombra, vért fogok pisálni, mert ha szembejön egy liberté, vagy patriot akkor igencsak erőlködnöm kell hogy én jöjjek ki győztesen a szituból, mert alapból kellemesebb körülmények között játszanak mint én, úgy a tank statjai miatt, mint... és most tegyétek a szívetekre a kezeteket, de nekem ne mondjátok hogy nem alsó hangon 3-4, esetleg több skilles legénységekkel szaladgáltok/szaladgálnak a srácok a skorpion g-ben vagy libertében és társaikban. :)
Megvenni egyetlen ok miatt nem fogom ezeket a tankokat: van fcm-em, jt88-am, IS-5-öm. Sajnos számomra pénzherdálás lenne az hogy 12 ezret költsek egy olyan tankra, amire nincs szükségem, mert van egy valamennyivel gyengébb alternatívám legénységhúzásra. Sajnos nekem nem fér bele hogy ezért ilyen pénzeket költsek no nem azért mert nem tudnám összespórolni, de egész egyszerűen nem lenne ésszerű lépés, nem ér annyit... de őszintén, ha bele is férne, engem akkor is zavarna ez az újabb irányvonal, ami a tier 8-as prémiumtankokat illeti. Egy másik szemszögből szintén zavar, de ezt régebben leírtam és nem hiszem hogy sokmindenkit érdekelne az hogy magamat ismételgessem. :)
szerk: yossarianHUN #387834-re lett volna ez a válasz, de valamiért nem jött össze a válasz gomb használata :)
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.02.23. 22:24:04