banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Csak kilyukadunk a végére valami ezerszer lerágott, unalmas konteóhoz, "régen milyen jó voltam, de aztán SerB rám szállt, mert nem fizetek eleget, és azóta minden lövésem mellémegy, meg 5 százalékot csökkent a WR". Jó ideje meguntam, hogy komolyan vegyem ezeket. Plata T49-es eposzairól meg mind tudjuk, mennyire mérvadók, úgyhogy azokat is vicces érvként felhozni. Nekem érdekes módon kisebb-nagyobb hepehupákkal 7 éve folyamatosan és stabilan növekvő a görbém, és még kecskevért, szűz lányokat, meg az elsőszülöttem lelkét sem kellett érte odaígérnem SerB-nek.

Counter arty nem azért nincs, mert nem találják el az artyk a térkép túlvégében lévő ellenséges artykat, hanem mert túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy ezres lövésekkel szadizzák a fronton szenvedő heavyket, akik a bálna méreteik és fos mozgékonyságuk miatt aztán totál ki vannak szolgáltatva a bokorülő disznóknak. Ha kell, simán megoldják az artyk a counterezést, tudom, mert én is megcsináltam már nem egy counterezős IM-et artyval, és látom is, hogy egyes csatákban direkte ráutaznak egymásra az artyk mindkét oldalon, feltehetően szintén az IM-ek miatt.

"Az, hogy régen taktikus, ma pedig arcade csatákra - vagy csak az elfojtott, egyre kevésbé üldözött, perverz vágyak kiélésére a csapattárasak oktalan szidalmazására, feljelentgetésére, lövésére, lökdösésére - van igény is a "közönség" lezüllését mutatja..."
    Ez megint szép hangzatos, csak épp semmi értelme. Egyrészt honnan tudod te, hogy mire van igény? Másrészt meg totál marhaság, már megbocsáss. Ez kb. olyan, mint mikor a 80+ korosztály osztja az észt, hogy bezzeg anno mindenki szorgalmasan dolgozott, ma meg minden fiatal bolti tolvaj meg narkós. Ahham.

Egyébként a játékosbázis kétségtelenül hígul-hülyül, de emögé nem kell semmi ilyen hatásvadász marhaságot odaerőltetni, egyszerűen arról van szó, hogy sokszor annyian játszanak ma, mint anno pl. a zárt béta alatt. A masszív marketing és a játék sikere hatalmas tömegeket csábított a WoT-ba, nyilván rengeteg hülyét is bevonzva ezáltal.