A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #387777 Ne felejts el valamit,én szeretem a tankom,ha szereted a tankod meghálálja. 
Tegnap mikor T49-el bc-t megaláztam mert két lövése nem sebzett belém az durván jó érzés volt,utána még megöltem egy heavyt meg egy artyt is,több mint 3k spot sebzésem volt,mert kamikaze-t akartam és bementem az ellenség közé,pöcs bc- kapott egy maflást kezdésnek de rám szált,egyik lövése a láncomat sebesítette a másik pattant toronyról.Házat kerülgetve jött volna rám de nekem be töltött neki meg game over.
Igaz van jó párszor rossz csatám is,de nagyon sok jó.Az meg hogy a csapat megöl spotolás közben vagy csata indulásakor nem az én hibám,vagy nem a tankomé.
Meg az is igaz hogy én light tankkal sosem ésszel játszom,hanem buli vaan felkiáltással.
Ha ésszel játszanék vele nem rammolnék poénból t62a-t meg hasonló.
Igaz annak is jó vége lett mert túléltem és lett egy kamikaze medálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.23. 09:34:27