A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #387450 Emilt illetőleg: végül 1800 átlagsebzéssel zártam vele, a végére úgy megszerettem, hogy meg is tartottam (ez nálam ritka). Nincs baj az átütésével, amit az Emil 215-ével nem ütsz be, azt az esetek 95%-ában a többi T8 heavy 220-ával se. Mozgékonysága meg minden, csak nem rossz heavy viszonylatban, a top motorral simán hozza az IS-3, de inkább az IS-8 mozgékonyságát, ami már közel medes. Az tény, hogy a tornya nem beüthetetlen, alaphelyzetben 230 mm körül véd, de nem kell kinthagyni, a dombharcban meg általában úgyis meg van emelve a tank orra, az meg növeli az effektív védelmet.
Az Emil II meg... Mikor a Grille 15 zsinórban harmadszor pattan a tornyáról HEAT-tel... Feels good, man. Azt már akár kint is lehet hagyni nyugodtan.